Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

flawless

wieczne pióra

Rekomendowane odpowiedzi

słuchajcie potrzebuje pomocy, które forum o piórach jest godne polecenia , google wskazało mi kilka , ale wiedze ze tutaj sa ludzie ktorzy tez ogarniają tamten temat, szkoda czasu żeby się rejestrować na wszystkich , a potrzebuje pomocy przy wycenie pióra Mont Blanc

MUZZY IN GONDOLAND

...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedać

które z tych forów jest godne uwagi :

http://www.piorawieczne.fora.pl

http://www.piorawieczneforum.pl

http://www.forumopiorach.net

a może jakieś inne ?

MUZZY IN GONDOLAND

...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

?

MUZZY IN GONDOLAND

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem , sprobuj wpisac na allego czy innym portalu

Chyba ze masz MB z jakiejs kolekcjonerskiej edycji wartego kilkadziesiat tys , wtedy sprobuj sie czegos dowiedziec na forach o piorach

co mial oznaczac ten znak zapytania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Polecam to drugie. Jest kilku speców od MB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zarejestrowalem sie na tym piorawieczneforum ale chyba sobie zostawie to pióro bo wyglada na to ze wzialbym za nie kolo tysiaca , to juz wole go zostawic niz sprzedac z taka strata wartosci

MUZZY IN GONDOLAND

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miałoby być sprzedane ze stratą w stosunku do aktualnej ceny zakupu to faktycznie lepiej sobie zostawić. Ja do swojego dojżewałem jakieś 8 lat. I nie żałuję, że go nie sprzedałem

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, najlepiej go zostawić, niz na nim stracić. Pewnie po sprzedazy bys żałował. Sam mialem podobny przypadek, tylko, ze ja niestety sprzedałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.