wit25 0 #76 Napisano 20 Maja 2012 Dzięki serdeczne. Zegarek ustawiony.http://zegarkiclub.pl/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #77 Napisano 20 Maja 2012 Uff. Dobrze jest czasem zapytać się. Sam kilka lat temu kupiłem na All radzieckiego komandirskiego (chyba trzeci albo czwarty zegarek w życiu). I za nic nie chciał się nakręcić ani nastawić. Już miałem go odsyłać z awanturą że zepsuty...aż tu nagle okazało się, że koronka się odkręca 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wit25 0 #78 Napisano 20 Maja 2012 Mowią że kto pyta nie błądzi. Stara dobra prawda. Na usprawiedliwienie: to moje drugie Seiko, a pierwszy diver z jakim mam do czynienia. 5 SNZG11 nastawia się prościej.Jeszcze raz dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1874 #79 Napisano 6 Czerwca 2012 Wracając do wątku to monster ,którego miałem nie miał najmniejszych szans z Damasko ( które wróciło z serwisu ) ale i tak było nieźle : +7 sek . na dobę . 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasnagli 1 #80 Napisano 7 Czerwca 2012 mój OM robi tyle ile ja zechcę.... :-) Jak leży szkiełkiem do dołu to przez noc przyspieszy parę sekund. Jak jest noszony albo leży na boku czy na rotomacie to robi jakieś 2-3 sekundy in minus. Generalnie - dawno go nie ustawiałem. Obecnie jest jakieś 20sekund do przodu więc przez pewien czas mogę odkładać go bokiem aby wrócił do wzorca :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach