Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wilin

seiko orange monster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na forum jestem od niedawna trafilem tu szukajac nowego zegarka oczywiscie.

Od jakiegoś czasu poluje na monstera i sluchajac porad przegladam tutejszy bazar ale oferty sprzedazy powyzszego zegarka jak sie nie pojawialy tak ich nie ma znalazlem za to oferty sprzedazy nowych monsterow i na alledrogo i w sklepach internetowych i tu mam pytanie czy nowy monster jest wart 800zl?? bo takie oferty znalazlem min. ta:

http://allegro.pl/seiko-monster-diver-automatic-200m-skx781k1-i1211292285.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wart 800 zł? To zależy od kupującego, ile chce za niego wyłożyć. Dla jednych wart, dla drugich nie. Ja jestem wielkim fanem OM, ale powiedziałem sobie, że za nowego na bransolecie nie dam więcej, niż 600 zł, chociaż obiektywnie rzecz biorąc warty jest dużo dużo więcej... I udało mi się go nabyć w takiej kwocie, choć nie było to łatwe, bo Monstery poszły ostatnio w górę.

A co do Garbuska z alle, to jest to sprawdzony sprzedawca, jeżeli pogadasz z nim, to poza alle powinien sprzedać Ci tego Monstera za 700 zł(kiedyś go pytałem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jest wart 800 zł, bo to dobry i piękny zegarek jest :rolleyes:

Ale jak powiedział kolega, nie zaszkodzi się potargować.

Ja kupiłem ponad rok temu też na Allegro, gdy jeszcze ceny były nieco niższe, zapłaciłem coś około 700 zł, ale nie żałuje żadnej wydanej na niego złotówki.

Zdarzały się na forumowym bazarku nowe sztuki chyba i po 500 zł, ale musiałbyś mieć dużo cierpliwości i dobry refleks. Dlatego jeśli wydatek 700-800 zł nie odbędzie się w Twoim przypadku kosztem strasznych wyrzeczeń, to bym brał.

Ale są tu też koledzy, którzy specjalizują się w szperaniu w różnych sklepach za siedmioma morzami i może oni coś wyszperają i podpowiedzą, jeśli nie masz oporów przed zakupami np. z zagranicy.

Każdy kupuje gdzie uważa i za ile uważa, ostatecznie najważniejsze żeby być zadowolonym z zegarka i uwierz mi, że o tych dwóch stówach różnicy zapomnisz natychmiast gdy tylko dostaniesz Monstera do ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Przedmówcami. Zależy od Ciebie. Kilka miesięcy temu kupiłem SKX007, zapłaciłem za niego ponad 700zł. Patrząc obiektywnie cena "astronomiczna" jak na zegarek z najprostszym mechanizmem Seiko, z drugiej strony właśnie w tym segmencie i przedziale zegarek nie ma dla mnie konkurencji. Jeżeli masz trochę czasu to możesz poczekać aż jakiś monster pokaże się na bazarze na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli brak Ci cierpliwości do oczekiwania na bazarowe okazje :rolleyes: i szukania niskich cen po różnych portalach i innych ebayach, to za 700-800 zł możesz śmiało atakować Monstera. Samym zegarkiem na pewno nie będziesz rozczarowany, chociaż przed zakupem zawsze warto zobaczyć obiekt na żywo i zrobić test nadgarstkowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster zamowiony tak jak podpowiadaliscie dogadanie sie ze sprzedawca z alledrogo nie stanowilo problemu, zobaczymy jakie beda pierwsze wrazenia w poniedzialek.

pozdrawiam i dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jak weźmiesz ten zegarek do ręki, a potem założysz na nadgarstek, to szybko zapomnisz o wydanych złotówkach... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O złotówkach zapomni napewno na bazarku nie kupi no chyba,że w czepku rodzony :unsure: .Monstery w dobrych cenach znikają w kilka minut.

A ja trochę z innej beczki.

SecondTom jestem pod wielkim wrażeniem Twojego oddania wobec tego zegarka.I żałuję,że nie jestem moderem bo zrobiłbym monster SecondTom limited edition.

Wielki szacun :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... :):(B)

Dzięki Waldii, dzięki...

No nie ukrywam, że na dzień dzisiejszy to mój ulubiony zegarek, po prostu trafił idealnie w mój gust, co nie znaczy, że innych zegarków nie noszę...Wczoraj i dziś na przykład Monster odpoczywał sobie, a pracowała Amfibia i Zodiac... :lol:

I żałuję,że nie jestem moderem bo zrobiłbym monster SecondTom limited edition.

:) :) :)

Tak, to byłoby niezłe... :huh:

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.