Gość mrovka #351 Napisano 4 Października 2015 nie moje akwarium,nie moje rybki - ale do kolazu zdjecie wybraliscie kiepskie -samo zdjecie samo w sobie jest ok,ale nie nadaje sie wedlug mnie do tego tematu bo tam widze rangmena !! ono nawewt sie bedzie wyroznialo w tym kolazu hehe - zobaczycie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #352 Napisano 4 Października 2015 Proponuje jeszcze w kolażu, na każdym zdjęciu, znakiem wodnym, albo delikatną, białą czcionką w rogu dopisać miejsce zrobienia zdjęcia. A jesli sie zmieści, wrzucić tam na końcu mapę z kilometrówką. Bedzie tworzyło to fajną, całościową historię dla przyszłego nabywcy i dla uczestników. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #353 Napisano 4 Października 2015 E tam, opowiadasz ☺ Mnie się podoba takie zestawienie. Przynajmniej wreszcie jakieś zdjęcie porównawcze z innym zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94158 #354 Napisano 4 Października 2015 Krówka dlatego żeby połączyć zabawki dla małych i dużych dzieci No a kalkulator nie musi być zawsze na pierwszym planie i tak go będzie widać 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #355 Napisano 4 Października 2015 Zdjęcie do kolażu wybiera autor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #356 Napisano 4 Października 2015 Krówka dlatego żeby połączyć zabawki dla małych i dużych dzieci No a kalkulator nie musi być zawsze na pierwszym planie i tak go będzie widać Fajnie to połączyłeś. Po tych wcześniejszych zdjęciach, które inni umieścili to wydawało mi się, że ciężko będzie im dorównać, a Ty z takim ciekawym pomysłem wyskoczyłeś. Tak, że gratuluję pomysłu i już myślę jak Wam wszystkim dorównać poziomem pomysłów i jakością zdjęć. Oj będzie ciężko, ale lubię wyzwania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94158 #357 Napisano 4 Października 2015 Tomek dzięki 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #358 Napisano 4 Października 2015 Nie ma za co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #359 Napisano 4 Października 2015 Proponuje jeszcze w kolażu, na każdym zdjęciu, znakiem wodnym, albo delikatną, białą czcionką w rogu dopisać miejsce zrobienia zdjęcia. A jesli sie zmieści, wrzucić tam na końcu mapę z kilometrówką. Bedzie tworzyło to fajną, całościową historię dla przyszłego nabywcy i dla uczestników. Powtórzę, bo chyba umknęło w ferworze walki o wybór zdjęcia, lub pomysł jest tak beznadziejny, ze zostałem zignorowany 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #360 Napisano 4 Października 2015 Powtórzę, bo chyba umknęło w ferworze walki o wybór zdjęcia, lub pomysł jest tak beznadziejny, ze zostałem zignorowany pomysl przedni, widac,ze nie wszyscy wszystko czytaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94158 #361 Napisano 4 Października 2015 Zegarek spakowany i jutro wyślę PP do Gdańska. Były 4 fotki to wstawiam 5 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #362 Napisano 4 Października 2015 Koledzy wysoki poziom fotek prezentują i wysoko ustanowili poprzeczkę, a ja się już nie mogę doczekać, jeszcze tylko 15 osób 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #363 Napisano 4 Października 2015 Kornel91, mogłeś zaczekać już te 3 minuty i trzasnąć 16:16:16 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 94158 #364 Napisano 5 Października 2015 Dzisiaj kalkulator pojechał do Gdańska. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #365 Napisano 5 Października 2015 No to czekamy na fotki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #366 Napisano 6 Października 2015 no i co..cisza? pewnie wykombinuje cos extra, dzwig portowy?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #367 Napisano 7 Października 2015 Spokojnie, 5 wysłany to pewnie dzisiaj dopiero dojedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #368 Napisano 7 Października 2015 Dokładnie, tak trochę co poniektórzy sraczkę mają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #369 Napisano 7 Października 2015 Dokładnie, tak trochę co poniektórzy sraczkę mają A ja pierwszy na rezerwowej 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #370 Napisano 7 Października 2015 Dokładnie, tak trochę co poniektórzy sraczkę mają Właściwie to większość osób na tym forum ma sraczkę -zegarkową jedyne lekarstwo chwilowe to zakup kolejnej sztuki 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #371 Napisano 7 Października 2015 Dla porządku przypomnę listę startową 1. Piowa2. GitBit3. Waldzior4. Lawnowerman5. Kornel916. Zmisz7. Tomasz Nowak 8. Tomaliusz9. Mikolaj7810. Dingo11. Michał Lipiński12. Barteq89113. Liscak14. Sol15. Zbytek16. Majkk17. Enkil18. Bartecky19. Diego0420. Tommly21. Deville22. Xenocratex23. Piowa Pierwszy rezerwowy: LoitumaDrugi rezerwowy: _Kwiatek_Trzeci remerwowy: Rk7000Czwarta rezerwowa: FankaDaktarina oraz wyliczenia Waldziora (dzięki) 0. 16/09/2015 Zakup Casio, Nowy Sącz (START)1. 17/09/2015 Piowa, Warszawa (dystans 317 km)2. 23/09/2015 GitBit, Piaseczno ( dystans 335 km)3. 28/09/2015 Waldzior, Szczecin (dystans 836 km)4. 01/10.2015 kornel91, Biała Podlaska (dystans 1486 km) Uważam, że naprawdę świetnie nam na idzie. Oby tak dalej. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #372 Napisano 7 Października 2015 A co z Lawnowerman-em? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #373 Napisano 7 Października 2015 Patrz: post 286 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #374 Napisano 7 Października 2015 A co z Lawnowerman-em? Ci ze sraczką chociaż są na bieżąco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #375 Napisano 7 Października 2015 Patrz: post 286A no fakt, teraz sobie przypomniałem ten post 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach