cytochrom 46 #1 Napisano 27 Listopada 2008 Kolejny zegarek ktory na razie zostanie - czasem chcialbym go nosic werkiem do gory:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2 Napisano 27 Listopada 2008 Świetny (i to z obydwu stron ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #3 Napisano 27 Listopada 2008 Świetny (i to z obydwu stron ) Coz dziekuje, ale serio to chetnie bym jednak go nosil odwrotnie:) ale obiektywnie nie mam za bardzo teraz pomyslu na kolejne chrono co mnie boli bo jakis cel miec trzeba, zaczalem zbiorke funduszy na polarisa II, ale zobaczymy co z tego wyniknie:) pozdrawiam serdecznie 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #4 Napisano 27 Listopada 2008 Super. Bardzo mi sie podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #5 Napisano 27 Listopada 2008 jest mniam... z przodu i z tyłu... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pinus 5 #6 Napisano 27 Listopada 2008 Zegarek jest rewelacyjny - piękny, fajny mechanizm i firma która nie jest zbyt popularna.To jest wręcz idealny zegarek do garnituru na spotkania biznesowe - z klasą a jednak ciekawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #7 Napisano 27 Listopada 2008 Jest to idealny przykład eleganckiego chrono. Werk ma przepiękny, tarcza również, no i te ludwikowskie uszy. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #8 Napisano 27 Listopada 2008 Piękny! Faktycznie, werkiem do góry też można go nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #9 Napisano 28 Listopada 2008 Podoba mnie sie ten Twoj Concord, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzybek 0 #10 Napisano 28 Listopada 2008 Bardzo fajny. Jeśli to nie tajemnica to ile trzeba wydać za przyjemność noszenia takiego zegarka? Myślę o kupnie czegoś podobnego w tej stylistyce właśnie do garnituru. ML mi nie odpowiada a ten przypomina mi trochę Zenitha chronomastera, który mi się podoba ale ceny są jak dla mnie na kupno w najbliższej przyszłości za wysokie. 0 CASIO G-SHOCK G-100 1AV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11 Napisano 29 Listopada 2008 Bardzo fajny. Jeśli to nie tajemnica to ile trzeba wydać za przyjemność noszenia takiego zegarka? Myślę o kupnie czegoś podobnego w tej stylistyce właśnie do garnituru. ML mi nie odpowiada a ten przypomina mi trochę Zenitha chronomastera, który mi się podoba ale ceny są jak dla mnie na kupno w najbliższej przyszłości za wysokie. Coz zegarek na rynku amerykanskim (jest ich tu wiecej) najtaniej na branzolecie nowy w sklepie mozna znalezc za jakies 5000-6000usd, na pasku okole 500 taniej, nowki na e-bay u sprzedawcow ksztaltuja sie miedzy 3- 4 tys usd, zegarki noszone w zeszlym tygodniu schodzily po 2.4 - 2.7 tys usd, ceny za ktora ja nabylem nie zdradzam ale udalo mi sie dosc tanio - zegarek kupowalem dla siebie bez mysli o odsprzedazy wiec jest ok pozdrawiamRafal cena producenta tego zegarka to prawie 9000usd dodam jeszcze ze zanabylem z branzoleta ktora do mnie nie przemawia (zegarek ginal optycznie - biala tarcza) wiec trafil dla kontrastu na czarnego matowego aligatorka:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzybek 0 #12 Napisano 29 Listopada 2008 Dzięki na formację. Poprzyglądałem się temu Concordowi bliżej i okazało się, że jest to nawet zegarek na bazie cal.El Primero wiec bardzo mi odpowiada. Ceny w USA są dla mnie w miarę ok., a mieszka tam cała rodzina szwagra więc i z kupnem nie było by dużych problemów bo szwagier z siostrą jeździ do nich przynajmniej raz w roku. Z paskiem wygląd jest zdecydowanie lepszy ale ja mam niestety kłopot ze źle złożonym nadgarstkiem po złamaniu ręki na nartach i lepiej leżą mi zegarki na bransoletach.Teraz nie pozostało mi nic innego jak odkładać pieniądze i brać go pod uwagę do ewentualnego zakupu.W cześniej nie miałem tak dobrego jak obecnie wyobrażenia o firmie. Wydawało mi się że to jakaś nowa marka z pogranicza marek modowych o znacznie zawyżonej cenie zegarków w stosunku do ich wartości ale skoro robią zegarki z el Primero to inna sprawa. 0 CASIO G-SHOCK G-100 1AV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13 Napisano 29 Listopada 2008 Dzięki na formację. Poprzyglądałem się temu Concordowi bliżej i okazało się, że jest to nawet zegarek na bazie cal.El Primero wiec bardzo mi odpowiada. Ceny w USA są dla mnie w miarę ok., a mieszka tam cała rodzina szwagra więc i z kupnem nie było by dużych problemów bo szwagier z siostrą jeździ do nich przynajmniej raz w roku. Z paskiem wygląd jest zdecydowanie lepszy ale ja mam niestety kłopot ze źle złożonym nadgarstkiem po złamaniu ręki na nartach i lepiej leżą mi zegarki na bransoletach.Teraz nie pozostało mi nic innego jak odkładać pieniądze i brać go pod uwagę do ewentualnego zakupu.W cześniej nie miałem tak dobrego jak obecnie wyobrażenia o firmie. Wydawało mi się że to jakaś nowa marka z pogranicza marek modowych o znacznie zawyżonej cenie zegarków w stosunku do ich wartości ale skoro robią zegarki z el Primero to inna sprawa. Coz zdobyli w tym roku dosc prestizowe wyroznienia, a ich tourbilion jest jednym z ciekawszych:), osobiscie polecam - bylby to juz chyba 3 w klubie:)Jest to el-primero cal.411 modyfikacja 410 - dochodzi miesiac i dzien tygodnia:) coz jest wersja tego zegarka z czarna tarcza wiec tutaj branzoleta powinna bardzo dobrze wygladac:)pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach