Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość sst

IWC Portofino - opinie, porady

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym nie generalizowal, ze problem dotyczy wszystkich Portofino. Poprostu zdarza sie w niektorych egzemplarzach i w prosty sposob mozna go usunac.

Przez pierwsze 2 lata jest gwarancja producenta, wiec wszystkie naprawy sa darmowe. Nie mozna oczekiwac, ze drozszy zegarek nigdy nie bedzie sie psul.

Kupujac drogi samochod nie mamy gwarancji, ze bedzie bezawaryjny. Dlatego zaleca sie regularne serwisy i wiekszego problemu nie ma.

Mimo roznych opinii zakupielm dzisiaj Portofino i juz sie nie moge doczekac, kiedy dostane przesylke. Mam nadzieje, ze bedzie sprawial tylko sama radosc i karoca nie stanie w zimowa noc z powodu awarii w srodku lasu :blink:

Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupileś aktualny? Ze srebrną czy z czarną?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupileś aktualny? Ze srebrną czy z czarną?

Preferuje jasne zegarki, dlatego od poczatku czarny odpadal. Nie moge przekonac sie do srebrnego koloru, z tego powodu kupilem lekko uzywany 3533.

Mam 3 dni na sprawdzenie go, wiec jak tylko dotrze to ide do serwisu IWC i zobaczymy. Mam nadzieje, ze mechanizm bedzie w tak samo idealnym stanie jak sam zegarek z zewnatrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłem na ten temat i nie mogłem się powstrzymać żeby się nie udzielić. Kiedyś bardzo podobał mi się JLC Master Control i podoba mi się nadal ale o dziwo na dzień dzisiejszy wybrałbym Portofino> Jest coś niesamowitego w prostocie tarczy tego zegarka ;). Natomiast wydaje mi się że w JLC jest zbyt szeroki bezel i psuje trochę końcowy efekt. A więc Portofino !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak w ogóle to gratuluję zakupu ! aha jak go już posiądziesz fizycznie to pochwal się w Galerii, a tak coś serce mi mówi że będziesz zadowolony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.