Gość TigerBear #1626 Napisano 10 Kwietnia 2018 Póki co...Ryś już zdrowy, czy to archiwalne zdjęcie ? Gratuluję. Poe, ładne okazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1627 Napisano 10 Kwietnia 2018 Ryś nadal nie w formie :-( W tym kontekście zdjęcie archiwalne... Ale z JR to tylko kwestia czasu, jak ...wróci do formy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1628 Napisano 10 Kwietnia 2018 No to ładnie go poturbowaleś Przez tak długu okres bidok nie może dojść do siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1629 Napisano 10 Kwietnia 2018 No to ładnie go poturbowaleś Przez tak długu okres bidok nie może dojść do siebie Przybijanie zegarkiem gwoździ zazwyczaj źle się kończy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1630 Napisano 10 Kwietnia 2018 Przybijanie zegarkiem gwoździ zazwyczaj źle się kończy ;-)Co się stało? Ja śledzę poczynania Twojego Ryśka, ale widocznie za słabo O czymś nie wiem? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1631 Napisano 10 Kwietnia 2018 Podejrzewam, że samo przybijanie nie wykończyłoby go tak.Musiało być coś jeszcze, ale nie chcesz o tym mówić, lub nie pamiętasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1632 Napisano 10 Kwietnia 2018 Co się stało? Ja śledzę poczynania Twojego Ryśka, ale widocznie za słabo O czymś nie wiem? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaMocno tajemnicza sprawa, bo jeszcze sam tego nie odkryłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1633 Napisano 10 Kwietnia 2018 Przyznaj się że spodobał Ci się inny zegarek I sprzedałeś Ryśka Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1634 Napisano 10 Kwietnia 2018 Przyznaj się że spodobał Ci się inny zegarek I sprzedałeś Ryśka Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNie sprzedałem... Próbuję doprowadzić go do porządku...Co nie zmienia faktu, że coś tam mi się spodobało ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #1635 Napisano 10 Kwietnia 2018 Nie sprzedałem... Próbuję doprowadzić go do porządku...Co nie zmienia faktu, że coś tam mi się spodobało ;-)Ciekawe co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1636 Napisano 10 Kwietnia 2018 Ciekawe co? Już Ty dobrze wiesz, co ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1637 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Zapewne Oris od Konrada Jeśli tak, to świetny zegar, jeśli nie, to obawiam się że przekroczyłes planowany budżet trzykrotnie Zresztą jak większość z nas Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1638 Napisano 10 Kwietnia 2018 Zapewne Oris od Konrada Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaOris, na moją wątłą rękę? Raczej nie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1639 Napisano 10 Kwietnia 2018 Oris, na moją wątłą rękę? Raczej nie...Ja bym na Twoim miejscu zaszalał I zamiast kupować zegarki z tej półki, trochę uzbierać I kupić jakąś fajną Omege czy Tudora Ale pewnie zegarkowe ADHD by Ci na to nie pozwoliło Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41784 #1640 Napisano 10 Kwietnia 2018 ...Dziwak. Indywidualista. Nie pojmuję fenomenu tego zegarka. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1641 Napisano 10 Kwietnia 2018 Ja bym na Twoim miejscu zaszalał I zamiast kupować zegarki z tej półki, trochę uzbierać I kupić jakąś fajną Omege czy Tudora Ale pewnie zegarkowe ADHD by Ci na to nie pozwoliło Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNa razie się na to nie zanosi ;-) Faktycznie ADHD... Ale powoli myślę nad jakimś odchudzeniem kolekcji :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1642 Napisano 10 Kwietnia 2018 Fidelio, przyznaj się, Sinn chodzi Ci po głowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1643 Napisano 10 Kwietnia 2018 Fidelio, przyznaj się, Sinn chodzi Ci po głowie Nie, ale w pewnym sensie jest blisko ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1644 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Breitling Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12857 #1645 Napisano 10 Kwietnia 2018 Damasko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1646 Napisano 10 Kwietnia 2018 Stowa ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81357 #1647 Napisano 10 Kwietnia 2018 Stowa ;-)Która? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1648 Napisano 10 Kwietnia 2018 Która?Lotnika już mam, więc Antea Edition Museum :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #1649 Napisano 10 Kwietnia 2018 Indywidualista. Nie pojmuję fenomenu tego zegarka.Technicznie nie dokonca, ale tak praktycznie to bardzo uniwersalny zegarek i ładnie wygląda. Koperta zachowuje zdrowe parametry, jest po prostu zgrabna. Dodaj do tego świetny i ładny mechanizm, kawałek fajnej historii i gotowe. Podsumowując. No dziwak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12857 #1650 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Stowa ;-)Chciałem napisać damasko lub stowa. Zapewne pilot, bo noszenie Eposa na małym nadgarstku, na dłuższą metę i po ustaniu efekty nowości jest uciążliwe. Wiem coś o tym, bo miałem tak kiedyś z BigMako. Zgadłem? ;-)Edyta: jednak nie zgadłem. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach