zulek 0 #26 Napisano 23 Kwietnia 2007 Gratuluję, fajny jest i ma coś z klasyki - to lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #27 Napisano 25 Czerwca 2008 No to parę fotek na nowym pasku, IDEALNYM na upał i do moczenia!!! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #28 Napisano 25 Czerwca 2008 No to parę fotek na nowym pasku, IDEALNYM na upał i do moczenia!!!świetny pach.Nie jest to chyba oryginał omegowski ? 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #29 Napisano 25 Czerwca 2008 To Ted Su Kevlar Strap.Klamra zbyt masywna do Speediego. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #30 Napisano 26 Czerwca 2008 Klamra zbyt masywna do Speediego.moze masz rację ale na fotkach robi naprawdę bardzo pozytywne wrazenie... :smile: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #31 Napisano 26 Czerwca 2008 To Ted Su Kevlar Strap.Klamra zbyt masywna do Speediego. Racja, klamra wydaje się być dwa razy grubsza i zbyt potężna w stosunku do koperty.I nie wydaje mi się,że to wina zdjęć, no ale jak ręką zasłoniłem sam zegarek to pasek bardzo ładny... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #32 Napisano 26 Czerwca 2008 To Ted Su Kevlar Strap.Klamra zbyt masywna do Speediego. Racja, klamra wydaje się być dwa razy grubsza i zbyt potężna w stosunku do koperty.I nie wydaje mi się,że to wina zdjęć, no ale jak ręką zasłoniłem sam zegarek to pasek bardzo ładny... :wink: To nie wina zdjęć Klamra jest duża, ale zdjęcia eksponują ją na pierwszym planie, podczas gdy zegarek jedynie majaczy w dali (prawdę mówiąc z wrażenia tego zdałem sobie sprawę dopiero po przeczytaniu waszych komentarzy)... W rzeczywistości całość komponuje się świetnie! .... może będzie jakaś okazja coby pokażać na żywo... (spotkanie mi umknęło, to może jakiś podstolik zaliczę latem) Na pewno krytykujecie, bo zazdrościcie :razz: :twisted: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #33 Napisano 26 Czerwca 2008 Na pewno krytykujecie, bo zazdrościcie :razz: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #34 Napisano 26 Czerwca 2008 Szefie, mogłeś jeszcze mniejsze zdjęcia wrzucić :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #35 Napisano 26 Czerwca 2008 To są thumbnaile: kliknij "se", to wejdziesz na większe :twisted: :cool: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #36 Napisano 30 Czerwca 2008 Mnie tam świetnie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach