tomaliusz 23158 #4376 Napisano 9 Listopada 2017 To bier póki som 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleksy Mariusz 0 #4377 Napisano 9 Listopada 2017 Posłuchałem kolegów i teraz czekam na kuriera ;-)Czarnuch GWG jest mój!Matej, dzięki za filmiki - pomogły w podjęciu decyzji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4378 Napisano 9 Listopada 2017 A mnie znowu ciągnie do czarnucha Ale bredzisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #4379 Napisano 9 Listopada 2017 Ale bredzisz kto wie kto wie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4380 Napisano 9 Listopada 2017 kto wie kto wieA nie lepiej coś nowego spróbować? Sam się zastanawiam ale co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #4381 Napisano 9 Listopada 2017 A nie lepiej coś nowego spróbować? Sam się zastanawiam ale co? No właśnie tylko co, jak nic nie ma nowego A poza tym: ..."lepsze jest wrogiem dobrego". 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4382 Napisano 9 Listopada 2017 No właśnie tylko co, jak nic nie ma nowego A poza tym: ..."lepsze jest wrogiem dobrego".No jest cos GPW-2000 sam go coraz czesciej oglądam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4383 Napisano 9 Listopada 2017 Posłuchałem kolegów i teraz czekam na kuriera ;-)Czarnuch GWG jest mój!Matej, dzięki za filmiki - pomogły w podjęciu decyzji.To ja dziękuję za oglądanie Zakupu pogratuluję jak będzie fotka Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #4384 Napisano 9 Listopada 2017 No jest cos GPW-2000 sam go coraz czesciej oglądam Nie nie i nie, za żadne skarby. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4385 Napisano 9 Listopada 2017 Źle się dzieje.Lud chciałby coś kupić a nie ma co.Nawet ja byłem zmuszony do zakupu GWG, bo na RangeMastera widzę się nie doczekam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4386 Napisano 9 Listopada 2017 Źle się dzieje.Lud chciałby coś kupić a nie ma co.Nawet ja byłem zmuszony do zakupu GWG, bo na RangeMastera widzę się nie doczekam Jak wrażenia ? Wrzucaj fotkę Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4387 Napisano 9 Listopada 2017 ciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #4388 Napisano 9 Listopada 2017 ciach No i gitara... jedyna słuszna wersja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4389 Napisano 9 Listopada 2017 I swietne foty... gratulacje murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4390 Napisano 9 Listopada 2017 Marcin, foty robisz już lepsze ode mnie Wypas! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4391 Napisano 9 Listopada 2017 Świetne zdjęcia Marcinie, przez Ciebie jutro po pracy też go założę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4392 Napisano 9 Listopada 2017 Jest spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4393 Napisano 9 Listopada 2017 Dzięki Panowie:) Waldek, gdzie mi do Twoich Gratulacje nowego nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4394 Napisano 9 Listopada 2017 Dzięki Panowie:) Waldek, gdzie mi do Twoich Gratulacje nowego nabytku Dziękuję Zdjęcia do d*py robimy.To zegarek taki piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #4395 Napisano 9 Listopada 2017 Jest spoko Super zdjęcia, gratulacje, najfajniejsza wersja kolorystyczna (oprócz MH) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4396 Napisano 9 Listopada 2017 Piowa, jak myślisz, skąd taka dysproporcja w cyfrach na niekorzyść czarnego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4397 Napisano 9 Listopada 2017 Dziękuję Zdjęcia do d*py robimy.To zegarek taki piękny Dokładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4398 Napisano 9 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4399 Napisano 9 Listopada 2017 Waldek jak pierwsze wrażenia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4400 Napisano 9 Listopada 2017 Pierwsze wrażenie... wow!Przymierzałem go już z 1.5 roku temu w TT ale jakoś dziś zrobił na mnie większe wrażenie. Jakość wykonania na wysokim poziomie prócz tego pieprzonego "ringa"(!) Niby go nie widać ale do cholery widać i gdybym miał zapłacić za coś takiego 3 kawałki i więcej to dla mnie przegięcie. W tej cenie oczekuję już choć minimum precyzji i estetyki.. Cena z egc wydaje się uczciwa dla fana G... ale... i w tej cenie należy oczekiwać moim zdaniem więcej bo taki np GST "ze spinerem" jakościowo wypada u mnie lepiej.W porównaniu do GPW to jakość jest porównywalna jednak GPW jest taki "delikatny" w tym zestawieniu a nosi miano "premium". Niech ma, ale jego ceny używek zaczynają się spotykać z najnowszymi wypustami GA-XXX wiec słabo.Ogólnie fajny zegar, choć 2 lata temu byłem na nie, ale tylko i wyłącznie dlatego, że posiadając MT-G czekałem na następcę GW-9400 czyli nowego Romka rozmiarów nowego Frogmana. Połączenie tych dwóch modeli mogłoby wyglądać ciekawie.. A tak naprawdę to Żona mi marudziła, żebym kupił sobie jakiś zegarek a Żonie nie można się przeciwstawiać, bo wcześniej czy później będzie problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach