Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tajtek

Problem z ustawieniem profilu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Jestem świeżym użytkownikiem tego zacnego forum. Mam problem z ustawieniem swego profilu tzn. nie mogę lub też nie potrafię ustawić na swoim profilu odnośników ( skrótów) "wyślij prywatną wiadomość" i "dodaj jako znajomego". Takie odnośniki nie wyświetlają się na moim profilu,a co za tym idzie i przy pisanych postach. Próbowałem na różne sposoby edytować profil ale bez rezultatu. Drażni mnie taka sytuacja. Nie wiem czy wynika to z jakiegoś problemu technicznego czy też co bardzo prawdopodobne z mojej niewiedzy.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz wysłać do siebie wiadomość lub dodać siebie, jako znajomego? :) Czy w innych profilach te opcje są dostępne? Możesz pokazać screen z widoku profilu innego niż Twój?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za wiadomość.

Nie chodzi mi o to aby wysyłać wiadomości do samego siebie. Chodzi mi o to aby tak jak np. przy pana odpowiedzi, pokazały się z lewej strony dane autora łącznie z ikonkami - odnośnikami - skrótami czy jak to zwał do opcji "wyślij prywatną wiadomość" i "dodaj jako znajomego". Sorki, jestem mało kumaty sprawach informatycznych i nie bardzo rozumiem co oznacza stwierdzenie "Możesz pokazać screen z widoku profilu innego niż Twój?"

Chcę doprowadzić do takiej sytuacji aby potencjalnie zainteresowany forumowicz mógł mi np. wysłać prywatną wiadomość w jak najprostszy sposób korzystając z kliknięcia w taką ikonkę. Pewnie nie jest to dla mnie niezbędne do życia, ale wychodząc z założenia "wszyscy to mają, a ja nie" czuję się troszkę mało komfortowo.

Pozdrawiam i liczę na podpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek, wszystko jest dobrze.

Każdy będzie mógł dodać Ciebie jako znajomego i napisać do Ciebie PM. Patrząc na swój profil, nie widzisz tych opcji, bo są Ci niepotrzebne, natomiast każdy inny forumowicz widzi te ikonki, których Ci brakuje. Zaufaj mi, widzę tą możliwość pod Twoim nickiem ;)

Pozdrawiam,

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UFFFFFFFFFFF serdeczne dzięki. Uspokoiłeś mnie. Swoją drogą to wczoraj zmarnowałem od groma czasu niepotrzebnie ;) Mogłem od razu zapytać, wiadomo kto pyta nie błądzi :)

Dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.