Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Solve

Bilety na Euro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam - mam pytanie do Wybrańców, którzy, zostali wylosowani o kupili bilety na Euro - czy ktoś może już je otrzymał? Jeśli tak to w jakiej formie przyszły? Poleconym listem? W jakieś specjalnej kopercie?

Bo ja czekam niecierpliwie i doczekać się nie mogę :):)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że nikt jeszcze nie otrzymał biletów. A może jakbym napisał, że mam na sprzedaż 2 bilety to było by większe zainteresowanie tematem :):)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paru moich znajomych już się pochwaliło na facebooku że dostali bilety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już dostałem :) ,ale nie sprzedam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja otrzymałem swoje bilety wczoraj, kurierem UPS. Dostarczone zostały w kopercie. Także pewnie za 1-2 dni robocze dostaniesz i Ty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Shinobi - czekałem na taką odpowiedź. Dzięki! Uspokoiłeś mnie :)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Wam zazdroszcze, wysłałem zgloszenie na każdego członka mojej rodziny oraz rodziny narzeczonej. W sumie 19 zgłoszeń i nawet 1 wylosowanego biletu :mellow: LIFE IS BRUTAL A jak slysze, ze wujek kolegi wylosowal na 6 meczy (on sam jako 1 osoba - nie wiem czy i jak jest to mozliwe) to mnie krew zalewa.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Dostałem w sobotę. Wysłałem jedno zgłoszenie i wygrałem. Kolega podał przeszło 150 znajomych i nie trafił nikogo. Różnie bywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz z innej beczki - ktoś ma 4 bilety na jeden mecz - ale daje je w prezencie swojej rodzinie - to czy musi z nimi iść aby mogli wejść na mecz? To samo mnie dręczy pytanie odnośnie sprzedaży biletów? Ktoś będzie sprawdzał dowody przy wejsciu na stadion?

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://m.wyborcza.biz/biznes/1,106501,11713875,Bilet_na_Euro_sprzedam___kwitnie_czarny_rynek__Kosmiczne.html?as=1

Na stronie drugiej masz odpowiedź. Nikt z organizatorów oczywiście oficjalnie tego nie powie, ale nie ma siły, żeby sprawdzić wszystkich i porównać nazwisko z dowodu i biletu. Sprawdza się tylko, czy bilet jest oryginalny i wyrywkowo pod względem zakazów stadionowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięks!!!

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.