Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Klub Miłośników Zegarków TAG HEUER

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, MJRegul napisał(-a):

To cuda jakieś. A podmiana tulejek jedna z drugą z innego ogniwa?

Faktycznie tuleja w tym ogniwie kompletnie nie trzyma, czasem na najprostsze pomysły najtrudniej wpaść, dzięki! 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No problemo, dzisiaj skracałem i zmieniałem miejscami ogniwa w zegarku z pinem i tuleją, myślę z 10 razy w różne strony itd. i jakoś wpadło do łba :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągnąłem z szafy starego bezlusterkowca. No nie, jednak telefon nie ma podejścia nawet do takiego starocia. 

uX1DJej.jpeg

Edytowane przez MJRegul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, MJRegul napisał(-a):

Wyciągnąłem z szafy starego bezlusterkowca. No nie, jednak telefon nie ma podejścia nawet do takiego starocia. 

uX1DJej.jpeg

Ładny, chociaż ten srebrny był chyba ładniejszy, ale to tylko MSZ. Kolorowe jarmarki zaczęły mi się szybko nudzić.

To co było z nim nie tak? 😁

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, tommly napisał(-a):

Ładny, chociaż ten srebrny był chyba ładniejszy, ale to tylko MSZ. Kolorowe jarmarki zaczęły mi się szybko nudzić.

To co było z nim nie tak? 😁

Jak mi się znudzi to wymienię na standard - czarna tarcza, czarny bezel bo mają od zayebania TAGów, choć wtedy może pójdę w Cal 1887. ;)

Srebrny mimo, że bardziej pasujące na co dzień do ubioru - niestety odkryłem i poinformowałem sprzedawcę, że dekielek jest zamieniony z inną sztuką (ten sam model, inny kolor, ref się nie zgadzał) i się okazało, że mój dekielek na innym zegarku pojechał zagramanicę a koleś z zagramanicy w sumie ma wywalone i nie chce odsyłąć (za free oczywiście) zegarka na podmianę dekielka więc wymieniłem zegarek 1:1. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, MJRegul napisał(-a):

Jak mi się znudzi to wymienię na standard - czarna tarcza, czarny bezel bo mają od zayebania TAGów, choć wtedy może pójdę w Cal 1887. ;)

Srebrny mimo, że bardziej pasujące na co dzień do ubioru - niestety odkryłem i poinformowałem sprzedawcę, że dekielek jest zamieniony z inną sztuką (ten sam model, inny kolor, ref się nie zgadzał) i się okazało, że mój dekielek na innym zegarku pojechał zagramanicę a koleś z zagramanicy w sumie ma wywalone i nie chce odsyłąć (za free oczywiście) zegarka na podmianę dekielka więc wymieniłem zegarek 1:1. 

Zaobserwowałem, że Tag, od dłuższego już czasu, jest mało chodliwym towarem, a dzięki temu ma dobre ceny.

Niech cieszy jak najdłużej.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, tommly napisał(-a):

Zaobserwowałem, że Tag, od dłuższego już czasu, jest mało chodliwym towarem, a dzięki temu ma dobre ceny.

Niech cieszy jak najdłużej.

TAG moim zdaniem podpadł odbiorcom wchodząc w segment smart. "Przestał" być "premium". Teraz jak jest premiera zegarka z 20-30k to po 5 latach można go dostać za 50-60% startowej wartości a TAG bardzo stara się w jakość + mają świetne mechanizmy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, MJRegul napisał(-a):

TAG moim zdaniem podpadł odbiorcom wchodząc w segment smart. "Przestał" być "premium". Teraz jak jest premiera zegarka z 20-30k to po 5 latach można go dostać za 50-60% startowej wartości a TAG bardzo stara się w jakość + mają świetne mechanizmy. 

Z tymi mechanizmami to tak różnie bywało ;) Bardziej chyba na ceny i zbywalność ma ilość podrabianych Tagów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze to Rolex powinien po zakupie tracic na wartosci jak samochod z salonu ;) Tego to nawalone w fejki dopiero :)

Masz jakies info o problemach z mechanizmami TH? Czysta ciekawość, nie slyszalem, nie czytalem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aliexpress przyszło z pomocą przy wyborze koloru paska :) W cenie 38zł sztuka nie mogłem nie spróbować.

Edytowane przez MJRegul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi