tomaliusz 23151 #5151 Napisano 22 Kwietnia 2018 +2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5152 Napisano 22 Kwietnia 2018 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5153 Napisano 22 Kwietnia 2018 Pstryk. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #5154 Napisano 22 Kwietnia 2018 Te brakujące indeksy, to mały pikuś...Co mają powiedzieć użytkownicy frogów? Koperta ,,kopnieta" od wyjścia z fabryki i jak to nosić na ręku za tyle piniondza?Albo nowy roman: do założenia albo na udo, albo na szyję. To są dopiero problemy! :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5155 Napisano 29 Kwietnia 2018 Kolejno 1A1, 1A, 1A3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5156 Napisano 30 Kwietnia 2018 I dlatego wlasnie wersji - 1a3 jest najwiecej Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaJezeli wszystkie sa Twoje - to za kolekcje szacuneczek Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaJezeli wszystkie 3 sa Twoje - to za kolekcje szacuneczek Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5157 Napisano 30 Kwietnia 2018 Ja mam tylko 1A3, a zdjęcie z Watusekforums. Wrzuciłem bo już nie raz były pytania, więc może komuś pomoże w podjęciu decyzji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5158 Napisano 30 Kwietnia 2018 Witam. Znowu po mnie pojedziecie - ale co tam. Po kilkunastu dniach zabawy hipopotamem MM stwierdzam, ze obsluga szczegolowych ustawien koronka... to nie jest to co tygryski lubia najbardziej Zdecydowanie wolalbym w tym miejscu przycisk i chyba wszystko byloby latwiejsze - moze to przyzwyczajenie z modeli PRW - tak wiem wskazowki to i koronka... ale jest kilka modeli ze wskazowkami, ktore jej nie maja i tam jest jakos latwiej. Ten przycisk powinien reagowac w ten sposob, ze jego dluzsze przytrzymanie pozwoliloby na wejscie w szczegoly danej funkcji a jej ustawienia powonny sie odbywac pozostalymi przyciskami Czasem cos bym w nim poprzestawial (alarm, timer, vzas na swiecie...) ale mysl o zabawie koronka bardzo szybko mnie do tego zniecheca. Ale pomarudzilem Jednak mimo to hipopotam jest spoko Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaNo i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze zielony rzadzi Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5159 Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Już kiedyś pisałem, mam podobne odczucia. Koronka jest niepraktyczna aż odechciewa się korzystania np z timera. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5160 Napisano 1 Maja 2018 Sprzedać dziada jak nie spełnia oczekiwań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5161 Napisano 1 Maja 2018 Oczekiwania spelnia w 110%... tylko, niektore aspekty jego uzytkowania budza mieszane uczucia - jak tylko go zobaczylem, to wlasnie obsluga koronka byla najfajniejszym bajerem ale zycie zweryfikowalo temat... Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #5162 Napisano 1 Maja 2018 wg mnie koronka jest jak najbardziej na "miejscu" dla analogowego (po części) zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5163 Napisano 1 Maja 2018 @Kiniusz Tu się zgodzę. A teraz czujcie... Byłem wczoraj w galerii. Przechodzę i patrzę, że jest PRW 7000, na którego się nakręciłem strasznie ostatnimi czasy. Zdjęcia, filmy, opinie... wszystko zobaczone. Proszę Panią o pokazanie, zakładam na rękę i... Plastik. Tzn. Ładny, podoba mi się dalej, ale do GWG się po prostu umywa. Zostaję i chyba do końca życia ;-) Chyba, że odłożę i kupię jako drugi, bo ma kilka funkcji, których nie ma GWG. Aż wstyd! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5164 Napisano 1 Maja 2018 Ja mam w kolekcji Prw-1500 i Prw-2500 (najwoeksza wada to ten aluminiowy pierscien kompasu - amelininowy jest, tego nie pomalujesz). W pierwszym odruchu serca tez napalilem sie na Prw-7000. Jednak w trakcie wizyty w sklepie - jak zalozylem go na reke a najmniejszej nie mam, to stwierdzilem, ze jest jakis taki malutki, plastikowy (jakies alabe tworzywo) i zabawkowy... Moje wczesniejsze modele sa - mam wrazenie - troszke wieksze. Gdy wychodzilem, mocno rozczarowany ze sklepu na wystawcw mignal MM... i od tej chwili jest ze mna No moze musial troche poczekac az kaske dozbieram - krajowa dystrybucja ale dobra cena i promocja: wersja 1a3 - zielony, 2800zl, 6 lat gwarancji i zestaw gaci w promocji - czarne, zolte i czerwone... (czarne dostalem od razu, na zolte i czerwone czekam... slabo dostepne, szczegolnie czerwone). Bedzie co robic jak przyjda, ale na ta chwile i tak lata w oryginale. Jednak kilku funkcji i ikonek na wyswietlaczu z Prw mi brakuje. Szczyt marzen - wszystkie funkcje z PRW i obecny MM - zmiksowane i wsadzone w obudowe MM tylko z nieco wiekszym wyswietlaczem - taki hipopotam to byloby cos Nie zmienia to jednak faktu, ze od kiedy mam MM na lapie - to reszta kolekcji lezy i sie kurzy. Pozdro. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaPo glowie chodzil mi tez Prw-6000 ale on na zywo taki jakis dzieciecy jest - mimo, ze na zdjeciach wyglada na kawal zegara... Ale co przy MM nie wyglada jak zabawka dla dziecka Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5165 Napisano 1 Maja 2018 Jak tak patrzę, to po GWG, każdy zegarek Casio będzie za mały... Szkoda, bo tyle można by było jeszcze ponosić :-( Świat się skończył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5166 Napisano 1 Maja 2018 Masz jeszcze nowego Romana... tez sie zastanawialem. Jest juz chyba dostepny oficjalnie w naszym kraju? Jednak tam od natloku funkcji boli glowa a moja mala raczka - nadgarstek obecnie: 21,5 - 22cm wyglada po jego zalozeniu (mierzylem u kolegi - w ciemno z USA sciagnal a jest duzo mniejszy od mojej skromnej osoby) jak raczka mojego syna po zalozeniu MM... Osobiscie nie polecam i chyba powoli wskazowki bardziej zaczynaja do mnie przemawiac niz cyferki, w koncu 42 latka na karku pora dorosnac Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5167 Napisano 2 Maja 2018 MM Hipopotam na porannym treningu Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5168 Napisano 2 Maja 2018 20kg na bicka??? Szacun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5169 Napisano 2 Maja 2018 Z MM na lapie - wszystko jest lzejsze i idzie latwiej Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5170 Napisano 2 Maja 2018 20kg na bicka??? Szacun Na klatę szło... Na ławeczce w dół 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5171 Napisano 3 Maja 2018 To zmienia postać rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5172 Napisano 3 Maja 2018 Dzisiaj mala trening biegowy - kudlata ma jednak po zimie lepsza kondycje Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5173 Napisano 3 Maja 2018 Dzis zrobilem maly test - slonca nie ma luma jest Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5174 Napisano 3 Maja 2018 GWG-1000 po dzisiejszym pływaniu i spinningu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5175 Napisano 3 Maja 2018 Fajny slad na lapie tylko markerem Casio machnac i nikt sie nie polapie... Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaDzisiaj byla weryfikacja sily w lapie... powrot na silke (cwicze od 2 miesiecy chyba) po 8 miesiacach. Zerwane kolanko bylo - calkowicie i Pan doktor zabronil cokolwiek robic... Na lapke poszlo po 28kg - na strone w ostatniej serii, 8 powtorzen (no dobra 6 - dwa ostatnie wioslowalem ale mysle, ze to i tak niezle). Oczywiscie Mundek trenowal razem ze mna... Mysle, ze gdybym zdjal go z lapy to jeszcze z pol kilo bym dorzucil . Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaI widze, ze zielony w zoltych gaciach. Fajny. Ja czekam na czerwone... Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach