Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

konrado77

Monster- tolerancja

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki serdeczne. Zegarek ustawiony.http://zegarkiclub.pl/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff. Dobrze jest czasem zapytać się. Sam kilka lat temu kupiłem na All radzieckiego komandirskiego (chyba trzeci albo czwarty zegarek w życiu). I za nic nie chciał się nakręcić ani nastawić. Już miałem go odsyłać z awanturą że zepsuty...aż tu nagle okazało się, że koronka się odkręca :D

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowią że kto pyta nie błądzi. Stara dobra prawda. Na usprawiedliwienie: to moje drugie Seiko, a pierwszy diver z jakim mam do czynienia. 5 SNZG11 nastawia się prościej.

Jeszcze raz dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do wątku to monster ,którego miałem nie miał najmniejszych szans z Damasko ( które wróciło z serwisu :blink: ) ale i tak było nieźle : +7 sek . na dobę .

Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój OM robi tyle ile ja zechcę.... :-) Jak leży szkiełkiem do dołu to przez noc przyspieszy parę sekund. Jak jest noszony albo leży na boku czy na rotomacie to robi jakieś 2-3 sekundy in minus. Generalnie - dawno go nie ustawiałem. Obecnie jest jakieś 20sekund do przodu więc przez pewien czas mogę odkładać go bokiem aby wrócił do wzorca :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.