sanik 90770 #26 Napisano 7 Marca 2015 właśnie, to Tobie ma się podobać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #27 Napisano 7 Marca 2015 właśnie, to Tobie ma się podobaćwłaśnie dla mnie pasek nylonowy jak najbardziej pasuje, mesh muszę sprawdzić raczej na żywo zanim zakupię, a paski skórzane są rewelacyjne w wyglądzie, w noszeniu z racji swojej wielkości/grubości już troszkę mniej. taka moja subiektywna ocena :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #28 Napisano 8 Marca 2015 przy weekendziku zmieniłem ubranko ponownie na brązową skórkę. Kilka fotek - robionych już aparacikiem 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4402 #29 Napisano 8 Marca 2015 Hej ,Kamil zrobiłeś mi zagwózdkę z tym parciakiem w lepszym wykonaniu . Przypomniał mi się Eddi - kiedyś nawet robiliśmy grupowe zamówienia do niego ( przez Bartka -Lawnowermana),sprawdź Darlena http://www.timefactors.com/darlenastr.htm - są w różnych kolorach i całkiem odpowiednie do zegarka w stylu militarnym , jakim jest Combat 6. 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #30 Napisano 8 Marca 2015 Hej ,Kamil zrobiłeś mi zagwózdkę z tym parciakiem w lepszym wykonaniu . Przypomniał mi się Eddi - kiedyś nawet robiliśmy grupowe zamówienia do niego ( przez Bartka -Lawnowermana),sprawdź Darlena http://www.timefactors.com/darlenastr.htm - są w różnych kolorach i całkiem odpowiednie do zegarka w stylu militarnym , jakim jest Combat 6. a dziękuję bardzo za info - sprawdzę, choć już prowadzę negocjacje z jednym z naszych kolegów... zawsze to jednak można mieć kolejny pasek :] a cieszę się, że moje zapatrzenie znajduje zrozumienie wśród forumowiczów 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K0L0 28 #31 Napisano 9 Marca 2015 Tak prezentuje się combat 7 na Morellato Cordura.Rewelacji nie ma. Pasek w przekroju jest płaski, a gdyby był profilowany, tz. wypukły wyglądałoby to zdecydowanie lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90770 #32 Napisano 9 Marca 2015 imo dobrze wygląda to zestawienie, pasek też jest OK bo nie taki swoją grubość ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #33 Napisano 9 Marca 2015 Tak prezentuje się combat 7 na Morellato Cordura.Rewelacji nie ma. Pasek w przekroju jest płaski, a gdyby był profilowany, tz. wypukły wyglądałoby to zdecydowanie lepiej. pewnie masz rację. Doszedłem do wniosku, że do tego zegarka pasek musi być grubszy niż cieńszy. Po prostu lepiej mu w takim 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #34 Napisano 9 Marca 2015 na potwierdzenie powyższego: 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #35 Napisano 4 Maja 2015 dzieki koledzy. brązik już mam - zakupiłem razem z zegarkiem - fotki na początku postu :] z pewnością zakupię porządny paseczek - czekam na natchnienie... myślę o czarnej ładnej skórce, ale przede wszystkim o porządnym nylonie - najlepiej w połączeniu ze skóra może taki skóra/natohttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/108577-glycine-combat-sub-automatic-specials/?hl=glycine 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #36 Napisano 14 Października 2015 dzięki Piotrek, coś już w ten deseń posiadam - patrz post 8 i 16. Może nie jest to najlepsza jakość, ale... póki co wystarcza. 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kylo1972 0 #37 Napisano 4 Listopada 2015 Zdjęcia nie oddają rzeczywistości ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach