eye_lip 23465 #1 Napisano 27 Stycznia 2014 Dziecko złotej ery zegarmistrzostwa... ...czyli balans z mikrowkrętami, złote szatony, łabędzia szyja, półmostek dla centralnej sekundy (z fazowanymi polerowanymi krawędziami), pasy genewskie i perłowanie, ręcznie garwerowany numer, a wszystko to za tylnym szafirem z antyrefleksem, w kopercie o WR100M A tutaj z braciszkiem: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonasz 8 #2 Napisano 27 Stycznia 2014 Faktycznie CUDO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonasz 8 #3 Napisano 27 Stycznia 2014 A tarcze można zobaczyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12398 #4 Napisano 27 Stycznia 2014 No zwyklak Twój? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #5 Napisano 27 Stycznia 2014 jedna z ładniejszych ET, nie ma co 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5702 #6 Napisano 27 Stycznia 2014 Zegarek od tyłu piękny - ale czy aby ta koronka ciut nie przesadzona??? jest mega ogromna !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #7 Napisano 27 Stycznia 2014 Zegarek od tyłu piękny - ale czy aby ta koronka ciut nie przesadzona??? jest mega ogromna !!! Samolot + Pilot + Zegarek + Skórzana rękawiczka Zsumuj to wszystko i sam sobie odpowiedz. Zegarek przepiękny ! Moje gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5702 #8 Napisano 28 Stycznia 2014 Samolot + Pilot + Zegarek + Skórzana rękawiczka Zsumuj to wszystko i sam sobie odpowiedz. Zegarek przepiękny ! Moje gratulacje.Zegarek jest OK tylko jak dla mnie koronka 3krotnie przesadzona - w tym drugim jak najbardziej pasuje Takie jest moje zdanie nie musisz się z tym zgadzać Takie rozwiązanie miało zastosowanie wiele lat temu gdy latano w pilotkach grubych kurtkach na kożuchu i rękawicach - wiem że zegarek nawiązuje do starych modeli ale nie jest identyczny więc i koronke mogli ciut zmniejszyć dostosowując do współczesnych standardów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23465 #9 Napisano 28 Stycznia 2014 Konwencja jest taka, że zegarek jest duży i ma dużą koronkę (tak samo jak np. w Pilocie 7 days, czy nowym Zenicie). Jako ciekawostkę dodam, że stosowano też rozwiązanie w którym w komplecie była druga mniejsza koronka i uszczelki i można sobie było wymienić. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5702 #10 Napisano 28 Stycznia 2014 Konwencja jest taka, że zegarek jest duży i ma dużą koronkę (tak samo jak np. w Pilocie 7 days, czy nowym Zenicie). Jako ciekawostkę dodam, że stosowano też rozwiązanie w którym w komplecie była druga mniejsza koronka i uszczelki i można sobie było wymienić.No i takie rozwiązanie jak najbardziej na pluswklej zdjęcie przodu zegaka jak możeszCo do koronki w tym ze zdjęcia może przesadziłem 3 krotnie mniejsza ale tak o 40% i byłaby super ale to moje zdanie sam mechanizm SUPER !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach