kokop 13 #1 Napisano 15 Września 2007 Dzisiaj troche czasu mam 8) A tak świeci po nocach 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #2 Napisano 15 Września 2007 Ładniusi. I nie na werku Poljota o dziwo. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość piotrab #3 Napisano 15 Września 2007 naprawde ładniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4 Napisano 15 Września 2007 Widzę kokopie, że zagłębiasz się w ruskie klimaty, pomimo tej ETY :wink: Fajnie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5 Napisano 16 Września 2007 Świetny :!: A ten napis "1 Atlantikflug W 33"...można poznać szczegóły o co z tym chodzi?Czy ma jakieś odniesienie do historii lotów nad Oceanem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6 Napisano 16 Września 2007 To jak to jest z tym Junkersem w końcu??? To marka niemiecka, czy kolejny klon Poljota udający markę niemiecką?? 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7 Napisano 16 Września 2007 fajny jest :!: Roberta to nie tego stuknołeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #8 Napisano 17 Września 2007 Tak, to ten co zaliczył upadek szpetny. Jakoś jednak działa dalej. A ten Junkers to nie wiadomo czy to całkiem niemieckie jest czy rosjanie to wymyślili. Tytan na koperte zdaje sie być dobry jakiś. Może rosyjski :roll: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach