Mirosuaw 28174 #1 Napisano 13 Września 2014 Efekty wycieczki rowerowej połączonej z fotografowaniem nowego nabytku w plenerze.Zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #2 Napisano 13 Września 2014 Nie ukrywam, piękny, no ale jakoś do mnie nie przemawia płaski G. Podobały mi się niedawno, rozglądałem się za 5610 i nagle przeszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28174 #3 Napisano 13 Września 2014 Płaski, to fakt, ale ma to swoje zalety, jeśli chcesz mieć sportowy zegarek i jednocześnie nie czuć go na ręku. Ten G jest wyjątkowo wygodny.Jeszcze kilka fotek, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #4 Napisano 13 Września 2014 Piękny zegarek i piękne zdjęcia. Jedyny, obok G(W)F-1000, G-shock, który poleciłbym każdemu w ciemno. Gratulacje. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #5 Napisano 13 Września 2014 Mirek zdjęcia to Ty robisz czadowe!!!! Zrób jeszcze sesje Suba to będę miał na tapetę do kompa i tel 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28174 #6 Napisano 13 Września 2014 Jedyny, obok G(W)F-1000, G-shock, który poleciłbym każdemu w ciemno. Gratulacje. Dzięki. GW-5000 kupiłem m.in. po Twojej rekomendacji. GWF-1000 pomimo rekomendacji nie kupię. Dla mnie jest za duży, niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85091 #7 Napisano 13 Września 2014 Super fotki. Gratulacje jeszcze raz zegarka. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #8 Napisano 14 Września 2014 super zdjecia i zegarek gdyby nie ta cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9 Napisano 14 Września 2014 Dzięki. GW-5000 kupiłem m.in. po Twojej rekomendacji. GWF-1000 pomimo rekomendacji nie kupię. Dla mnie jest za duży, niestety Ja też myślałem, że za duży, ale nosi się go wygodnie. W GW-5000 najfajniejsze jest to, że jest bardzo wygodny, a przy tym czuć, że ma się coś solidnego na ręku. Lekkość G-shocków dla mnie nie zawsze jest zaletą. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #10 Napisano 14 Września 2014 Piękny zegarek, przy okazji mam pytanie, czy dźwięk alarmu jest głośny, czy taki stłumiony? Mam DW-5030C i raczej nie mogę na alarm liczyć, w przeciwieństwie do roboczego G-7710. Ale pasuje na łapkę znakomicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #11 Napisano 14 Września 2014 Tak, jest stłumiony w porównaniu do innych screwbacków z serii 5xxx. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #12 Napisano 14 Września 2014 Tak myślałem, szkoda, bo zegarek naprawdę świetnie wykonany to wszystko przez pancerny dekielek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28174 #13 Napisano 12 Października 2014 Wzbogacę nieco galerię. Z krainy mchu i paproci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #14 Napisano 12 Października 2014 Jest w swoim żywiole. Piękne zdjęcia. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #15 Napisano 12 Października 2014 Świetne fotografie i piękny zegarek To razem wzbudza zazdrość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach