Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jozefK

BT Bentime Quartz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam swego czasu będąc na wizycie u naszych południowych sąsiadów zauważyłem dziwną markę BT Bentime na tarczach całkiem oryginalnych a zarazem ładnych zegarków, czy ktoś z użytkowników może przybliżyć jej genezę?? Czy cenny ich zegarków są adekwatne do jakości wykonania?? Ich produkty znalazłem na stronie mall.cz (posiada zarówno swój odpowiednik Polski(chyba tłumaczony w translatorze), na polskiej stornie aukcyjnej al......pl też coś się pojawiło ale w gruncie modele dziecięce i kilka sztuk męskich.

Drodzy forumowicze czy ktoś posiada zegarek tej firmy i może coś więcej o nim napisać, osobiście mam chrapkę na czerwony model ale czy warto??

z góry dziękuję za podpowiedzi

(jeżeli post w złym dziale, proszę admina o przeniesienie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez MichTheOne
      Hamilton Khaki 9821-C

Kwarcowy Khaki z lat '90, ref 9821-C.
      średnica koperty: 38mm
      mechanizm: kwarcowa ETA 955.412

Stan: forumowo 7/10, ale biorąc pod uwagę wiek to stan świetny.
      Kilka bardzo małych zadrapań na kopercie (drobiazgi). Dwie powierzchniowe draski na mineralnym szkle, niewyczuwalne pod paznokciem - zaznaczyłem je na zdjęciu (bardzo przesadzonym). Bateria jest nowa, mechanizm chodzi bardzo dobrze, wskazówka sekundowa trafia w indeksy. Nie mam oryginalnego pudełka ani papierów. Zegarek kupiłem niedawno od kolekcjonera w Polsce.

Na zdjęciach zegarek jest na różnych paskach, ja sprzedaję go tutaj tylko z zielonym parcianym z klasyczną klamrą - tym tutaj:

Cena: 1.250 zł 
      (paczkomat InPost w kraju gratis)

Mogę się wymienić na Seiko SKX.
      Proszę pytać w razie wątpliwości.

• Przez arre
      Jak w temacie - poszukuję skórzanego paska do Atlantica Worldmastera. 
      Kolor czarny. 
    • Przez beriam
      Przy niedzieli szukam natchnienia, inspiracji w temacie zmiany bielizny rzeczonego obywatela.
      Orginalny pasek jest średnio wygodny, poza tym mógłby być dłuższy.

Będę zobowiązany za wszelakie wskazówki o rady 🙂

• Gość
      Przez Gość
    • Gość
      Przez Gość
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.