Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bartekfm

Zniknął mój temat w dziale sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

po raz drugi w ciągu tygodnia z działu sprzedam znikł mój temat dotyczacy Orienta Big Mako Blue. Jednocześnie nie dostałem informacji, co robię źle, także nie za bardzo wiem, który punkt regulaminu złamałem i co mogę zrobić, aby temat nie był usuwany. Proszę o odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umieszczać oferty zgodne z regulaminem. Nie należy do naszych obowiązków informowanie o każdym uchybieniu. Miotła, szmata, kubeł.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega podziękował za informację :-) ...i wystawił zegarek kolejny raz:-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym pisałem dwie godziny temu w innym temacie

- Rezerwacja i jeb na pierwszą stronę - nie lubię kapować i mogłem to zrobić na zasadzie zgłoszenia po cichu jednak te działania są celowe

Wielu potrafi się dostosować i przestrzegać  regulaminu ale nie wszyscy

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/120753-atlantic-royal-oak-marvin-manual-seiko-automatic-diver-damka/?do=findComment&comment=1465906

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega podziękował za informację :-) ...i wystawił zegarek kolejny raz:-)

Ale tym razem regulaminowo. Więc jednak wiedział o co chodzi? Czy doczytał regulamin?

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo
:D amba fatima...bylo seiko i ni ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na samym początku mojej sprzedaży na bazarku w ciągu jednego dnia przyjąłem na klatę dwa ostrzeżenia i bana na kilka dni za łamanie regulaminu działu sprzedam najpierw za wcześniejsze odświeżenie potem za ilość zegarków w jednym temacie - wtedy usiadłem i dokładnie przeczytałem regulamin który po prostu zacząłem przestrzegać i tyle 

Dzisiaj nie odświeżam oferty nawet minutę przed czasem czekam aż nadejdzie moja kolej i wtedy 

Taki ze mnie rycerz w lśniącej zbroi  :D

Pewnie kolega będzie miał pretensje ale trudno jakoś to zniosę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tym razem regulaminowo. Więc jednak wiedział o co chodzi? Czy doczytał regulamin?

Pewnie ani jedno,ani drugie..:-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 godzin jest kluczem...

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zdjęć swoich nie wstawiłeś....

wymęczone z fona....

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę się do tematu czy 48 godzin dokładnie co do minuty :blink: ? od  godziny wystawienia?

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę się do tematu czy 48 godzin dokładnie co do minuty :blink: ? od  godziny wystawienia?

No tak !!!

jak ktoś podbije o 3 minuty wcześniej to niby nic się nie stanie ale wtedy ktoś kliknie o kolejne 3 minuty bo to też przecież niedużo - więc gdzie była by granica tego naciągnięcia? po godzinie czy dwóch ? a może 12 ? 

Skoro jest ustalone minimum 48godzin to tego warto się trzymać choćby z szacunku do innych którzy coś sprzedają i lepiej po upływie 48 godzinach niż wcześniej  

EDIT: Chyba wiem czemu pytasz :D  :D  :D ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9.  Pisanie nowych postów przez właściciela, w szczególności mających na celu przeniesienie tematu na pierwszą stronę nie może być częstsze niż jeden raz na 48h

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.filmweb.pl%2Ffilm%2F48%2Bgodzin-1982-3500&ei=ZddiVbOuEom0ygOwkIHIBg&usg=AFQjCNHWtofSRFPBpvc4XgGO2g21xXe5XA&bvm=bv.93990622,d.bGQ

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie popadajmy w skrajności. Każdy sprzedawca z Forum, wystawiając przedmiot, angażuje się w stworzenie rzetelnego opisu oraz załączenie dobrych fotografii. Rzadko kiedy trzyma kopie i dlatego zawartość tematu z ofertą jest dla niego szczególnie cenna.

Usunięcie tematu jest więc rzeczą nieprzyjemną, zmuszającą sprzedawcę do ponownego poświecenia czasu. O ile taka forma "kary" zrozumiała jest w przypadku rażącego łamania regulaminu, o tyle absurdem jest wyciąganie konsekwencji w przypadku nieznaczącego przewinienia - jakim jest podbicie tematu o 5 minut wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać 5 minut ma znaczenie :-)

Tematy bywają 'ukrywane' nie usuwane...

I najczęsciej wracają na swoje miejsce.....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tematy bywają 'ukrywane' nie usuwane...

I najczęsciej wracają na swoje miejsce.....

To zmienia postać rzeczy :) Myślę jednak, że w tym przypadku niesłusznym jest karanie za zwykłe niedopatrzenie podbijającego. Co innego, gdyby temat został podbity np. po 45 godzinach lub wcześniej. Wtedy wyciąganie konsekwencji jest na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie popadajmy w skrajności. Każdy sprzedawca z Forum, wystawiając przedmiot, angażuje się w stworzenie rzetelnego opisu oraz załączenie dobrych fotografii. Rzadko kiedy trzyma kopie i dlatego zawartość tematu z ofertą jest dla niego szczególnie cenna.

Usunięcie tematu jest więc rzeczą nieprzyjemną, zmuszającą sprzedawcę do ponownego poświecenia czasu. O ile taka forma "kary" zrozumiała jest w przypadku rażącego łamania regulaminu, o tyle absurdem jest wyciąganie konsekwencji w przypadku nieznaczącego przewinienia - jakim jest podbicie tematu o 5 minut wcześniej.

kolega cook słynie z nadgorliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega cook słynie z nadgorliwości

Jak Marek napisał, tematy są "chowane" - a nie kasowane. Tak więc zacytowany przez Ciebie mój post nie jest aktualny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega lenybo słynie z balansowania na krawędzi...

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może zamknijmy temat zanim ktoś z tej krawędzi spadnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.