X-Ray 95 #326 Napisano 1 Września 2015 Bierz worek i szukaj;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
860lacov 0 #327 Napisano 1 Września 2015 Wiem z autopsji, że nie ma szans żebym znalazł coś w worku. Z resztą to było dawno tylko ostatnio wymyśliłem sobie, że spytam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #328 Napisano 1 Września 2015 To pisz do p. Sylwii po nową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
860lacov 0 #329 Napisano 1 Września 2015 Kto to jest p. Sylwia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #330 Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Pracuję w zibi:Napisz do Niej lub do p. Marty to Ci zamówi co potrzebujesz, ceny OK [email protected][email protected] Edytowane 1 Września 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #331 Napisano 1 Września 2015 Panowie, na allegro są nowe koperty z bezelem i wszystkimi dodatkami za jedyne 220 zł sam sobie jedną na zapas nabyłem, w zibi krzyczeli ponad 370 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #332 Napisano 1 Września 2015 Widziałem i też się zastanawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #333 Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Możecie podać link do tej aukcji, bo nie mogę znaleźć. Ps. Znalazłem już Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Września 2015 przez Tomasz Nowak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #334 Napisano 1 Września 2015 Widziałem i też się zastanawiamTrupka z uszkodzoną kopertą będzie coraz łatwiej znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #335 Napisano 1 Września 2015 No ciężko będzie,ale nie każdy będzie chciał zapłacić 200 zł i robić Ryśka więc może się coś trafi:) A mogło by się trafić,bo ekranik potrzebuje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #336 Napisano 2 Września 2015 Tak jak mowilem,Rysiek na czesci pierwsze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #337 Napisano 2 Września 2015 Udało się naprawić? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #338 Napisano 2 Września 2015 Właśnie, jak tam sprawa wyląda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #339 Napisano 2 Września 2015 Raz złożyłem i jest trochę lepiej ale jeszcze nie wszystkie pixele widać,wydaje mi się,że taśmy takie które są na ekranie słabo dociskaja myślę nad tym jeszcze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #340 Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Pokombinuj zatem z nim jeszcze bo na 99% wina leży w tych taśmach. Ja kiedyś jak rozebrałem DW-5600 to z 10 razy go składałem bo wyświetlacz w ogóle nie chciał zatrybić, w końcu jednak się udało choć już powątpiewałem. Edytowane 2 Września 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #341 Napisano 2 Września 2015 No nie odpuszczę mu tak łatwo najwyżej będzie dawcą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #342 Napisano 2 Września 2015 Może to trochę druciarstwo, ale możesz spróbować gdzieś podłożyć papierek, żeby lepiej dociskało ekran i może pomoże 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #343 Napisano 2 Września 2015 No właśnie na razie myślę,ale raczej nie chce tam nic wpychac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #344 Napisano 2 Września 2015 umyj styki na wyświetlaczu, gumki i ścieżki na płytce alkoholem izopropylowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #345 Napisano 2 Września 2015 Niby je myłem,ale spirytusem:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #346 Napisano 2 Września 2015 Też powinno być dobrze spirytusem, jak czysty. Czytałem gdzieś, że była wadliwa partia tych zegarków i wymieniali wyświetlacze z tego powodu, nawet wydziałem adnotację w karcie gwarancyjnej. Tam jest duże upakowanie segmentów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #347 Napisano 6 Września 2015 Mój Rysiek też ma oznaczenie 333C. Urodziny obchodzi w Andrzejki Wiem że Ameryki nie odkryję ale szkoda że zakończyli tak świetnego modelu. Pewnie z czasem będę chciał trochę odświeżyć mój egzemplarz, tomaliusz czy mógłbyś napisać gdzie udało Ci się zakupić taki szary bezel i pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #348 Napisano 6 Września 2015 Alledrogo ,paski i bezele bez problemu dostaniesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #349 Napisano 6 Września 2015 Rzeczywiście, wcześniej wpisywałem "Riseman bezel" i wyskakiwał jeden czarny po wpisaniu "gw 9200 bezel" do wyboru do koloru. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #350 Napisano 6 Września 2015 Wpisuj ogólnie Casio 9200 i wywali Ci praktycznie wszystko do Ryśka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach