Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

AlexP

Problem z zegarkiem Steinhart i użytkownikiem Majkel.Martin

Rekomendowane odpowiedzi

Odesłałem ponownie. Wg trackingu zegarek dotarł do Steinharta w piątek. Zostaje czekać.

z tego co wiem to jeśli umowa została zawarta poza punktem sprzedaży to masz 7 dni na jej rozwiązanie bez konsekwencji prawnych ale to tak na przyszłość. Pozdrawiam. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to jeśli umowa została zawarta poza punktem sprzedaży to masz 7 dni na jej rozwiązanie bez konsekwencji prawnych ale to tak na przyszłość. Pozdrawiam. .

A wiesz chociaz o co w tym watku chodzi? Czy piszesz dla samego pisania?

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to jest 14 dni.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luma nie rysowała szkła, tylko tarczę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie dlatego przy pewnej kwocie transakcji preferuję przy sprzedaży czy kupnie kontakt osobisty bez nieprzewidywalnego czynnika kurierskiego. Przynajmniej w granicach kraju.

Witam,

popieram w całej rozciągłości

pozdrawiam

M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 6.11 się bujam z tym stenkiem i dzisiaj 19.02 po powrocie z drugiej wizyty w serwisie jest już wszystko OK.

Z serwisu nie jestem zadowolony. Raz, musiałem wysyłać zegarek 2 razy żeby go poprawnie naprawili. Dwa, zerowy kontakt mailowy po drugiej wysyłce. Na moje pytania kiedy go naprawią, potem kilkukrotnie czy może już naprawili, nikt nie raczył mi odpisać. Książeczka z instrukcją i gwarancją, którą wysłałem z zegarkiem nie wróciła. Pewnie na pamiątkę sobie zostawili...

Pierwszy i ostatni Steinhart, już nawet z Thora zrezygnowałem... Jak dla mnie dno i wodorosty. 

Zdjęcia pojawią się w dziale sprzedam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę mówiąc bardzo bym się cieszył kupując 3 miesięczny fajny zegarek z dyskontem 30% i gwarancją door to door,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już jest 50% :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe powinieneś podwyższyć cenę bo "zegarek z historią" i to nie byle jaką ;)

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze jakoś przeoczyłem ten temat. AlexP, chyba kojarzę, że kontaktowałeś się ze mną w tym temacie, czy się mylę ?

Z tym podwójnym wysyłaniem, to faktycznie straszne niedociągnięcie ze strony Steinhart Timepieces.

Przypomnę, że serwis gwarancyjny mamy już w Polsce i nie ma konieczności odsyłania zegarków do Niemiec. Choć w niektórych przypadkach naprawa u nas może potrwać nieco dłużej niż bezpośrednio w centrali.

Zawsze służę pomocą poprzez PW.

Dla wyjaśnienia jeszcze, Steinhart Timepieces Polska nie była stroną w tej transakcji, jak można by wnioskować z niektórych postów, szczególnie tych z Zielonej Wyspy ;)

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnę, że serwis gwarancyjny mamy już w Polsce i nie ma konieczności odsyłania zegarków do Niemiec. Choć w niektórych przypadkach naprawa u nas może potrwać nieco dłużej niż bezpośrednio w centrali.

Te kupione zagranicą też serwisujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze jakoś przeoczyłem ten temat. AlexP, chyba kojarzę, że kontaktowałeś się ze mną w tym temacie, czy się mylę ?

Z tym podwójnym wysyłaniem, to faktycznie straszne niedociągnięcie ze strony Steinhart Timepieces.

Zawsze służę pomocą poprzez PW.

Dla wyjaśnienia jeszcze, Steinhart Timepieces Polska nie była stroną w tej transakcji, jak można by wnioskować z niektórych postów, szczególnie tych z Zielonej Wyspy ;)

Łukasz

Pisałem maila, ale nie doczekałem się odpowiedzi. Może po drodze odpowiedź przepadła albo poleciala do spamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem pocztę, faktycznie jest mail od Ciebie. Niestety trafił do Spamu, stąd brak odpowiedzi :(

Wysłałem Ci PW.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kupione zagranicą też serwisujesz?

Pewnie, że wolałbym, by były kupione u mnie ;)

Serwis jest serwis :P

Staram się zawsze pomóc, w miarę możliwości i dostępnego czasu.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po problemie, może nowy użytkownik będzie miał więcej radości ze stenka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia pojawią się w dziale sprzedam :D

Czyli pechowy zegarek idzie w świat straszyć innych "szczęśliwych" nabywców :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem szczęśliwym nabywcą :D

Zegarek trafi na mesh'a, który od dłuższego czasu czekał na jakiegoś srebrnego "Stanisława"  :D

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.