Waldzior 3227 #2901 Napisano 6 Października 2016 Swoją drogą jedni piszą o podwyżkach a drudzy podają coraz to niższe ceny zakupu chociażby tego modelu.Wydaje mi się czy 2.5k to najniższa obecnie cena z TT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2902 Napisano 6 Października 2016 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. Wąski88 - zielony5. Elixir - czarny6. Ziko738 - zielony7. Cinekr - żółty8. Floyd - czarny9. Davidofx - zielony10. Bujman - zielony11. Frommert - żółty 12. Kapral172 - żółty13. Login - zielony 14. Marcin128gb - zielony15. Bakus80 - czarny 16. Sebastian1 - żółty17. Matej - złoty18. Majkk - żółty19. Romseyman - zielony20. Zetrov - zielony21. Kjawor - żółty22. Rangy67 - zielony23. Piszczo122 - zielony24. Tajson1 - czarny25. memOK - żółty26. Romseyman - złoty27. Jasny - zielony28. Emuezo - zielony29. Rado S - zielony30. Arcoss - żółty31. Wacha56ks - zielony32. Grzesiek 8111 - zielony33. Ponurykosiarz - czarny34. Artek90 - czarny35. Diodes - czarny36. Yokaszin - czarny37. Lisek - zielony38. _jendraz - zielony39. Szyra - zielony40. Heckler - zielony41. Szubekkrzys - zielony42. Melkor1410 - zielony43. Wlochaty - zielony44. _Kwiatek_ - czarny45. Insane_infinity - żółty 22 zielone, 11 czarnych, 10 żółtych, 2 złote, 0 czerwonych, 0 piaskowych camo 2MM - Romseyman pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2903 Napisano 6 Października 2016 O! Gratuluję @Insane_infinity!Ja trzy dni z nimi walczyłem i się mi nie udało zejść do takiej kwoty. Ale może dlatego, że Ty masz na żółtym pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insane_infinity 0 #2904 Napisano 6 Października 2016 pasek to nie problem zawsze można zmienić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2905 Napisano 6 Października 2016 To był tylko żart 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insane_infinity 0 #2906 Napisano 6 Października 2016 Spoko luzik hehe .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #2907 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) ...Tomaliusz, z tymi potwierdzeniami czegokolwiek w TT, to bym się tak na forum nie chwalił, bo w tym przypadku wiedza leży i robi pod siebie... Chyba, że w Twoich stronach pracują w salonach ludzie z pasją i pojęciem.Niczym się nie chwalę i doskonale wiem o czym piszesz ale osobiście znam dwie osoby z tkzw. jak to nazwałeś "pojęciem" I proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.Jedna pani potrafiła mi wymienić zastosowane we wszystkich zegarkach mechanizmy i nie mówię tylko o bakteryjkach casio ale też w markach takich jak Atlantic czy Bulova.Dodatkowo z "głowy" rzucała daty wprowadzenia danego modelu na rynek i historii.Odpowiedziała na każde moje pytanie, jak który zegar ma szafir, ceramike lub rodzaj zastosowanej powłoki i to bez szukania odpowiedzi w lapku Ja chciałem tą miłą panią zaskoczyć wiedzą ale to Ona mnie zaskoczyła a wręcz obnażyła moje braki w tej materii I dziwi mnie że akurat taka osoba nie pracuję w główniejszej centrali lub chociaż w punkcie TT gdzie mają dostęp do zacniejszych sikorów bo spoglądając na mój nadgarstek od razu wspomniała że nawet nie ma i nie będzie u nich na stanie MTG bo takie rodzynki to w innej galerii w Łodzi lub Manufakturze gdzie tylko do tego punktu w Łodzi można sprowadzić z Warszawy MRG do przymiarki A wracając do setna mojego postu którego przytoczyłeś to nawet pracownik bez należytej wiedzy i pasji chyba rozmawia z potencjalnymi klientami i zna ich odczucia co do danej marki i tutaj akurat jego wiedza zegarkowa nie ma nic do rzeczy Edytowane 7 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #2908 Napisano 7 Października 2016 Zapraszam w takim razie do weryfikacji tematu w trójmiejskich salonach TT Chyba, że akurat miałem takie ,,szczęście'', że na trzy salony trafiłem na pracownika/ków, który był pierwszy dzień w nowej pracy, miał zły dzień, wstał lewą nogą, itd... Uwierz mi, że nie pytałem o rzeczy z kosmosu Jedynie w outletcie TT w Gdańsku była/jest Pani, która wie o czym mówi ...A wracając do setna mojego postu którego przytoczyłeś to nawet pracownik bez należytej wiedzy i pasji chyba rozmawia z potencjalnymi klientami i zna ich odczucia co do danej marki i tutaj akurat jego wiedza zegarkowa nie ma nic do rzeczy Chyba jednak nie, ważniejsze jest np. siedzenie na fb, gdzie akurat w salonie przebywa 4 potencjalnych klientów Pozdrawiam i życzę udanego weekendu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argentorat 0 #2909 Napisano 7 Października 2016 Ja tu w pracy, a żonka wysyła fotki, że już jest A tu trzeba do 20 jeszcze wytrzymać.Zakupiony w MaxKart , w sumie 1,5 tygodnia czekania choć wg trackingu GLS 05.10 wyszedł z Angli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insane_infinity 0 #2910 Napisano 7 Października 2016 no i Graty .Piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2911 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Żótłe w natarciu, Gratuluję. 1. Jacek_25_25 - żółty2. Piowa - czarny3. Myszor - czarny4. Wąski88 - zielony5. Elixir - czarny6. Ziko739 - zielony7. Cinekr - żółty8. Floyd - czarny9. Davidofx - zielony10. Bujman - zielony11. Frommert - żółty 12. Kapral172 - żółty13. Login - zielony 14. Marcin128gb - zielony15. Bakus80 - czarny 16. Sebastian1 - żółty17. Matej - złoty18. Majkk - żółty19. Romseyman - zielony20. Zetrov - zielony21. Kjawor - żółty22. Rangy67 - zielony23. Piszczo122 - zielony24. Tajson1 - czarny25. memOK - żółty26. Romseyman - złoty27. Jasny - zielony28. Emuezo - zielony29. Rado S - zielony30. Arcoss - żółty31. Wacha56ks - zielony32. Grzesiek 8111 - zielony33. Ponurykosiarz - czarny34. Artek90 - czarny35. Diodes - czarny36. Yokaszin - czarny37. Lisek - zielony38. _jendraz - zielony39. Szyra - zielony40. Heckler - zielony41. Szubekkrzys - zielony42. Melkor1410 - zielony43. Wlochaty - zielony44. _Kwiatek_ - czarny45. Insane_infinity - żółty46. Argentorat - żółty 22 zielone, 11 czarnych, 11 żółtych, 2 złote, 0 czerwonych, 0 piaskowych camo 2MM - Romseyman pozdrawiam, Piowa Edytowane 7 Października 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #2912 Napisano 7 Października 2016 Gratulacje argentorat piowa z łaski swojej zamiast 8 wstaw 9 przy numerze 7 w moim nicku Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #2913 Napisano 7 Października 2016 Niech się nosi żółtek. Gratulacje. Tymczasem ...stare w innych kolorach. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #2914 Napisano 8 Października 2016 Bardzo ładne zdjęcie Zegar klasa:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #2915 Napisano 8 Października 2016 Dzięki X-Ray. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #2916 Napisano 8 Października 2016 Co to za pająk? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #2917 Napisano 8 Października 2016 Military z okładkami camo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #2918 Napisano 8 Października 2016 Fajny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #2919 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Gold & Black Edytowane 8 Października 2016 przez Matej 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #2920 Napisano 8 Października 2016 Ładny. Ten zegar wyglada wyjątkowo dobrze. Nie lubię złotego ale tego bym nosił. Na żywo robi wrażenie większe niż się można by się spodziewać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #2921 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Ładny. Ten zegar wyglada wyjątkowo dobrze. Nie lubię złotego ale tego bym nosił. Na żywo robi wrażenie większe niż się można by się spodziewać.Trudno się z Tobą nie zgodzić _jendraz Pozdrawiam, Matej ☺ Edytowane 8 Października 2016 przez Matej 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raphael 1 #2922 Napisano 8 Października 2016 Witam, wszystkich maniaków zegarów CASIO - czytając poszczególne wątki tego forum odnoszę wrażenie, że przy Was to ja jeszcze nie jestem tak zaawansowanym miłośnikiem marki (mówiąc w bardzo delikatny sposó))) Casio przewija się przez mój nadgarstek od lat 90 gdzie, będąc w wojsku odkupowałem od kolegów za kasę z żołdu zegarki Casio głównie były to modele z dolnej półki cenowej wskazówkowo - elektroniczne, proste konstrukcyjnie. Uzbierałem kilka takich low endowych sikorów, które mam do dziś dnia. I tak od lat marzyłem o pięknym potężnym zegarku tej firmy. Oczywiście jak wielu z was i ja miałem wielkie rozterki przed zakupem gdyż nie mogłem podjąć ostatecznej decyzji związanej z wyborem modelu czy ma to być GPW czy GWG, do ostatniej chwili nie mogłem zdecydować..... co ja się namęczyłem przy tym wyborze - była to dla mniej najtrudniejsza decyzja zakupowa w życiu uffff długo by o tym pisać. Ostatecznie wybór padł na Mudka z zielonym paskiem Decyzja została przyspieszona informacją od Pani z którą negocjowałem stawkę cenową, że od 07/08.10. Casio podnosi ceny jak już koledzy wcześniej poinformowali. Na zegarek nie dostałem jakiegoś oszałamiającego rabatu, od kwoty bazowej czyli 3,5k tylko lub aż 19%. Teraz cierpliwie czekam na kuriera, po tym jak otrzymam przesyłkę pozwolicie, że się podzielę moimi drugimi wrażeniami (pierwsze wrażenie było mega pozytywne) było to w sklepie gdzie mierzyłem GWG i GPW obłęd Pozdrawiam Was wszystkich bardzo gorąco. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insane_infinity 0 #2923 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) 19% mi tam do 2.5k zlazł sklep TT na necie wiec w sklepie na miejscu był szał .Też sie skłaniałem do zielonego paska ..pasował by do Mundurka firmowego (MON) ale już mam żóltego i jest ok nie czepiają się ,zielonego mi sprzed nosa ktoś kupił Edytowane 8 Października 2016 przez Insane_infinity 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #2924 Napisano 8 Października 2016 A ja jestem ciekaw jak z czytelnośćią wyświetlacza w negatywie?? Jak kupisz kolego ziko pochwal się Zobaczcie foty ... http://forums.watchuseek.com/f17/new-casio-gshock-abc-watch-gwg1000-1694170-8.html Nic nie widać na wyświetlaczu. Jaki wyświetlacz Przecież wskazówki pokazują godzinę ... a o to chodzi przecież. Zegarek fajny, dobry wybór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #2925 Napisano 8 Października 2016 (edytowane) Cytujesz post z przed roku Edytowane 8 Października 2016 przez cam3ridge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach