Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

korba

Certina DS Pilot Chrono VJ 7750

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nowy nabytek. Certina DS Pilot Automatic Chronograph Valjoux 7750. Stal, szafir, a dla lepszego wyobrażenia wymiary: średnica bez koronki 42mm, grubość 15mm. Spora sztuka i z tego co wiem- jedyna w klubie.

Wiem, wiem, jakośc fotek... Hmmm... Nie mam czym i nie mam kiedy zrobić lepszych. Po pracy za wcześnie zmrok zapada. Ale co zrobię, że lubię się chwalić nowymi zabawkami :rolleyes:

post-2988-0-06785200-1331074614.jpg

post-2988-0-41003700-1331074615.jpg

post-2988-0-51627000-1331074617.jpg

post-2988-0-29033300-1331074619.jpg

post-2988-0-62468600-1331074620.jpg

post-2988-0-97341300-1331074621.jpg

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Zegarek super, ale datownik jakiś krzywy, czy mi się zdaje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
datownik jakiś krzywy, czy mi się zdaje ?

Bo jak widać, godzina zbliża się do 22.30. A mniej więcej od 22ej datownik z wolna się przestawia i kończy kilka minut po 24ej. W dzień jest równo idealnie.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash
Bo jak widać, godzina zbliża się do 22.30. A mniej więcej od 22ej datownik z wolna się przestawia i kończy kilka minut po 24ej. W dzień jest równo idealnie.

Z ciekawości aż pobiegłem zobaczyc jak to się odbywa w mojej Davosie. Nie przesuwa się stopniowo, tylko równo o godzinie 0:05 robi klik i data przeskakuje. Troche dziwnie, hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna, zwłaszcza podoba mi się w niej to, jak zrobili obrys tarcz chronografu. Gratulacje! :rolleyes:

pozdrawiam - Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzałem sie do wersji bez chrono ale jednak Samurai wygrał:rolleyes:, wracajac do Certinki to mnie sie najbardziej podobała prostota i dobre wykonanie.

pozdrawiam i niech sie dobrze nosi !!!

PAM 005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bajerancka jest ta Certina, zyskuje bardzo przy bliższym poznaniu i teście nadgarstkowym. Gratulacje korba!

...ale foty MUSISZ wstawić lepsze :rolleyes:

All That You Can't Live Behind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bradzo łądna :rolleyes: i nawet lepiej wygląda na pasku :lol: dla mnie zegarek każdy na pasku lepiej wygląda :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak się ma twój tissot diver?

jak ostatnio szukałem divera to mi się twój podobał... poszedł w odstawkę przed steinhartem czy masz dwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tissot ma sie dobrze, jest w użyciu naprzemiennie z innymi. Lubie go i (przynajmniej na razie) nie jest na sprzedaż. A Steinhart poszedł do ludzi. Jego wielkośc była nie dla mnie, choć duże zegaraki lubię. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.