Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

artega7

Wymiana tarczy w zegarku Seiko

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy jest możliwość wymiany tarczy w zegarku Seiko 7T62- 0HP0?

e929333102d53efam.jpg

Oryginalna tarcza nie podoba mi się, a szkoda mi sprzedać zegarek.

Jeżeli można by, to ewentualnie od jakich modeli zegarków można by ją do pasować, gdzie można je zobaczyć i kupić.

Biorę pod uwagę albo zakup i wymianę tarczy w serwisie Zibi, bo chyba samej tarczy mi nie sprzedadzą, lub zakup jej w internecie i znalezienie zegarmistrza przez duże Z, który mi ją wymieni. Wolałbym drugie rozwiązanie, bo w serwisie pewnie będzie drożej, a czytałem na forum, że serwisy Seiko świadczą usługi na różnym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem tarcza bardzo pasuje do tego modelu... Na twoim miejscu bym nie ruszał, tylko schował do szuflady. Z czasem gust się zmienia i nieraz żałujemy takich ingerencji. A zegarek w oryginalnej formie zawsze jest więcej warty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być ciężko ze znalezieniem tarczy, chronografy są rzadkie, to nie skx, gdzie masz multum propozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.