Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gefraiter

Theorema Toronto na grouponie czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz Dąbrowski

Chiński werk Hangzhou, jestem naprawdę ciekaw kto by za to zapłacił 5,5 tysiąca... Oficjalnie chcą 1300 euro, na WUSie widzę, że ludzie kupowali po 100$. W tym drugim przypadku zakup ciekawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie warto. To bezmarkowe zegarki na chińskim Unitasie w wersji "szkieletor", zdaje się. Takie tam naciągactwo delikatne, na fałszywy prestiż i "obniżkę ceny".

O, Kolega mnie widzę ubiegł... I zgadzam się, za 3 stówy można się zastanowić. Ale nie za tysiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 997zł

Numer zapamiętaj,zegarka nie kupuj ;):D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę zacytować : "w mechanizm wbudowano 17 błyszczących kamieni" :). I jak tego nie kupić?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzeda się jeszcze więcej. Sprawny zabieg marketingowy, "pseudoatrakcyjna" oferta na popularnym portalu i ktoś się obłowi sprzedając po 300 dolarów zegarki, które u producenta kosztują pewnie ok. 10 dolarów za szt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, nie 10 dolarów. To jest na Anitasie, a nie na Szanghaju. Zegarki na tym werku chodzą bliżej 100 dolców niż 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie poniosło z ceną. W każdym razie kilkakrotna przebitka w stos. do rzeczywistej wartości.

Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.