lysolek007 45116 #2451 Napisano 11 Lipca 2019 Robert, teraz zauważyłem nowy awatar - fajny ;-) A co do choroby, to na każdą jest jakieś lekarstwo ;-)Baranek w ścianę przed zakupem 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2452 Napisano 11 Lipca 2019 Baranek w ścianę przed zakupem To faktycznie jedna z metod ;-) Inna to dla przykładu ...inne hobby :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2453 Napisano 11 Lipca 2019 To faktycznie jedna z metod ;-) Inna to dla przykładu ...inne hobby :-)Inne hobby najlepiej mniej kosztowne 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2454 Napisano 11 Lipca 2019 Robert, teraz zauważyłem nowy awatar - fajny ;-) A co do choroby, to na każdą jest jakieś lekarstwo ;-)Dzięki Ale czy naprawdę chcemy pozbyć się jej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2455 Napisano 11 Lipca 2019 Dzięki Ale czy naprawdę chcemy pozbyć się jej ? Ja chyba trochę tak :-) Jakiś czas temu postanowiłem cieszyć się tym, co mam i póki co, udaje się ;-) I bardzo bym chciał, żeby tak już zostało :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2456 Napisano 11 Lipca 2019 Ja chyba trochę tak :-) Jakiś czas temu postanowiłem cieszyć się tym, co mam i póki co, udaje się ;-) I bardzo bym chciał, żeby tak już zostało :-)Nie łudź się i nie oszukuj sam siebie To niezdrowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2457 Napisano 11 Lipca 2019 Nie łudź się i nie oszukuj sam siebie To niezdrowe.Robert, na razie się trzymam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2458 Napisano 11 Lipca 2019 To jest złudne. Jak puści to dopiero zobaczysz na co Cię stać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2459 Napisano 11 Lipca 2019 Fidelio się trzyma haha, a pewnie ogląda już jakieś nowe zegareczki co hy tu kupić a co tam... Sam tak mam ale cóż pasja jest silniejsza 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2460 Napisano 11 Lipca 2019 Fidelio się trzyma haha, a pewnie ogląda już jakieś nowe zegareczki co hy tu kupić a co tam... Sam tak mam ale cóż pasja jest silniejszaSęk w tym, że nie oglądam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2461 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) Sęk w tym, że nie oglądam ;-)To przepraszam za samosąd Edytowane 11 Lipca 2019 przez lysolek007 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2462 Napisano 11 Lipca 2019 To przepraszam za samosąd Znaczy tak dla ścisłości to oglądam, ale zasadniczo te własne ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2463 Napisano 11 Lipca 2019 Sęk w tym, że nie oglądam ;-) Jasne... hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2464 Napisano 11 Lipca 2019 Znaczy tak dla ścisłości to oglądam, ale zasadniczo te własne ;-)Masz fajną kolekcje więc się nawet nie dziwie, mi tak naprawdę jescze 2 max zegarki chodzą po głowie czas pokaże czy się to nie zmieni 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2465 Napisano 11 Lipca 2019 Masz fajną kolekcje więc się nawet nie dziwie, mi tak naprawdę jescze 2 max zegarki chodzą po głowie czas pokaże czy się to nie zmieniMi już tylko jeden myśli zaprząta ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2466 Napisano 11 Lipca 2019 Mi już tylko jeden myśli zaprząta ;-)A jednak mamy Cię haha 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2467 Napisano 11 Lipca 2019 A jednak mamy Cię hahaIno jest za duży ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2468 Napisano 11 Lipca 2019 który to ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2469 Napisano 11 Lipca 2019 Ino jest za duży ;-)To co siłka i będzie w sam raz 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2470 Napisano 11 Lipca 2019 który to ?Jakiś "koszerny" PAM :-)To co siłka i będzie w sam raz Już nad tym pracuję ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2471 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) Jakiś "koszerny" PAM :-) Już nad tym pracuję ;-)Kurcze drugi Pudzian nam w Polsce rośnie :)a tak na serio mam nadzieję że upolujesz następna zdobycz Edytowane 11 Lipca 2019 przez lysolek007 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2472 Napisano 11 Lipca 2019 Kurcze drugi Pudzian nam w Polsce rośnie :)a tak na serio mam nadzieję że upolujesz następna zdobycz Ja też, choć tym razem, inaczej niż w przypadku Moona, ciśnienia nie mam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 45116 #2473 Napisano 11 Lipca 2019 Więc chłodna głowa brawo Ty 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #2474 Napisano 11 Lipca 2019 Pam powiadasz. No to grubo.Życzę owocnych łowów zatem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #2475 Napisano 12 Lipca 2019 Jakiś "koszerny" PAM :-)Dobra, dobra .... Pamiętaj że są zegarki i ... ROLEKSY 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach