Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piechul

część do branzolety LORUS pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie czy ltoś ma do sprzedania lub co kolwiek może pomóc w sprawie branzolety do zegarka LORUS RT311AX-9 .Sprawa wygląda tak ze oderwała mi się branzoleta przy samej kopercie i zgubiłem to pierwsze ogniwo łączące pasek z zegarkiem to wyprofilowane do koperty nowej nie da sie zamówic musiałbym na całą branzolete czekac ok 3 miesięcy i koszt ok 170 zł czy ktos mi może pomóc moge zapłacic oczywista sprawa mam go krótko bo od listopada a odpowiedz od babki w sklepie "musi pan sobie kupić nowy zegarek" mnie nie zadowala......;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko będzie dostać samą maskownicę, chyba że ktoś ma taki zegarek lub o identycznej kopercie i chce się np bransolety pozbyć bo mu się nie podoba, to może taniej kupisz. Pytałeś może w ZIBI? na to mi wygląda, u nich standardowy termin na części do seiko/lorus których nie mają u siebie na serwisie to 3 mce ;P tylko cena wydaje mi się duża, na jesień kupowałem bransoletę do mojego loruska i 4 dychy zapłaciłem, co prawda ta z Twojego modelu wygląda na wykonaną z pełnych ogniw,moja była zwijana a to może wpływać na cenę. Zawsze zostaje ci jeszcze dopasowanie jakiegoś paska, taki zegarek na jakimś carbonowym może ładnie wyglądać, np hirsch carbon, koło stówki kiedyś kosztował, nie wiem jak teraz.

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie ten dział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź do dobrego zegarmistrza, powinien Ci dobrać i dopasować wypełniacz do bransolety. Tylko nie może to być bateryjkarz, ale taki fachowiec co nie będzie bał się tego zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki panowie mam w okolicy podobno takiego magika no ale zależało by mi na takim jak tam był nigdy bym nie pomyslał ze to moze byc takie ciężkie do zdobycia, dzieki raz jeszcze no i szukam w takim razie ..pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.