''KaMix'' 0 #26 Napisano 1 Sierpnia 2014 Na jaką bransoletę? Mógłbyś wrzucić zdjęcia jak to wygląda? Jaka jest cena owej bransolety? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #27 Napisano 1 Sierpnia 2014 Na jaką bransoletę? Mógłbyś wrzucić zdjęcia jak to wygląda? Jaka jest cena owej bransolety?Jak na jaką? nie widziałeś branso do 3000? Zamówiłem u nas w TT. Czas oczekiwania ok 1 miecha, cena jak dobrze pamiętam 160 zł razem z adapterami które są konieczne do montażu. Foto niestety malutkie z imageshack: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #28 Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak na jaką? nie widziałeś branso do 3000?Widziałem, widziałem, ale myślałem że może kombinowałeś coś z bransoletami od innych modeli. Na bransolecie też wygląda ciekawie, myślę że kiedyś ją dokupie. No ale na razie to muszę kupić zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #29 Napisano 2 Sierpnia 2014 Polecam. Z branso to zupełnie inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #30 Napisano 28 Sierpnia 2014 Kurcze, mam problem, juz od okolo 3 tygodni zegarek nie pokazuje sie na allegro Może zna ktoś jakiś inny sposób na zakup tego G poza allegro. Gdzie jeszcze można go dostać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter-jerry 0 #31 Napisano 28 Sierpnia 2014 http://www.timetrend.pl/wyszukaj-7151-0-0-GW_3000B_1AER.html http://www.timetrend.pl/wyszukaj-7152-0-0-GW_3000BD_1AER.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #32 Napisano 28 Sierpnia 2014 Chodzi o GW-3000M-4AER czyli wersja na pomarańczowym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter-jerry 0 #33 Napisano 28 Sierpnia 2014 Znalezienie zegarka zajęło mi niecałą minutę. Szukaj w google. http://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-waveceptor-gw-3000m-4aerhttp://www.tiktaki.pl/product-pol-2914-Zegarek-Casio-G-Shock-Tough-Solar-Wave-Ceptor-GW-3000M-4AER.htmlhttp://www.inbook.pl/product/show/319672/zegarek-casio-gw-3000m-4aer-zegarki-casio-meskie-na-pasku?rdir=c2&lkst=63419&ceneo_spo=true Było więcej stron, ale to już sobie poszukaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #34 Napisano 28 Sierpnia 2014 Nie powiem ze nie szukalem w googlach, szukalem tylko na telefonie a nie bylo to za mocno komfortowe. Jutro bede mial dostep do komputera to zobacze, ale juz widze ze cena jest stówkę większa niż na allegro :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter-jerry 0 #35 Napisano 28 Sierpnia 2014 W Zegarowni jest opcja negocjacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3242 #36 Napisano 29 Sierpnia 2014 Mam GW-3000BD i jestem mega zadowolony.Wszystko chodzi jak w zegarku Różnią sie kolorystyką i ceną ale mechanizm ten sam.No i czarna bransoleta robi robote Na foto bezel od GW-3000M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #37 Napisano 29 Sierpnia 2014 No też jest ładny, nie powiem, ale mam gdf-100bb caly czarny i teraz chcialbym cos bardziej kolorowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #38 Napisano 3 Września 2014 To znowu ja Poszukiwania dalej trwają. http://pewex.pl/produkt/202977-casio-g-shock-gw-3000m-4a-gw-3000m-4a-zegarki.html#f316588 Korzystał ktoś z usług tego sklepu, słyszał ktoś o nim? Co myślicie o tej konkretnej ofercie?Ciągle mam nadzieję, że zegarek pojawi się jeszcze na allegro. Pod koniec lipca były dwie oferty za 1050zł, teraz pozostały tylko sklepy internetowe gdzie ten model chodzi po 1250zł :/ Ten pewex to chyba jedyny sklep gdzie cena jest niższa i jestem już gotowy go tu zamówić bo ceny ciągle idą w górę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #39 Napisano 4 Września 2014 Jeszcze ostatnie pytanko przed zakupem. Zauważyłem że są dwie wersje tego zagarka, GW-3000M-4A i GW-3000M-4AER. Czym różnią się te wersje, bo nic nie dam rady znalezc na ten temat, kolory też wydają się identyczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #40 Napisano 4 Września 2014 Achhh i znowu dwa takie same posty.... Sorry, nie wiem czemu moj telefon tak robi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #41 Napisano 4 Września 2014 Niczym się nie różnią, te dwie ostatnie literki (ER) oznaczają europejską dystrybucję, w praktyce nie ma to żadnego znaczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #42 Napisano 8 Września 2014 W końcu się udało, dzisiaj do mnie dotarł. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, jest dużo ładniejszy niż na zdjęciach i wcale nie jest aż tak ogromny jak większość pisała. GDF-100 jest większy Miałem mały problem z synchronizacją, przy wschodniej granicy Polski sygnał jest już trochę słabszy a okna mam tylko na stronę północna i południową. Tylko przy jednym oknie udało mi się złapać sygnał, ale był bardzo niestabilny, wskazówka ciągle skakała z Work na Ready. Po kilku minutach oczekiwań przerwałem synchronizację. Dopiero jak wyszedłem na balkon i skierowałem zegarek 12 na zachód to od razu złapał sygnał i zsynchronizował się w ciągu minuty. Na nockę położę go na ten parapet przy którym łapał sygnał i z rana zobaczę, może się uda.Dziękuję wszystkim za pomoc Może jutro jeszcze wrzucę jakieś fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
''KaMix'' 0 #43 Napisano 20 Września 2014 A więc zegarek mam już prawie dwa tygodnie i jest świetny. Jeżeli chodzi o synchronizację to nie ma żadnych problemów, co nockę się synchronizuje. Neo też daje rade, przez całą noc da się odczytać godzinę.Obiecane zdjęcia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick1500 0 #44 Napisano 2 Października 2014 Podepnę się z pytaniem, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Jak to jest z dokładnością WaveCeptora - pytam dlatego ze mój GW3000m po synchronizacji chodzi o 1 sekundę do przodu względem zegara atomowego ze strony internetowej. Wiem ze mój synchronizuje się z zegarem atomowym z Niemiec ale to jeden pieron. Oczywiście 1s mi nie przeszkadza, ale zastanawia mnie dlaczego tak się dzieje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3242 #45 Napisano 2 Października 2014 Ciekawe.U mnie jest tak, że leżące obok siebie GW-3000BD i GW-A1000D synchronizują się co noc ale ròżnica czasu między nimi to 1 sekunda.Nie wiem dlaczego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick1500 0 #46 Napisano 2 Października 2014 I pewnie tym co jest do przodu o 1s jest GW3000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3242 #47 Napisano 2 Października 2014 Możliwe Musiałbym sprawdzić.Szukaj plusów sytuacji. Zawsze jesteś gdzieś sekundę przed czasem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick1500 0 #48 Napisano 2 Października 2014 Hehe Fakt . Ale jestem ciekaw co jest przyczyną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3242 #49 Napisano 2 Października 2014 Może to, że czas, jaki jest potrzebny na pokonanie przez sygnał drogi z nadajnika zegara atomowego do naszych zegarków to 1 sekunda..Prędkość światła została określona więc może tutaj jest podobnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23270 #50 Napisano 2 Października 2014 Może to, że czas, jaki jest potrzebny na pokonanie przez sygnał drogi z nadajnika zegara atomowego do naszych zegarków to 1 sekunda..Prędkość światła została określona więc może tutaj jest podobnie.Czas do pokonania drogi jest już skorygowany, policzony przez zegar A nawet jeśliby tak było to: Ciekawe.U mnie jest tak, że leżące obok siebie GW-3000BD i GW-A1000D synchronizują się co noc ale ròżnica czasu między nimi to 1 sekunda.Nie wiem dlaczego.godzina na obu Twoich zegarkach powinna być taka sama, przecież leża koło siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach