Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Microsoft007

g-shock do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam zegarka jak w Tytule do 500 zł najlepiej jakiś g-shock bo mam 18 lat i wydają mi się fajnie wyglądające w dodatku wytrzymałe(ale jestem otwarty na inne propozycje)Jest to mój tak naprawdę 1 zegarek i wstępnie zapoczątkowałem poszukiwania. Jeśli macie jakieś propozycje podsyłajcie poniżej. Odnośnie funkcji zegarka to nie mam wysokich wymagań- oprócz wskazywania godziny mile widziany byłby stoper oraz datownik. Zegarka nie kupuje na miesiąc czy tam na dwa więc zamierzam kupić go z głową. W sumie oprócz modelu zastanawiałem się gdzie go kupić:

Sklep stacjonarny np. w galerii handlowej ? Pewne rozwiązanie ale ceny wysokie(zawsze można ustrzelić jakiś ciekawy model i znalezc w internecie)

Sklep oryginalny casio w internecie ?- Ceny też oczywiście muszą być podwyższone

Allegro ? Korzystam od dawna ale sam ostatnio rozglądałem się tam za g-shock^iem i po chwili rozeznania sporo podróbek.

Więc może znacie jakiś złoty środek albo jakiś sklep sprawdzony w 100%. Myśląc o kupnie na allegro mogę mieć potem problemy z gwarancją jak sklep internetowy padnie czy coś.

(Przepraszam z góry za jakieś błędy, za pomoc oczywiście też dziękuje, jeśli jest jakaś opcja postawienia na forum piwka też z przyjemnością to zrobię za fajną poradę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam GW-6900 kultowy model i do tego z tough solar i wave ceptor. W tej chwili na śtronie TT jest w bardzo dobrej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G-9100, allegro sprzedawca seqondus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-32788-0-90571800-1376069209_thumb.jpg
post-32788-0-66544800-1376069240_thumb.jpg
post-32788-0-25390800-1376091670_thumb.jpg
post-32788-0-25455600-1381263199_thumb.jpg

sorry, że nie w jednym poście, ale dostęp do galerii z telefonu się sypie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 500 zł będzie problem takiego dostać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stówkę z hakiem dołoży i tradycji stanie się zadośc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-Gulfman-Men-in-Smoky-Gray-Mens-Watch-GR-9110GY-1-GR9110GY-1-/221414440285?pt=Wristwatches&hash=item338d543d5d

wyjdzie 768zł

po drugie kiepsko czytelny negatyw, w porównaniu do g-9100 wszystko to samo płacimy za radiowe synchro, ładowanie słoneczne i niebieskie napisy - no i to, że jest limited edition

jeżeli ktoś nie może przełknąć taniego jak barszcz i niezniszczalnego jak czołg klasycznego już 9100 i koniecznie potrzebuje bajerów TS i WC sensownym rozwiązaniem jest zakup GW-9110, który ma przynajmniej elementy koperty wykonane również z tytanu

https://www.google.pl/search?q=gw-9110&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=76jzU4f8IqaQ7Aa9x4HYBA&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1242&bih=566

ale dołożyć też trzeba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.