Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ICTC

Tani, męski zegarek z czytelną tarczą, datownikiem i małą kopertą

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Szukam zegarka do 500zł. Musi mieć datownik, małą kopertę 34-36mm i czytelną tarczę. Najchętniej z podziałką również na minuty. Na pasku. Coś takiego, tylko z mniejszą kopertą:

pol_pl_Zegarek-Adriatica-Mens-Strap-A124

Niekoniecznie biały cyferblat czy srebrna koperta. Pomożecie coś wybrać?

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ma to być zegarek automatyczny to może J.Springs, taki jak tu: http://zegarki.worldtrade24.pl/zegarek-meski-jsprings-beb029-automatic-p-1469.html. Rozmiar 36 mm, wodoszczelność 100m, czytelny, tani i jest to podmarka Seiko, więc o jakość nie musisz się martwić. A jeśli ni J. Spings to spójrz na oferte Orienta, seria 3-star ma niewilkie rozmiary a wybór jest duży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wszystkie te propozycje są na bransolecie. Nie znalazłem nic co by mi się spodobało ale dziękuję za propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Bransoletę można zdjąć, pasek dokupić od kilkunastu złotych - nie ma sensu ograniczać się do zegarków sklepowo na podobającym się pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko 5 to chyba najlepsza propozycja, a rozwiązanie zaproponowane przez Mateusza dogodne i korzystne. Występują również w wersjach na pasku, nawet takim. 

post-57210-0-21180800-1428178063_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza nieczytelna niestety. Jeśli chodzi o wygląd tarczy to ta Adriatica jest idealna, szukam czegoś bardzo podobnego lub wręcz identycznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazałem Ci i wielkość "5" i to że występują na pasku. Modeli jest kilkanaście podobnych do pokazanej przez Ciebie Adriatici, ale szukanie nie jest czymś niemożliwym, tym bardziej, że wiesz czego chcesz. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazałem Ci i wielkość "5" i to że występują na pasku. Modeli jest kilkanaście podobnych do pokazanej przez Ciebie Adriatici, ale szukanie nie jest czymś niemożliwym, tym bardziej, że wiesz czego chcesz. 

Nie wiem dlaczego ale nie potrafię znaleźć ani jednego podobnego do tej Adriatici.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz sobie na creationwatches.com, jest tam masa Seiko. Na pewno znajdziesz cos podobnego.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

srednica 37 mm,ale za to cena 22 $

post-41858-0-83646000-1428224272_thumb.jpg

post-41858-0-43547400-1428224620_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.