mateuszmck 3 #5526 Napisano 22 Sierpnia 2018 Im dluzej go mam, tym bardziej mi sie podoba. Poezja. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5527 Napisano 22 Sierpnia 2018 Kupiony w Poznaniu w Time Trend, po negocjacjach i dużym rabacie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5528 Napisano 22 Sierpnia 2018 Kupiony w Poznaniu w Time Trend, po negocjacjach i dużym rabacie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaDużym....? Czyli jakim, jeśli to nie tajemnica? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5529 Napisano 22 Sierpnia 2018 Karta stałego klienta plus rabat kierownika salonu. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5530 Napisano 22 Sierpnia 2018 Karta stałego klienta plus rabat kierownika salonu. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka czyli 35%? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5531 Napisano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie tak... Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5532 Napisano 23 Sierpnia 2018 Pytanie. W jakim polozeniu znajduje sie u Was koronka w pozycji zakreconej? Czy dokrecacie ja na maksa czy jak? Zauwazylem, ze musze sie troche silowac z odkrecaniem jej i zaczalem sie zastanawiac, czy nie przesadzam z dokrecaniem jej. Czy ten ciemny fragment na koronce nie powinien znajdowac sie w pozycji pionowej? Czy moze nie jest to zasada i rozni sie to w zaleznosci od egzemplarza? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5533 Napisano 23 Sierpnia 2018 Pytanie. W jakim polozeniu znajduje sie u Was koronka w pozycji zakreconej?U mnie w takiej. Ale nie jestem przekonany, czy tak było od początku. Wg mnie trochę się w trakcie eksploatacji "dokręciła". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 0 #5534 Napisano 23 Sierpnia 2018 U mnie jest tak Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5535 Napisano 23 Sierpnia 2018 OK, dziękuję, Panowie. Czyli nie w każdym egzemplarzu ustawienie koronki jest takie samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #5536 Napisano 23 Sierpnia 2018 I nie będzie, przecież to gwint i zależy jak załapie i z jaką siłą przykrecisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #5537 Napisano 23 Sierpnia 2018 Ma być tak dokręcona, by patrząc na zegarek od przodu nie było widać czerwonego pierścienia pod koronką. Tak mówi producent. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1339 #5538 Napisano 23 Sierpnia 2018 I nie będzie, przecież to gwint i zależy jak załapie i z jaką siłą przykrecisz. Załapie zawsze tak samo, co do siły zgoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5539 Napisano 29 Sierpnia 2018 Witam. Jestem pierwszy raz na forum ale od tygodnia śledzę wątek. Od dzisiejszego dnia jestem szczęśliwym posiadaczem GWG 1000. Przeczytałem wszystko tutaj od początku. Dzięki Matej za obrazkową instrukcję obsługi. Piowa można mnie dołączyć do użytkownoków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5540 Napisano 29 Sierpnia 2018 Kashin, pochwal się fotą! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5541 Napisano 29 Sierpnia 2018 Jak opanuję gdzie się to wrzuca:)Może ktoś poratuje jak wrzucić górę bo inaczej Piowa nie wpisze mnie na listęFotęMoże ktoś poratuje jak wrzucić fotę bo inaczej Piowa nie wpisze mnie na listę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5542 Napisano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Uploaduj obrazek na jakiś serwer, typu Post Image (postimage.org), i wklej bezpośredni odnośnik do posta albo użyj ikonek w edycji posta przy jego tworzeniu. EDIT: Ewentualnie aplikacja Tapatalk pozwala Ci wrzucać zdjęcia bezpośrednio z telefonu. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez mateuszmck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5543 Napisano 29 Sierpnia 2018 Musiał zrobić screenshot no fota za ciężka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5544 Napisano 29 Sierpnia 2018 Bardzo ładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5545 Napisano 29 Sierpnia 2018 Jestem dwu zegarkowcem no teraz trzy. Mam młodszego brata czyli g-9000( niezniszczalnego)oraz na imprezy pod krawatem edifica Red Bull.Moja lepsza połowa stwierdziła, że zasponsoruje Mi zegarek na 40-chę. Wybór padł na gg-1000 ale podobał Mnie się również Roman. I wtedy na YT zobaczyłem porównanie do GWG 1000. Ponieważ GWG-1000 jest połączeniem tych dwóch zegarków to go mam . Widziałem jak ludzie tutaj szanują zegarki. Ja uważam, że po to jest G shock aby nie musieć go szanować. On ma być do wszystkiego a nie do trzymania w pudełku.Po kupnie i kilkugodzinnym użytkowaniu jedyne czego się przyczepię to ring z miastami. Nie jest on chroniony szkłem a tylko bezelem. Czytałem jak jednemu z nas pojawił się odprysk po piasku. Czy nie uważacie, że tak delikatna rzecz powinna być schowana pod szkłem. Napiszcie proszę czy komuś zniszczył się ten ring podczas normalnego użytkowania. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5546 Napisano 29 Sierpnia 2018 Tutaj z młodszym bratem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5547 Napisano 29 Sierpnia 2018 Dobry wybór. Niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5548 Napisano 30 Sierpnia 2018 Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5549 Napisano 30 Sierpnia 2018 Orientujecie się czy gdzieś na sieci jest instrukcja po polsku. A może macie bo lepiej mieć niż nie mieć. Tak w razie "W".Jakby ktoś chciał użyczyć to proszę dać znać. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmerald 2 #5550 Napisano 3 Września 2018 Od 14.08 do dnia dzisiejszego trwała korespondencja z eGC. Dziś uznali wadę i zwrócą kasę w ciągu 5-7 dni roboczych. Zwrot nie wygląda źle. Najdłużej trwała dyskusja na temat udostępnienia zdjęć i filmu. Samo zamówienie kuriera przez eGC trwało około 4 dni a sama podróż i dostarczenie mudka do Hong Kongu, do serwisu to 3 dni od odbioru przez kuriera. Przyjdzie mi teraz szukać w innym sklepie. Poleca ktoś, gdzieś w podobnej kwocie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach