Zibi8 442 #926 Napisano 8 Marca 2018 Od sprzedawcy w time trend oraz upewniłem się w Zibi czy będzie wznowiona sprzedaż dostałem odpowiedz koniec lutego początek marca ma być dostępny 1 model na naszym rynku nie wiadomo jeszcze któryJuż jest dostępny model GX56-BB sugerowana cena 599 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #927 Napisano 8 Marca 2018 Ja nie widzę tego GX-a w TT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #928 Napisano 8 Marca 2018 Jesli sie bedziecie pozbywac swoich GX/GXW - dajcie znac na priv. Poszło PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #929 Napisano 8 Marca 2018 (edytowane) dzwonili do mnie z TT pod koniec tygodnia ma być GX56-bb w salonie, jest bardzo mało sztuk na Polskęceny nie podawali ale jeżeli ma to być 600zł wolę dołożyć do gxw na ebay można mieć za niecałe 700zł jak vatu nie dolicza Edytowane 8 Marca 2018 przez kaizer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #930 Napisano 9 Marca 2018 Pojawił się na stronie TT za 599 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #931 Napisano 9 Marca 2018 Panowie Gx na eglobal kosztuje 409 zł i to bez łaski. 599 zł to jest 50% więcej. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #932 Napisano 9 Marca 2018 Ja zamówiłem właśnie na eglobal już do mnie jedzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #933 Napisano 9 Marca 2018 krzysiek, a ile czasu średnio na dostawę z tego globala? bo właśnie się też zastanawiam, ale chyba wezmę ze sprawdzonego miejsca z gwarancją zibi.... kupowałem już na bigben.pl i wszystko super. Z rabacikiem u nich wychodzi 500 zł a tak to nie wiem czy z tego globala do mnie coś dojedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #934 Napisano 9 Marca 2018 Pierwszy raz coś kupuję z eglobala, na razie wszystko ok, kupiłem i zapłaciłem przez paypal w dniu 07.03 o godz. 16:00 naszego czasu u nich chyba była godz. 23. Wczoraj zegarek został wysłany, o każdym zdarzeniu jestem informowany. Czekam na przesyłkę. Cena zegarka z wysyłką 409 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #935 Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) a jak u nich z gwarancją albo ewentualną reklamacją? edit. doczytałem niby 2 lata, ale czytając warunki to ta gwarancja prawie niczego nie uwzględnia.. Edytowane 9 Marca 2018 przez Johnnny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #936 Napisano 9 Marca 2018 Dlatego masz wybór, taniej i bez gwarancji lub drożej z gwarancją i "super" obsługą w Zibi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #937 Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) no jeszcze (chyba na szczęście) nie miałem okazji korzystać z serwisu zibi, dość krótko mam mojego G, ale już mnie kusi na kolejnego.. jednak chyba wole dopłacić tą stówkę i mieć od zibi, przedłużę gwar za te dwie dyszki do 6 lat i w razie czego później będzie łatwiej odsprzedać Edytowane 9 Marca 2018 przez Johnnny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #938 Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Te zegarki podobno się nie psują a gdzie kupisz to już Twoja decyzja w sumie różnica w cenie nie duża. Gdybym wiedział, że się pojawi w TT to pewnie bym kupił u nich oczywiście po negocjacji ceny. Edytowane 9 Marca 2018 przez krzysiek05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #939 Napisano 9 Marca 2018 Ja swojego sprzedałem a na bazarku nikt nie chciał. Ze 3 razy miałem na nadgarstku ze eglobala właśnie. Trzeba liczyć do 2 tygodni od zamówienia do dostawy. Johnny nikt nie każe kupować za granicą. 100 zł więcej to 20% więcej no ale kto bogatemu zabroni 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #940 Napisano 9 Marca 2018 .... i w razie czego później będzie łatwiej odsprzedać Teraz z ta odsprzedażą to różnie bywa , bo wszyscy teraz chcą Kinga z drugiej ręki prawie za darmo. Nie ważne którą wersje posiadasz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #941 Napisano 9 Marca 2018 a z tego eglobala nie dochodzą jakieś dodatkowe koszty typu cło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #942 Napisano 9 Marca 2018 Nie Tapniete z Mi5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #943 Napisano 9 Marca 2018 Przymierzałem dziś w TT negatyw do mnie nie przemawia skazany jestem na import 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #944 Napisano 9 Marca 2018 Z eglobalcentral.pl warto zamówić,tylko trzeba płacić PayPal bo to odrazu jakąś forma ubezpieczenia.Wpiszcie kod rabatowy EGL2999 (jeśli dobrze pamiętam) i król wychodzi poniżej 400zł. Gwarancja ... hmmm a po co do KRÓLA gwarancja ????Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #945 Napisano 9 Marca 2018 Święte słowa, Zibi8. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #946 Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) Szkoda, że nie miałem wcześniej tego kodu . 29,99 zł taniej. Edytowane 10 Marca 2018 przez krzysiek05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #947 Napisano 10 Marca 2018 Krzysiek05: juz nie przesadzajmy, ze te 2 dyszki to jakas wielka szkoda dla Ciebie Zibi8: dzieki za kod. Pojawily sie GX po 499 z PL z gwarancja. Wychodzi na to, ze zaraz reszta dostosuje swoje ceny i bedzie je mozna kupic po 450PLN. Sam planuje posiadac 2-3, no moze 4 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #948 Napisano 10 Marca 2018 Te same ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #949 Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) cam3ridge: pytasz, czy planuje kupic takie same GX? I tak i nie. KG (zielono-pomaranczowy) podoba mi sie najbardziej. BB - do przezroczystego ubranka i drugi BB do pomaranczowego. Moze jeszcze jeden BB bez zmian... Edytowane 10 Marca 2018 przez RedSiedemosiem 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #950 Napisano 10 Marca 2018 Jako ciekawostka, ZIBI sprowadziło do Polski 400 sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach