Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

cytochrom

Concord Impresario Chrono

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny zegarek ktory na razie zostanie - czasem chcialbym go nosic werkiem do gory:)

IMGP0059.JPG

IMGP0060.JPG

IMGP0068.JPG

IMGP0073.JPG

IMGP0075.JPG

IMGP0079.JPG

IMGP0082.JPG

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny (i to z obydwu stron :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Świetny (i to z obydwu stron :lol:)

Coz dziekuje, ale serio to chetnie bym jednak go nosil odwrotnie:) ale obiektywnie nie mam za bardzo teraz pomyslu na kolejne chrono co mnie boli bo jakis cel miec trzeba, zaczalem zbiorke funduszy na polarisa II, ale zobaczymy co z tego wyniknie:)

pozdrawiam serdecznie

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tryton

Super. Bardzo mi sie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest mniam... z przodu i z tyłu... ;)

// Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek jest rewelacyjny - piękny, fajny mechanizm i firma która nie jest zbyt popularna.

To jest wręcz idealny zegarek do garnituru na spotkania biznesowe - z klasą a jednak ciekawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to idealny przykład eleganckiego chrono. Werk ma przepiękny, tarcza również, no i te ludwikowskie uszy.

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny! Faktycznie, werkiem do góry też można go nosić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mnie sie ten Twoj Concord, gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny. Jeśli to nie tajemnica to ile trzeba wydać za przyjemność noszenia takiego zegarka? Myślę o kupnie czegoś podobnego w tej stylistyce właśnie do garnituru. ML mi nie odpowiada a ten przypomina mi trochę Zenitha chronomastera, który mi się podoba ale ceny są jak dla mnie na kupno w najbliższej przyszłości za wysokie.

CASIO G-SHOCK G-100 1AV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bardzo fajny. Jeśli to nie tajemnica to ile trzeba wydać za przyjemność noszenia takiego zegarka? Myślę o kupnie czegoś podobnego w tej stylistyce właśnie do garnituru. ML mi nie odpowiada a ten przypomina mi trochę Zenitha chronomastera, który mi się podoba ale ceny są jak dla mnie na kupno w najbliższej przyszłości za wysokie.

Coz zegarek na rynku amerykanskim (jest ich tu wiecej) najtaniej na branzolecie nowy w sklepie mozna znalezc za jakies 5000-6000usd, na pasku okole 500 taniej, nowki na e-bay u sprzedawcow ksztaltuja sie miedzy 3- 4 tys usd, zegarki noszone w zeszlym tygodniu schodzily po 2.4 - 2.7 tys usd,

ceny za ktora ja nabylem nie zdradzam ;) ale udalo mi sie dosc tanio - zegarek kupowalem dla siebie bez mysli o odsprzedazy wiec jest ok

pozdrawiam

Rafal

cena producenta tego zegarka to prawie 9000usd

dodam jeszcze ze zanabylem z branzoleta ktora do mnie nie przemawia (zegarek ginal optycznie - biala tarcza) wiec trafil dla kontrastu na czarnego matowego aligatorka:)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki na formację. Poprzyglądałem się temu Concordowi bliżej i okazało się, że jest to nawet zegarek na bazie cal.El Primero wiec bardzo mi odpowiada. Ceny w USA są dla mnie w miarę ok., a mieszka tam cała rodzina szwagra więc i z kupnem nie było by dużych problemów bo szwagier z siostrą jeździ do nich przynajmniej raz w roku. Z paskiem wygląd jest zdecydowanie lepszy ale ja mam niestety kłopot ze źle złożonym nadgarstkiem po złamaniu ręki na nartach i lepiej leżą mi zegarki na bransoletach.

Teraz nie pozostało mi nic innego jak odkładać pieniądze i brać go pod uwagę do ewentualnego zakupu.W cześniej nie miałem tak dobrego jak obecnie wyobrażenia o firmie. Wydawało mi się że to jakaś nowa marka z pogranicza marek modowych o znacznie zawyżonej cenie zegarków w stosunku do ich wartości ale skoro robią zegarki z el Primero to inna sprawa.

CASIO G-SHOCK G-100 1AV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki na formację. Poprzyglądałem się temu Concordowi bliżej i okazało się, że jest to nawet zegarek na bazie cal.El Primero wiec bardzo mi odpowiada. Ceny w USA są dla mnie w miarę ok., a mieszka tam cała rodzina szwagra więc i z kupnem nie było by dużych problemów bo szwagier z siostrą jeździ do nich przynajmniej raz w roku. Z paskiem wygląd jest zdecydowanie lepszy ale ja mam niestety kłopot ze źle złożonym nadgarstkiem po złamaniu ręki na nartach i lepiej leżą mi zegarki na bransoletach.

Teraz nie pozostało mi nic innego jak odkładać pieniądze i brać go pod uwagę do ewentualnego zakupu.W cześniej nie miałem tak dobrego jak obecnie wyobrażenia o firmie. Wydawało mi się że to jakaś nowa marka z pogranicza marek modowych o znacznie zawyżonej cenie zegarków w stosunku do ich wartości ale skoro robią zegarki z el Primero to inna sprawa.

Coz zdobyli w tym roku dosc prestizowe wyroznienia, a ich tourbilion jest jednym z ciekawszych:), osobiscie polecam - bylby to juz chyba 3 w klubie:)

Jest to el-primero cal.411 modyfikacja 410 - dochodzi miesiac i dzien tygodnia:) coz jest wersja tego zegarka z czarna tarcza wiec tutaj branzoleta powinna bardzo dobrze wygladac:)

pozdrawiam

Rafal

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.