Gość fankaDaktarina #126 Napisano 17 Września 2015 Alleeeee czaddd!!!! Teraz dopiero przeczytałam. Ja też chcę!!! Chociaż do rezerwy Świetny pomysł! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #127 Napisano 17 Września 2015 Może rezerwowi automatycznie przejdą na początek listy, gdy będzie ruszał kolejny zegar?A na pewno będzie ruszał. 8-)Tylko niech ten najpierw dotrze do mety. 1. Piowa2. GitBit3. Waldzior4. Lawnowerman5. Kornel916. Zmisz7. Tomasz Nowak 8. Tomaliusz9. Mikolaj7810. Dingo11. Michał Lipiński12. Barteq89113. Liscak14. Sol15. Zbytek16. Majkk17. Enkil18. Bartecky19. Diego0420. Tommly21. Deville22. Xenocratex23. Piowa Pierwszy rezerwowy: LoitumaDrugi rezerwowy: _Kwiatek_Trzeci remerwowy: Rk7000Czwarta rezerwowa: FankaDaktarina pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #128 Napisano 17 Września 2015 Nie, bo tym samym rezerwowi uzupelnią od razu całą listę Jutro pokminię z mapą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #129 Napisano 17 Września 2015 A może bierzemy drugi zegar i niech lecą dwa niezależnie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #130 Napisano 17 Września 2015 Jak zbierze się dwadzieścia (albo inna liczba) osób i chętny do kupienia zegara, to niech rusza. 8-) Jednak sugeruję, żeby poczekać, aż ten gdzieś już doleci. Inaczej powstanie niezły mętlik. pozdawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #131 Napisano 17 Września 2015 Nie, bo tym samym rezerwowi uzupelnią od razu całą listę Chodziło mi TYLKO o tych czworo rezerwowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #132 Napisano 17 Września 2015 A może jakby było wiecej tam chętnych to zrobić przy okazji mikrozawody? Wypuścić w podróż dwa i zobaczyć który wróci pierwszy? to by dodatkowo mobilizowało, żeby zbyt długo nie trzymać zegarka... Edycja: deklaruję zakup jeśli uznacie, że dwa toury mają sens. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #133 Napisano 17 Września 2015 Ciekawy pomysł z mobilizacją do "niekiszenia" zegara, ale boję się, że powstanie spory zamęt. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #134 Napisano 17 Września 2015 Dokładnie, nie ma co kombinować. Pierwotny pomysł jest super i należy się go trzymać, to nie sztafeta 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #135 Napisano 18 Września 2015 Jedna (moim zdaniem) ważna uwaga - żeby zegarek koniecznie wysyłać za każdym razem w pudełku, to zapewni mu bezpieczeństwo przynajmniej na czas podróży Ja również deklaruję chęć i możliwość zakupu jakiegoś vintage lub klasyka do kolejnego tripa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 47 #136 Napisano 18 Września 2015 A może jakby było wiecej tam chętnych to zrobić przy okazji mikrozawody? Wypuścić w podróż dwa i zobaczyć który wróci pierwszy? to by dodatkowo mobilizowało, żeby zbyt długo nie trzymać zegarka... Edycja: deklaruję zakup jeśli uznacie, że dwa toury mają sens.Pomysł niezły, ale... ja bym poczekał na koniec tej zabawy.Zobaczmy jak ta impreza się uda, a potem zawody , czemu nie. Myślę ,że chętnych nie zabraknie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #137 Napisano 18 Września 2015 Też myślę, że lepiej będzie pozostać przy wersji pierwotnej. Modyfikacje zabawy można będzie wprowadzić, jak skończymy to, co już zaczęliśmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23351 #138 Napisano 18 Września 2015 Po prostu są niecierpliwi Ci którzy się nie załapali w kolejce . Może rezerwowi automatycznie przejdą na początek listy, gdy będzie ruszał kolejny zegar? Nie mieszajmy, będzie nowy tour i nowa kolejka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #139 Napisano 18 Września 2015 Krótkie przypomnienie zasad: 1. Zegara specjalnie nie osczędzamy, ale też nie katujemy. Po prostu nosimy.2. Staramy się nie kisić zegara dłużej niż tydzień (łącznie z wysyłką), wiec realnie mamy jakieś 4-5 dni. 3. Robimy dowolną ilość zdjęć, ale wrzucamy maksimum PIĘĆ. Za szóste ban forever. 8-)4. Zegar wysyłamy (najlepiej priorytetem) w oryginalnym opakowaniu do następnej osoby na liście (kontakt w sprawie adresów tylko przez PW)5. Pamiętamy, że inni czekają w kolejce, a później zegar trafia na licytację charytatywną. Nie zawiedźmy ich i Filipka pozdrawiam, Piowa I ostatnie 6. Nie używamy kalkulatora na klasówkach i sprawdzianach, bo Pani (Pan) zabierze, zamknie w szufladzie i odda dopiero pod koniec czerwca. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #140 Napisano 18 Września 2015 dubel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #141 Napisano 18 Września 2015 Ok, teraz kibicuję tylko ale mam już pomysł na drugą edycję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #142 Napisano 18 Września 2015 Jakby któryś dostał np sraczki i musiałby wypisać się z listy to ja się dopisuję!!!Bardzo proszę o tym pamiętać... Po prostu są niecierpliwi Ci którzy się nie załapali w kolejce . Nie mieszajmy, będzie nowy tour i nowa kolejka tomaliusz ---> sraczka ---> loituma wskakuje na listę... ... bądź czujny!!! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23351 #143 Napisano 18 Września 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #144 Napisano 18 Września 2015 Cóż za kreatywność sie wszystkim uruchomiła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #145 Napisano 18 Września 2015 Ja myślę, że za jakiś miesiąc można zaczynać drugą edycję. Niech ten pierwszy już pojedzie w trasę.Bez zawodów, bez napinki - sama zabawa 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #146 Napisano 18 Września 2015 Orzeł z Nowego Sącza wylądował, kończę robotę i rozpakowuję. Poczekajcie tak do dwunastej. Wytrzymacie? 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23351 #147 Napisano 18 Września 2015 Nie!!! Przerwij robotę ... nie zając 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #148 Napisano 18 Września 2015 Z tą sraczką to rzeczywiście może być prawda co u niektórych i to jeszcze przed dotarciem zegarka do GitBita 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #149 Napisano 18 Września 2015 Ja założyłem pampersa 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #150 Napisano 18 Września 2015 A to luz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach