Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Najkon

Nadgarstek 16.5cm

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Czy Casio EF-547D-1A1VEF będzie pasować na taki nadgarstek? Ktoś ma może podobny i napisze spostrzeżenia? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem za duży,ale zależy kto co lubi,jeden woli patelnie na ręku inny mniejszy zegareczek ile ludzi tyle opinii

tu masz wszystkie wymiary dokładnie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość henio.w

Najlepiej przymierzyć, o ile to możliwe. Żaden opis czy zdjęcia nie będą w pełni obiektywne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również uważam, że będzie za duży... sam mam 16,5 cm w nadgarstku i mój zegarek ma 50mm l2l i to jest absolutne maximum jak dla mnie... a niektórzy uważają, że za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem przymierzyć zegarek, lecz go nie było, więc tak na oko wybrałem jeden z większych edifice i przymierzyłem. Był to EF-534d i stwierdzam że był wporzadku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odczucia co do wielkości zegarka to sprawa sugestywna. Jeżeli na co dzień na 16,5 cm 45mm wydaje się duży. Okazyjnie może by miłą odmianą. Bardzo ważna jest wysokość dużych zegarków przy małych nadgarstkach. Ale decyzja jest Twoja. Gdy go kupisz zamieść zdjęcia (w odpowiednim dziale) ale tu podaj odnośnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przymierzać - dopiero wtedy widać jak dany zegarek leży. Ja mam też ok 16,5 cm i z reguły zegarki 43 mm bez koronki to maksimum dla mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przymierzać - dopiero wtedy widać jak dany zegarek leży. Ja mam też ok 16,5 cm i z reguły zegarki 43 mm bez koronki to maksimum dla mnie. 

Przymierzałem EF-534D który podobno ma 60mm koperte, i imo było dobrze, także tamten 53mm chyba byłby też ok. Niestety ef-547d nie moge znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej 60mm to rozmiar Lug to Lug,

kopertę to on ma jak się nie mylę 45mm bez koronki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie EF-547d też ma o wiele mniej, bo 53mm w 547d też jest lug to lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.