Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lukasz G.

Zegarek Tag Heuer..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie, jestem nowy na forum. Co do zegarkow to bardzo lubie dobre zegarki i ludzi ktorzy sie tym zajmuja,zawsze chcialem miec dobry zegarek, ale zawsze malo pieniedzy albo szkoda wydac. Wracajac do tematu, dostalem dawno temu zegarek od kolegi,nie pametam co z nim bylo, napewno zerwany pasek i chyba bateria. Ostatnio robilem porzadki i natrafilem na ten oto zegarek (zdjecia ponizej), jest ciezki,dobrze wykonany, pomimo lat szklo idealne,mi osobiscie sie nie podoba zwlaszcza ta czarna obwodka z cyframi, moze jak by byla srebrna, pasek kupilem zwykly najtanszy, ale byl czarny skurzany ze logo firmy (blaszka na bateri jest nie dokrecona nie mam siobokrecika) Ale..zwracam sie do Was z prosba o ocene tego zegarka, model, rok( u mnie lezy ponad 10 lat po wlorzeniu bateri wszystko ok, tylko nie rozumie po co tyle wskazowek i tarcz)co o nim myslicie i czy jest cos wart dla np.zegarmistrza? Bardzo prosze o wypowiedzenie sie w wolnej chwili. Pozdrawiam Lukasz, jesli sa bledy to przepraszam...post-69877-0-36757600-1393061288_thumb.jpgpost-69877-0-62122100-1393061314_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuc zdjecie z wyzerowanym chronografem :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?

Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos tutaj chyba nie dziala, wzkazowki robia obrot-polobroty ale sie zatrzymuja roznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge zrobic zdjecia lepszej jakosci i wiecej i wyslac na maila, tutaj jakos nie potrafie cos z rozmiarem zdjec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazuje tlko dobrze date i godzine a reszta raz dziala raz nie.co naprawa w razie czego, czy u dobrego w miare zegarmistrza naprawie? Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli trafisz na dobrego zegarmistrza powinien sobie poradzić zaraz napisze do ciebie na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło odkryć "coś" w swojej własnej szufladzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znac jak bardzo usmial sie zegarmistrz...

Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej oryginałem to nie jest. Wygląd ma modelu 1991-1995. Ale jest parę niedociągnięć na tarczy i mechanizmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego mial by sie usmiac, bo nierozumie? Dla mnie moze byc nic niewarty, to ze jest oryginal to wiem, a ze jest walniety to druga sprawa.w tej chwili zegarmistrz daje za niego 450-550 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj w paryzu gdzie przebywam butik Tag Heuera za wydanie certyfikatu chce 75 € co jest mi niepotrzebne, a za serwi powiedzieli od 250€.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziales kiedys tureckie zegarki? Tez im sie kreca wskazowki o pol obrotu po nacisnieciu przycisku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ty sie czepiasz, ani sie nie chwale, ani mi na tym zegarku nie zalezy, prawie nic nie jest wart, nawet mi sie nie podaba..myslalem ze ktos szuka tego modelu, lub sie interesuje tym modelem chetnie bym zamienil z kims na jakis normalny..pozatym jak uloze dobrze baterie i ja dosc dobrze docisne to wszystko jest ok.nie chce bardziej spieprzyc wiec nie ruszam.pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indeksy w okolicach 6 tej wyglądają na trochę przeciągnięte. ETA - brakuje "znaczka" przy 27 jewels. Sprawdz czy biała wskazówka kończy się dokładnie na końcu indeksów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda prawidłowo. Jednakże straszliwie styrany. Bez rewelacji jeżeli chodzi o wartość.

Poniżej ten sam zegarek (z deczko późniejszej serii), mechanizm ETA 251.262, rozchodziło mi się o firmowy znak ETY ale niekoniecznie musi być na Twoim.

ETA 251.262 TAG HEUER F1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.