eye_lip 24242 #26 Napisano 28 Sierpnia 2014 Mam wrażenie, iż niektórym osobom wydaje się, że skoro Seiko GS kosztuje 15k zł to musi być to nie wiadomo jaki mega high-end, bo to przecież tylko Seiko, a kosztuje 15k PLN!!! Warto wspomnieć, że szwajcarskie popularne zegarki w tej cenie najczęściej leżą w porównaniu z GS. Oczywiście przykład z wątku pokazuje, że zdarzają się fakapy, dla mnie takie wykończenie jest niedopuszczalne. Co do wykończenia mechanizmu i nie tylko kilka fotek które zrobiłem mojemu GSowi: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zygmac #27 Napisano 31 Sierpnia 2014 Ucieszyła mnie wiadomość,że GS można już kupić z 5-6K.Pytam gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #28 Napisano 31 Sierpnia 2014 dolarów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #29 Napisano 31 Sierpnia 2014 http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/grand-seiko-quartz-sbgx009-mens-watch-4030.html ok. 5,5k PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #30 Napisano 31 Sierpnia 2014 ignorancja do potęgi, nie każdemu psu na imię burek. W tym zegarku takich niedoróbek nie znajdziecie bo to zegarek na 220V. Za niedoróbki trzeba dopłacić ekstra 3x. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #31 Napisano 31 Sierpnia 2014 Zdaję sobie sprawę, ze to kwarc, ale kolega pytał o Grand Seiko w takiej a nie innej cenie. Automat niestety odpowiednio droższy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #32 Napisano 1 Września 2014 Zdaję sobie sprawę, ze to kwarc, ale kolega pytał o Grand Seiko w takiej a nie innej cenie. Automat niestety odpowiednio droższy. Dokładnie tak. A GS w wersji automatycznej to wydatek od 10k w góręwww.shoppinginjapan.net/grand-seiko-sbgr051 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #33 Napisano 11 Września 2014 http://www.hodinkee.com/blog/watch-shopping-tokyo-that-time-i-almost-bought-a-vintage stary poplamiony GS dla przeciętnego Kowalskiego za 11000$ chociaż widać też stalowego za około ~2000zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach