Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Greg32gw

Orient gwarancja międzynarodowa

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałem twój temat. Nie był zakręcony czyli chodziłeś z odkręconym. Pytanie czemu, czy to wada fabryczna i nie zauważyłeś tego od zakupu co byłoby dziwne bo zegarek sprawdza się po zakupie i pewnie zauważył byś to od razu. Czy zapomniałeś go zakręcić naszlo kurzu, coś sie skrzywiło podczas wyginania nadgarstka, albo zerwany gwint przez nietrafienie w zwój. Wróżenie z fusów, albo lupa prawdę Ci powie, albo zegarmistrz za przysłowiowego piąta na wstępie bez otwierania zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak zrobię. Poszukam zegarmistrza. Jeśli ktoś ma namiar to będę wdzięczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak obecnie wygląda sprawa z gwarancja międzynarodową orientów zakupionych w jednym z dwóch polecanych sklepów w DE. Poliot realizuje,czy nadal sie wzbrania. (ostatni wpis ok. 2 lata temu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem zegarek Orient na Creationwatches.com. Coś się niestety rozregulowało i chciałem oddać zegarek do serwisu Poljot w Warszawie - zgodnie z informacją z karty gwarancyjnej dołączonej do zegarka. Niestety dostałem od Poljot informację, że nie wykonają naprawy, gdyż gwarancja może być wykonana tylko w USA. Jest to sprzeczne z informacją na stronie Creationwatches.com jak i informacjami z karty gwarancyjnej. Przeczytałem ten temat, wysłałem już maila bezpośrednio do Orienta i czekam. 

Czy komuś udało się naprawić zegarek kupiony z powyższej strony w Poljot? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem zegarek Orient na Creationwatches.com. Coś się niestety rozregulowało i chciałem oddać zegarek do serwisu Poljot w Warszawie - zgodnie z informacją z karty gwarancyjnej dołączonej do zegarka. Niestety dostałem od Poljot informację, że nie wykonają naprawy, gdyż gwarancja może być wykonana tylko w USA. Jest to sprzeczne z informacją na stronie Creationwatches.com jak i informacjami z karty gwarancyjnej. Przeczytałem ten temat, wysłałem już maila bezpośrednio do Orienta i czekam.

Czy komuś udało się naprawić zegarek kupiony z powyższej strony w Poljot?

I jak sytuacja obecnie u ciebie wygląda?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to na sto procent pewna informacja? Nie ma żadnej gwarancji na Orienty z creationwatches?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szymon jesteś, to czego jeszcze nie rozumiesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś się może zmieniło? Zepsuł mi się orient i co z tym zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.