korba 2 #1 Napisano 30 Października 2008 Mój nowy nabytek. Certina DS Pilot Automatic Chronograph Valjoux 7750. Stal, szafir, a dla lepszego wyobrażenia wymiary: średnica bez koronki 42mm, grubość 15mm. Spora sztuka i z tego co wiem- jedyna w klubie.Wiem, wiem, jakośc fotek... Hmmm... Nie mam czym i nie mam kiedy zrobić lepszych. Po pracy za wcześnie zmrok zapada. Ale co zrobię, że lubię się chwalić nowymi zabawkami 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #2 Napisano 30 Października 2008 Fajna. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3 Napisano 30 Października 2008 Zegarek super, ale datownik jakiś krzywy, czy mi się zdaje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4 Napisano 30 Października 2008 datownik jakiś krzywy, czy mi się zdaje ?Bo jak widać, godzina zbliża się do 22.30. A mniej więcej od 22ej datownik z wolna się przestawia i kończy kilka minut po 24ej. W dzień jest równo idealnie. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5 Napisano 30 Października 2008 Bo jak widać, godzina zbliża się do 22.30. A mniej więcej od 22ej datownik z wolna się przestawia i kończy kilka minut po 24ej. W dzień jest równo idealnie.Z ciekawości aż pobiegłem zobaczyc jak to się odbywa w mojej Davosie. Nie przesuwa się stopniowo, tylko równo o godzinie 0:05 robi klik i data przeskakuje. Troche dziwnie, hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #6 Napisano 31 Października 2008 szybka data 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #7 Napisano 31 Października 2008 Bardzo ładna, zwłaszcza podoba mi się w niej to, jak zrobili obrys tarcz chronografu. Gratulacje! 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #8 Napisano 31 Października 2008 Przymierzałem sie do wersji bez chrono ale jednak Samurai wygrał, wracajac do Certinki to mnie sie najbardziej podobała prostota i dobre wykonanie.pozdrawiam i niech sie dobrze nosi !!! 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9 Napisano 31 Października 2008 Jak juz wczesniej pisałem - fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #10 Napisano 31 Października 2008 Bajerancka jest ta Certina, zyskuje bardzo przy bliższym poznaniu i teście nadgarstkowym. Gratulacje korba!...ale foty MUSISZ wstawić lepsze 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11 Napisano 31 Października 2008 Bradzo łądna i nawet lepiej wygląda na pasku dla mnie zegarek każdy na pasku lepiej wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #12 Napisano 9 Listopada 2008 a jak się ma twój tissot diver?jak ostatnio szukałem divera to mi się twój podobał... poszedł w odstawkę przed steinhartem czy masz dwa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #13 Napisano 11 Listopada 2008 Tissot ma sie dobrze, jest w użyciu naprzemiennie z innymi. Lubie go i (przynajmniej na razie) nie jest na sprzedaż. A Steinhart poszedł do ludzi. Jego wielkośc była nie dla mnie, choć duże zegaraki lubię. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach