artega7 2 #1 Napisano 3 Listopada 2014 Mam pytanie czy jest możliwość wymiany tarczy w zegarku Seiko 7T62- 0HP0? Oryginalna tarcza nie podoba mi się, a szkoda mi sprzedać zegarek. Jeżeli można by, to ewentualnie od jakich modeli zegarków można by ją do pasować, gdzie można je zobaczyć i kupić.Biorę pod uwagę albo zakup i wymianę tarczy w serwisie Zibi, bo chyba samej tarczy mi nie sprzedadzą, lub zakup jej w internecie i znalezienie zegarmistrza przez duże Z, który mi ją wymieni. Wolałbym drugie rozwiązanie, bo w serwisie pewnie będzie drożej, a czytałem na forum, że serwisy Seiko świadczą usługi na różnym poziomie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #2 Napisano 3 Listopada 2014 Moim zdaniem tarcza bardzo pasuje do tego modelu... Na twoim miejscu bym nie ruszał, tylko schował do szuflady. Z czasem gust się zmienia i nieraz żałujemy takich ingerencji. A zegarek w oryginalnej formie zawsze jest więcej warty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalek 9935 #3 Napisano 16 Listopada 2014 Może być ciężko ze znalezieniem tarczy, chronografy są rzadkie, to nie skx, gdzie masz multum propozycji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach