civil 2 #3076 Napisano 7 Listopada 2016 no to chyba faktycznie najlepszy jest zielony lub czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #3077 Napisano 7 Listopada 2016 Ja mam zielony i chce jeszcze kupić czarny pasek. Lipa że żółty się brudzi bo też chciałem sobie go kupić. Żółty na lato jak znalazł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #3078 Napisano 7 Listopada 2016 a ja mam zielonego którego niestety sprzedaję :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #3079 Napisano 7 Listopada 2016 A co z nim nie tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #3080 Napisano 7 Listopada 2016 A co z nim nie tak?z nim wszystko ok raczej z moim kulasem nie , jakoś jest tak zbudowany że wchodzi w konflikt z zegarkiem a raczej osłoną koronki (tak mi się wydaje) - a konkretnie kostka mi wystaje i nie może się dogadać z GWG (chodzę z lekko luźnym zegarkiem , nie lubię spinać na maksa i efektem tego jest czerwona spuchnięta kostka w nadgarstku) -- cierpię po dwakroć bo jak pierwszy raz go zobaczyłem na nadgarstku u gościa w Biedronce to mnie zwalił (akurat żóltek) z nóg i szukałem go chyba z tydzień , a potem czaiłem się by kupić a teraz kolejny raz bo się z nim rozstaję i wcale mi z tym dobrze nie jest ;/ - lubię duże zegarki , kupiłem igiełkę a teraz przychodzi się z nią pożegnać i chyba przytulę PRW-7000 ale najpierw muszę go obadać dokładnie bo chyba mnie coś trafi jak kolejny raz coś będzie nie tak (na chwilę obecną wspiera mnie mój wierny GA-100) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael 1 #3081 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Też myślałem o żółtym pasku na wiosnę i lato. Ale wydać ponad 200 zł. I mieć za chwilę takie cuś .....Trzeba będzie pomyśleć o innym kolorze. Edytowane 7 Listopada 2016 przez Raphael 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3082 Napisano 7 Listopada 2016 z nim wszystko ok raczej z moim kulasem nie , jakoś jest tak zbudowany że wchodzi w konflikt z zegarkiem a raczej osłoną koronki (tak mi się wydaje) - a konkretnie kostka mi wystaje i nie może się dogadać z GWG (chodzę z lekko luźnym zegarkiem , nie lubię spinać na maksa i efektem tego jest czerwona spuchnięta kostka w nadgarstku) -- cierpię po dwakroć bo jak pierwszy raz go zobaczyłem na nadgarstku u gościa w Biedronce to mnie zwalił (akurat żóltek) z nóg i szukałem go chyba z tydzień , a potem czaiłem się by kupić a teraz kolejny raz bo się z nim rozstaję i wcale mi z tym dobrze nie jest ;/ - lubię duże zegarki , kupiłem igiełkę a teraz przychodzi się z nią pożegnać i chyba przytulę PRW-7000 ale najpierw muszę go obadać dokładnie bo chyba mnie coś trafi jak kolejny raz coś będzie nie tak (na chwilę obecną wspiera mnie mój wierny GA-100)Sądząc po cenie zakupu a bazarku to raczej nie stracisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #3083 Napisano 7 Listopada 2016 Też myślałem o żółtym pasku na wiosnę i lato. Ale wydać ponad 200 zł. I mieć za chwilę takie cuś .....Trzeba będzie pomyśleć o innym kolorze.Dziś pisałem do zibi odnośnie żółtego pasa i dali odpowiedz 171 zł wraz z przesyłka, czas oczekiwania 4 tygodnie, ale po tym co tu zobaczyłem ,chyba jednak zrezygnuje z żółtego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #3084 Napisano 7 Listopada 2016 Przecież to czy zafarbuje czy nie to nie kwestia paska tylko w 90% odzieży ( mam biały / czerwony / piaskowy miałem pomarańczowy i jak coś zafarbowało to głównie przez to że np jeansy farbowały , odkąd uważam nigdy mi się to nie zdarzyło ( wytarcia owszem lekkie ale farbowanie nigdy ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2222 #3085 Napisano 7 Listopada 2016 Ciekawe po ile będą mieli pasek moro 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #3086 Napisano 7 Listopada 2016 Sądząc po cenie zakupu a bazarku to raczej nie stracisz jestem przekonany że kupujący też nie straci (ponadto potrzebny jest zawsze mały zapas na negocjacje - cóż byłaby to za sprzedaż bez negocjacji - swego czasu po półgodzinie negocjacji urwałem 2 złote na butach za 250 - kumpel nie mógł i wyszedł ze sklepu i co ... do dzisiaj je mam choć to już ze 13 lat będzie i żona mi nie pozwala ich ubierać bo podobno niemodne ale kurna zniszczyć się nie chcą i za***iście wygodne są ) - zwłaszcza że cena nie jest wygórowana a zegarek wygląda jak nowy obecnie jest w puszce obłożony chusteczkami a puszka w pudełku a pudełko w pudełku obłożone gazetami a papiery w kopercie która jest w kopercie bąbelkowej , tak więc kupujący nie straci a może zyska jeżeli to jest jego marzeniem zwłaszcza że podobno od dzisiaj poszły znowu do góry (hehehhee ile to już razy ostatnio słyszałem chyba dwa tygodnie temu szły do góry a wcześniej chyba też dwa tygodnie wcześniej ehhhh .... to ZIBI) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #3087 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) z nim wszystko ok raczej z moim kulasem nie , jakoś jest tak zbudowany że wchodzi w konflikt z zegarkiem a raczej osłoną koronki (tak mi się wydaje) - a konkretnie kostka mi wystaje i nie może się dogadać z GWG (chodzę z lekko luźnym zegarkiem , nie lubię spinać na maksa i efektem tego jest czerwona spuchnięta kostka w nadgarstku) -- cierpię po dwakroć bo jak pierwszy raz go zobaczyłem na nadgarstku u gościa w Biedronce to mnie zwalił (akurat żóltek) z nóg i szukałem go chyba z tydzień , a potem czaiłem się by kupić a teraz kolejny raz bo się z nim rozstaję i wcale mi z tym dobrze nie jest ;/ - lubię duże zegarki , kupiłem igiełkę a teraz przychodzi się z nią pożegnać i chyba przytulę PRW-7000 ale najpierw muszę go obadać dokładnie bo chyba mnie coś trafi jak kolejny raz coś będzie nie tak (na chwilę obecną wspiera mnie mój wierny GA-100) "kulas" to jak dobrze wiem, to noga Serio mogli w GWG się postarać z tym żółtym paskiem, nie za takie pieniądze -.- Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Listopada 2016 przez Snoopy_1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3088 Napisano 8 Listopada 2016 Pierwszy MH już na WUS-ie http://forums.watchuseek.com/f17/new-maharishi-collab-way-3718586-9.html pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3089 Napisano 8 Listopada 2016 Z tego co zauważyłem to ma inny symbol na deklu niż mój gwg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3090 Napisano 8 Listopada 2016 Bo przecież to fake.8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #3091 Napisano 8 Listopada 2016 To do działu podróbki proszę przenieść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3092 Napisano 8 Listopada 2016 Skończmy z tym żartami, bo ktoś pomyśli że to naprawdę fake. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3093 Napisano 8 Listopada 2016 Mój złoty MM odjechał - Piowa czy mógłbyś proszę ... 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. #Ziutek - czarny5. Wąski88 - zielony6. Elixir - czarny7. Ziko738 - zielony8. Cinekr - żółty9. Floyd - czarny10. Davidofx - zielony11. Bujman - zielony12. Frommert - żółty 13. Kapral172 - żółty14. Login - zielony 15. Marcin128gb - zielony16. Bakus80 - czarny 17. Sebastian1 - żółty18. Matej - złoty19. Majkk - żółty20. Romseyman - zielony21. Zetrov - zielony22. Kjawor - żółty23. Rangy67 - zielony24. Piszczo122 - zielony25. Tajson1 - czarny26. memOK - żółty27. Romseyman - złoty28. Jasny - zielony29. Emuezo - zielony30. Rado S - zielony31. Arcoss - żółty32. Wacha56ks - zielony33. Grzesiek 8111 - zielony34. Ponurykosiarz - czarny35. Artek90 - czarny36. Diodes - czarny37. Yokaszin - czarny38. Lisek - zielony39. _jendraz - zielony40. Szyra - zielony41. Heckler - zielony42. Szubekkrzys - zielony 20 zielonych, 11 czarnych, 9 żółtych, 2 złote, 0 czerwonych, 0 piaskowych camo 2MM - Romseyman pozdrawiam, Piowa 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #3094 Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) "kulas" to jak dobrze wiem, to noga Serio mogli w GWG się postarać z tym żółtym paskiem, nie za takie pieniądze -.- Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkw sumie Masz rację hehehehehe i kostka się znajdzie - wychodzi że jestem jak rusek we wrześniu '39 (wg.wspomnień oficera armii czerwonej -Sergiusz Piaseckiego)Mój złoty MM odjechał - Piowa czy mógłbyś proszę ...a ja na chwilę obecną poproszę o dopisanie wszak jeszcze jestem właścicielem "zielonego" Edytowane 8 Listopada 2016 przez civil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3095 Napisano 8 Listopada 2016 Szkoda go, Matej. Co teraz kupujesz? MTG czy MRG?8-)) 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. #Ziutek - czarny5. Wąski88 - zielony6. Elixir - czarny7. Ziko738 - zielony8. Cinekr - żółty9. Floyd - czarny10. Davidofx - zielony11. Bujman - zielony12. Frommert - żółty 13. Kapral172 - żółty14. Login - zielony 15. Marcin128gb - zielony16. Bakus80 - czarny 17. Sebastian1 - żółty18. Majkk - żółty19. Romseyman - zielony20. Zetrov - zielony21. Kjawor - żółty22. Rangy67 - zielony23. Piszczo122 - zielony24. Tajson1 - czarny25. memOK - żółty26. Romseyman - złoty27. Jasny - zielony28. Emuezo - zielony29. Rado S - zielony30. Arcoss - żółty31. Wacha56ks - zielony32. Grzesiek 8111 - zielony33. Ponurykosiarz - czarny34. Artek90 - czarny35. Diodes - czarny36. Yokaszin - czarny37. Lisek - zielony38. _jendraz - zielony39. Szyra - zielony40. Heckler - zielony41. Szubekkrzys - zielony 20 zielonych, 11 czarnych, 9 żółtych, 1 złoty, 0 czerwonych, 0 piaskowych camo 2MM - Romseyman pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3096 Napisano 8 Listopada 2016 Szkoda go, Matej. Co teraz kupujesz? MTG czy MRG?8-)) Dziękuję pięknie.No cóż takie życie niestety. Raz się ma jednego G, innym razem kilka, a innym razem wcale.Jak to powiedział kiedyś pewien kolega - po deszczu zawsze wychodzi słońce ;-) i tego się trzymajmy.Tak na poważnie, to muszę wybrać jednego G do tyrania, żebym nie myślał czy go mam na ręce czy nie. Tutaj wygrywa GW-9400 i chociaż miałem go już dwa razy, to nadal oferuje najwięcej za najmniej.MRG to nie moja liga, jeszcze heheheNatomiast o MTG nadal myślę i myślę, hmmm zobaczymy.Pozdro 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #3097 Napisano 8 Listopada 2016 Nie wiem jak inni ale ja czekam na filmik z testem Rangemana by Matej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlochaty 2 #3098 Napisano 8 Listopada 2016 Nie żeby mi specjalnie zależało, ale wypadałoby poprawnie edytować liste 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3099 Napisano 8 Listopada 2016 Ale jak to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3100 Napisano 8 Listopada 2016 W moim nicku wszystko ok tylko zamiast 8 poprosze o 9 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach