STARUSZEK 207 #1 Napisano 6 Stycznia 2007 Kilka fotek nocnych nawiązujących troszkę do fotek Piotra z wątku http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=8114oraz dzienne :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #2 Napisano 6 Stycznia 2007 A sio, do Galerii z tymi FOTKAMI :shock: EDIT:Chyba za dużo wypiłem, wydaje mi się, że temat był w "Szwajcarskich: :? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3 Napisano 6 Stycznia 2007 Super zegareczek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4 Napisano 6 Stycznia 2007 Cudowne to Mido, gdyby jeszcze nie miało faszystowkiego mocowania paska... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5 Napisano 6 Stycznia 2007 Jakie ten zacny zegarek ma wymiary? 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 211 #6 Napisano 6 Stycznia 2007 świetny !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7 Napisano 6 Stycznia 2007 Jakie ten zacny zegarek ma wymiary? średnica bez koronki 40,5 mm. Ej dlaczego daliście do galerii - moje fotki do Piotra fotek nawet nie są w stanie się zbliżyć :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8 Napisano 6 Stycznia 2007 Świetny sikor - może go bliżej poznam na spotkaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #9 Napisano 7 Stycznia 2007 No w końcu Się człowiek czasem musi naczekać. Niezmiennie fantastyczny 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #10 Napisano 7 Stycznia 2007 Slicznotka z niego! Wielkie gratulacje...P.S nie wiedzialem ze to 200m... swietny pasek i koperta...pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #11 Napisano 7 Stycznia 2007 No no, a fotki to nawet fiu fiu Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #12 Napisano 7 Stycznia 2007 super foty! a zegarka to już nawet nie bede chwalił ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #13 Napisano 7 Stycznia 2007 Dziękuję wszystkim za pozytywne oceny, noszony codziennie przez 24godz. na dobę od prawie trzech miesięcy i nadal bardzo mi się podoba co do fotek - to niestety brak statywu i pożyczony aparat którego nie znam - zrobiły swoje :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #14 Napisano 20 Stycznia 2007 No, no piękna tarcza, a i fotki całkiem całkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El_Magico 0 #15 Napisano 20 Stycznia 2007 on jest cudny :shock: fotki też niczego sobie, gratuluję bo jest co 0 Pozdrawiam.Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #16 Napisano 22 Stycznia 2007 luta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #17 Napisano 23 Stycznia 2007 STARUSZKU, dopiero dzisiaj tu wpadłem ale po tym jak chciałem wyjść z Twoim zegarkiem z piątkowego spotkania :wink: :twisted: to te zdjęcia utwierdzają mnie w przekonaniu, że źle zrobiłem zostawiając go Tobie. :evil: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #18 Napisano 23 Stycznia 2007 Trzeba było brać - tylko na przyszłość ustalmy - że każdy wychodzi z tym co ma na ręku ja akurat cały wieczór spędziłem z JLC a Mido jak zawsze kładę na stół wchodząc i zakładam na nadgarstek wychodząc a co się z nim dzieje w międzyczasie tego nikt nie wie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzytkownik_W-wa.Wola 0 #19 Napisano 29 Maja 2020 no cóż - piękny zegar, jestem z niego nadal zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3899 #20 Napisano 29 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach