Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość piotrloren
Zegarek jest w idealnym stanie.Mam go juz od 4 lat.szybka idealna,jedna mała ryska,widoczna tylko pod światło.ale jest na tyle mała,że nie udało mi się jej nawet uchwycić na zdjęciu.Stan więc oceniam na 9/10.W ubiegłym miesiącu wymieniony bezel i pasek-stary dokładam.po za tym,że jest już wybłyszczony i ma pare rysek,to nadal jest w dobrym stanie. Bareria w stanie doskonałym.zima nosiłem go zasłonietego przez rekaw,w zasadzie łapał tylko tyle słonca co w domu,działało auto-podświetlenie i tylko raz spadła na M.Ale zostawiłem go na pare godzin na parapecie,naładowało do H i starczyło do wiosny .synchronizacja działa bez problemów.nie udalo mi się zrobić dobrego zdjęcia numeru na dekielku,ale coś tam zawsze można zobaczyć.niestety,pudełko i dokumenty już dawno "zgineły w bojach"
CENA TO-250 + ship
-
Przez Krzys78
witam zamierzam kupić dw 5600c na module 901, pytanko mam czy do tego zegaeka będzie pasował moduł od dw 5600e moduł 1545 , głuwnie chodzi o iluminator 901 nie ma. z góry dziękuje za opdpowiedz.
-