Homer 0 #1 Napisano 16 Czerwca 2009 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #2 Napisano 16 Czerwca 2009 Tak...akcja non-stop wiele się na tej tarczy dzieje.Mimo tego-zegarek się podoba ....Gratuluję szybkiej,dobrej decyzji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #3 Napisano 16 Czerwca 2009 heh, to nie wszystko... dziś kolejny impuls i przybył Arctic 24h 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #4 Napisano 17 Czerwca 2009 Ruskije ponad wszystkie! Gratuluje nabytku 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #5 Napisano 17 Czerwca 2009 A to akurat prawda, zwlaszcza w moich widelkach cenowych 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #6 Napisano 17 Czerwca 2009 Najbardziej podoba mi się w nim koperta ;> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #7 Napisano 17 Czerwca 2009 Koperta byla tym co mnie sklonilo do zakupu nie mialem takiej, a teraz mam 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2246 #8 Napisano 17 Czerwca 2009 Ruskije ponad wszystkie! Gratuluje nabytku Dobre. Uśmiałem się do łez. To raczej w "żarty żartami..." powinno być Może i niektóre Ruskie są fajne ale nie przesadzajmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach