Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

chrono-craze

Casio G-shock GD-X6900CM Camo

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ze dawno nic nie wrzucalem do Galerii (i wiedzac ze jest tu na Forum wielu milosnikow tej marki czasomierzy) to pozwole sobie zaprezentowac cos ze stajni Casio, tym razem jest to G-shock model GD-X6900CM (z nadzieja, ze sie zegarek i zdjecia spodobaja).

Casio_GD_X6900_CM_1.jpg

Casio_GD_X6900_CM_2.jpg

Casio_GD_X6900_CM_3.jpg

Casio_GD_X6900_CM_4.jpg

Casio_GD_X6900_CM_5.jpg

Casio_GD_X6900_CM_6.jpg

Casio_GD_X6900_CM_7.jpg

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny zegarek :rolleyes:. Podoba mi się ta nowa seria od casio

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek super, mi jednak bardziej podoba się wersja CM-8, ciekawie zrobione są przyciski w obu modelach.

Moim zdaniem jeden z ciekawszych g-shocków ostatnimi czasy.

Niech Ci długo służy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Panowie, ciesze sie ze Wam sie podoba, tez uwazam ze jest to jeden z ciekawszych G-shock'ow.

Co do wersji, to mnie bardziej podchodzi wersja CM-5 ('jungle' tiger strap wyglada po prostu super), ale wersja CM-8 tez jest bardzo fajna i tez sie moze podobac (mnie sie tez podoba).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie wersje są świetne. Gdy nastąpiła premiera tych casio w moro, wyłącznie hipotetycznie snułem rozważania przez ok 20 minut nad tym, który bym wybrał jeśli miałbym go kupić. Nie podjąłem decyzji, czyli oba są wystrzałowe i moga się podobać. Jedynie czerwony mija się z celem ale to tylko moje zdanie :)

Niech się nosi i dobrze maskuje :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maskowanie jak znalazł na trudne czasy .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czerwone za okularem, cóż to? Masz podświetlany krzyż na czerwono? 

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei nieśmiało tylko powiem że raczej jestem całkowicie w opozycji do zegarków tego typu - nigdy nie założył bym takiego czołgu na rękę. 
To raczej jest zegarek użytkowy - widzę że zdobyły one niesamowitą ilość zwolenników. Co w nim najbardziej cenicie? Niezawodność? 
Ja widzę w takich zegarkach wyłącznie kicz godny samego Las Vegas - ale to tylko moje skromne zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, kolego, nie obrażaj chrono-craze. To jest pasjonat. Ma więcej broni palnej i białej niż zegarków, do tego osprzęt i wszystko czego dusza zapragnie. Połączył dwie pasje - zegarki i broń. Mimo, że nie lubię zegarków innych niż mechaniczne, to tutaj nie śmiałem zabierać zdania, bo wiem dlaczego nastąpił taki a nie inny wybór. 

Chrono-craze do koszuli ma Rolka Suba albo GMT a do polatania po lesie albo na strzelnicy G-Shock ;)

Kicz godny samego Las Vegas? Pooglądaj sobie Rolexy z diamentami - one naprawdę istnieją i tak wyglądają, to nie są podróbki, a wysadzane kilkunastoma karatami naturalnych diamentów modele standardowe.

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda marka ma swoje wzloty i upadki  ^_^ Ale jeśli sam Rolex popełnia gafy,to na pewno nie dzieje się to przypadkowo. 
Rozumiem że zegarki typu G-Shock mogą się podobać i nie było moim zamiarem obrazić nikogo :P , ale ja jestem całkowitym anty-fanem plastiku - głównie przez jego niewielką twardość przez co łatwiej jest porobić brzydkie rysy - niemożliwe do spolerowania. Jako jeden zegarek z wielu to rozumiem - trzeba spróbować wszystkiego, ale nie dałbym rady nosić go codziennie - także przez kolorystykę i wygląd, który pasuje raczej do munduru aniżeli do zwykłej koszuli.  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.