Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Eugeniusz Szwed

Warsztaty 6 / 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkać się zawsze miło . Z podróbami to może być kłopot bo każdy model ma inne " charakterystyczne słabości" ale już przykładów źle i dobrze odświeżanych vintydż to bym grupowo chętnie doświadczył

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre wiadomości, nie ważny temat, ważne spotkanie. ;)  :D A tak na poważnie, to cieszę się ogromnie, że wracamy do spotkań warsztatowych. 

dokładnie!!!

zatem prosimy organizatorów o jakieś szczegóły? :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już na miejscu w Warszawie i biorę się do pracy. Jeszcze moment i wszystko napiszę co i jak. Generalnie wszystkie spotkania warsztatowe do końca tego roku będą powtórkami ale z rozszerzeniem i w bardziej komfortowych warunkach tzn na 90% w siedzibie Victorinoxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, prosimy tylko o terminy spotkań z większym wyprzedzeniem by móc zaplanować udział.

... :D a tak już na niepoważnie, wejściówka free dla posiadaczy zegarków wiadomej marki, pozostali sponsorują bufet  :D :D... 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już na miejscu w Warszawie i biorę się do pracy. Jeszcze moment i wszystko napiszę co i jak. Generalnie wszystkie spotkania warsztatowe do końca tego roku będą powtórkami ale z rozszerzeniem i w bardziej komfortowych warunkach tzn na 90% w siedzibie Victorinoxa.

zrób może zestawienie co i kiedy - łatwiej wówczas będzie z zaplanowaniem swojego udziału.

czekamy zatem na wieści...

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jakiś ZONK, przyszedł mi mail z nową odpowiedzią od Gienia:

Już ruszamy  :)

najbliższy termin to sobota 10 października godz 11:00  w siedzibie firmy Victorinox przy ul. 17-go stycznia 62

Będzie to powtórka z rozszerzeniem Zegarów Rocznych. Temat moim zdaniem bardzo wartościowy tym bardziej że w roli wykładowców wystąpią Marian Faralisz i Karol Roman czyli prawdziwa uczta historyczno techniczna.  Proszę o wpisywanie się na listę chętnych.

Następny termin to będzie 17 października  też w siedzibie firmy Victorinox. Temat również powtórkowy tj. Budowa Kolekcji, ale też w wersji rozszerzonej. Prowadzącym będzie Jan Szymański, zegarmistrz o dużej wiedzy nie tylko teoretycznej, ale też praktycznej którą nabywał we własnym zakładzie zegarmistrzowskim. Na razie żeby nie było zamieszania proszę nie wpisywać się na te zajęcia do czasu aż zamieszczę na forum oficjalną listę.

a tu jakaś LIPA!!! nie widzę jego. Co się dzieje??!!

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest w Temacie Warsztaty  7 / 2015.

Wszystkie warsztaty są numerowane. Pewnie ja coś namieszałem bo najpierw zamieściłem info w 6 / 2015 tak z rozpędu, a później zrobiłem już właściwie. Przepraszam i zapraszam do wpisywania się na listę  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki:)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.