Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pk_kamil

GLYCINE COMBAT 6

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie, to Tobie ma się podobać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie, to Tobie ma się podobać

właśnie :)

dla mnie pasek nylonowy jak najbardziej pasuje, mesh muszę sprawdzić raczej na żywo zanim zakupię, a paski skórzane są rewelacyjne w wyglądzie, w noszeniu z racji swojej wielkości/grubości już troszkę mniej. taka moja subiektywna ocena :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy weekendziku zmieniłem ubranko ponownie na brązową skórkę. Kilka fotek - robionych już aparacikiem  :P

post-5058-0-85505300-1425774422.jpg

post-5058-0-40084700-1425774423.jpg

post-5058-0-17347800-1425774424.jpg

post-5058-0-89788100-1425774424.jpg

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ,Kamil zrobiłeś mi zagwózdkę z tym parciakiem w lepszym wykonaniu . Przypomniał mi się Eddi - kiedyś nawet robiliśmy grupowe zamówienia do niego ( przez Bartka -Lawnowermana),

sprawdź Darlena http://www.timefactors.com/darlenastr.htm - są w różnych kolorach i całkiem odpowiednie do zegarka w stylu militarnym , jakim jest Combat 6.

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ,Kamil zrobiłeś mi zagwózdkę z tym parciakiem w lepszym wykonaniu . Przypomniał mi się Eddi - kiedyś nawet robiliśmy grupowe zamówienia do niego ( przez Bartka -Lawnowermana),

sprawdź Darlena http://www.timefactors.com/darlenastr.htm - są w różnych kolorach i całkiem odpowiednie do zegarka w stylu militarnym , jakim jest Combat 6.

a dziękuję bardzo za info - sprawdzę, choć już prowadzę negocjacje z jednym z naszych kolegów... zawsze to jednak można mieć kolejny pasek :]

a cieszę się, że moje zapatrzenie znajduje zrozumienie wśród forumowiczów :)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak prezentuje się combat 7 na Morellato Cordura.

Rewelacji nie ma. Pasek w przekroju jest płaski, a gdyby był profilowany, tz. wypukły wyglądałoby to zdecydowanie lepiej.

IMG_20150309_1611042_zpsxzarq3au.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo dobrze wygląda to zestawienie, pasek też jest OK bo nie taki swoją grubość ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak prezentuje się combat 7 na Morellato Cordura.

Rewelacji nie ma. Pasek w przekroju jest płaski, a gdyby był profilowany, tz. wypukły wyglądałoby to zdecydowanie lepiej.

IMG_20150309_1611042_zpsxzarq3au.jpg

pewnie masz rację. Doszedłem do wniosku, że do tego zegarka pasek musi być grubszy niż cieńszy. Po prostu lepiej mu w takim :)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na potwierdzenie powyższego:

post-5058-0-00880400-1425933554.jpg

post-5058-0-98420300-1425933555.jpg

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki koledzy. brązik już mam - zakupiłem razem z zegarkiem - fotki na początku postu :] z pewnością zakupię porządny paseczek - czekam na natchnienie... myślę o czarnej ładnej skórce, ale przede wszystkim o porządnym nylonie - najlepiej w połączeniu ze skóra :)

może taki skóra/nato

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/108577-glycine-combat-sub-automatic-specials/?hl=glycine

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Piotrek, coś już w ten deseń posiadam - patrz post 8 i 16. Może nie jest to najlepsza jakość, ale... póki co wystarcza.

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.