Sol 7294 #301 Napisano 29 Września 2015 Mówiłem, że Waldzior wybierze najlepsze Gratki 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #302 Napisano 29 Września 2015 z pieniedzmi do kolazu bo jest jak kawalek historii-mozna powiedziec ze zgralo sie nawet 'czasowo' ps.waldzior masz jakies banknoty na wymiane?? pewnie bysmy sie dogadali ladne zdjecia,naprawde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8917 #303 Napisano 29 Września 2015 Bardzo fajne fotki, " hello" bardzo mi się podoba wytapatalkowane...szukam tarczy do amfibii beczki 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #304 Napisano 29 Września 2015 Dzięki Panowie Piowa - Zdjęcie z banknotami. O tej cumie i statku myślałem ale niech coś zostanie dla innych. Dopiero trzecia osoba ma zegarek Ps. Niech ktoś kliknie w poście z fotkami zieloną strzałkę, żeby mi się nie zgubiły na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #305 Napisano 29 Września 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #306 Napisano 29 Września 2015 Piowa - już robi wrażenie, a gdzie tam do końca 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #307 Napisano 29 Września 2015 Piowa - już robi wrażenie, a gdzie tam do końca juz jestem uzalezniony od tego watku, congratulejszyn Waldzior// 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #308 Napisano 29 Września 2015 No... teraz tylko wystarczy utrzymać poziom Kolegów przy robieniu zdjęć. Coś mi się widzi, że łatwo nie będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 660 #309 Napisano 29 Września 2015 Waldzior dobre foty, kolekcja papierów też niczego sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #310 Napisano 30 Września 2015 Zegarek wyjechał. GitBit, dzięki. A co do banknotów z PRL to mam wszystkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #311 Napisano 30 Września 2015 tez mam wszystkie, a poza tym mam wszystkie monety 10 i 20 zlotowe,.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami96 0 #312 Napisano 30 Września 2015 O kurcze, dopiero teraz ogarnąłem co to za temat, zazwyczaj siedzę w tylko podforum o G. Świetna inicjatywa, bawcie się dobrze i od dziś jeżdżę palcem po mapie razem z sikorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami96 0 #313 Napisano 30 Września 2015 Dwa razy mi wysłało :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #314 Napisano 30 Września 2015 No po takich pomysłach ciężko będzie gratulacje panowie Na pomysł z banknotami to bym nie wpadł, a na tory bał był bym się wejść, że mi zegarek rozjedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #315 Napisano 1 Października 2015 Foty Waldziora super Mam nadzieję piowa że w kolażu będzie miejsce dla wszystkich bo nie wiem czy jestem w stanie takie dobre fotki cyknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #316 Napisano 1 Października 2015 Każdy ma po jednym miejscu. Po prostu nie ma innego wyjścia. No, może ja zajmę dwa miejsca, jeśli foty nie złożą się w kwadrat. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #317 Napisano 1 Października 2015 Paczka odebrana przez kolejną osobę Ja trzymałem Casio od 28.09. Od 16:00 do 30.09. do 10:00 czyli niecałe 2 doby Ciekawe czy dzisiaj zobaczymy jakieś fotki.. jestem ciekaw pomysłów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 660 #318 Napisano 1 Października 2015 Waldzior, expresowe tempo, pobiłeś mój czas. Ciekawe kto pobije teraz Twój i zmieści się w dobie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #319 Napisano 1 Października 2015 A tymczasem mój "Frogmaster" przelciał się brazylijskim śmigłowcem wojskowym. http://forums.watchuseek.com/f17/poormans-frogman-dw-295-world-tour-1219530-42.html#post20780090 Ale ma chłopak przygody. Zazdroszczę mu. 8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #320 Napisano 2 Października 2015 Może Ktoś zabierze w powietrze nasz kalkulator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #321 Napisano 2 Października 2015 Zgadzam się. Tylko proszę, żeby nikt nie kisił kalkulatora tak długo jak ten Brazylijczyk "Frogmastera". pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #322 Napisano 2 Października 2015 Doba minęła i cisza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #323 Napisano 2 Października 2015 Kolega już może jest poza granicami kraju 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8917 #324 Napisano 2 Października 2015 Poczta polska Zegarek dotrze w poniedziałek koło południa. :/ Ale w pierwszym poście napisane, że każdy ma tydzień z pocztą na zegarek, więc nie wiem czemu ma służyć to poganianie każdego? wytapatalkowane...szukam tarczy do amfibii beczki 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #325 Napisano 2 Października 2015 Zegarek wysłałem kurierem i został wczoraj dostarczony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach