Gość liscak #826 Napisano 29 Grudnia 2015 Wódka najlepsza - kalkulatorkowi też należy się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #827 Napisano 29 Grudnia 2015 Przesyłka dotarła, ale jeszcze nie miałem czasu rozpakować.Zegarek wyślę w przyszłym roku Coming soon ... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #828 Napisano 29 Grudnia 2015 Zdjęcie nr 1 - JAK DOROSNĘ BĘDĘ ... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #829 Napisano 29 Grudnia 2015 Kilkanaście razy udało mi się uzyskać 13 sekund na stoperze i już miałem się poddać, gdy:to tylko udokumentowanie wyniku, proszę nie traktować tego, jako kolejnej fotki 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #830 Napisano 29 Grudnia 2015 Finish coraz bliżej:) chyba zostanie ta magiczna 12tka. http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #831 Napisano 30 Grudnia 2015 Podwyższony kontrast, ale ciut mniejszy?Niewiele, może -15%? Miałem taki sam pomysł z "dorosłymi" kalkulatorami 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #832 Napisano 30 Grudnia 2015 Ja myślę tommly, że to Ty powinieneś nam zaprezentować wybrane przez siebie zdjęcia a nie robić głosowania jak na fotki do kalendarza Ale jeśli już to też bym zmniejszył kontrast ale o 18% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #833 Napisano 30 Grudnia 2015 Zdjęcie z kontrastem zostaje, nie mam jak w tej chwili obrobić, dzisiaj dzień przerwy, jutro c.d. Coming soon ... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #834 Napisano 30 Grudnia 2015 Piowa prosze o wrzucenie do kolażu moją fotke nr 2 z gorzałą 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #835 Napisano 30 Grudnia 2015 ok, będzie 4 stycznia, gdy wrócę do domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #836 Napisano 31 Grudnia 2015 Zdjęcie nr 2 - TEN BŁYSK 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 96 #837 Napisano 31 Grudnia 2015 Dobrze,że go snorkel nie zassał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #838 Napisano 31 Grudnia 2015 Niestety pasek nawet w połowie go nie objął trzeba było dorobić. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #839 Napisano 31 Grudnia 2015 Zdjęcie nr 3 - TAKA PRACA - pasujemy do siebie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #840 Napisano 1 Stycznia 2016 Zdjęcie nr 4 - WROCLOVE 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #841 Napisano 2 Stycznia 2016 ..."I to już jest koniec"... jak mówią słowa pewnej piosenki Zdjęcie nr 5 - HIDDEN FEATURE - wiedzieliście, że kalkulator ma coś takiego ? Dziękuję za uwagę, pozytywne komentarze, krytykę, ochy i achy, dziękuję 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #842 Napisano 2 Stycznia 2016 E... jak nic, minionki coś tam zmodowały w module. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #843 Napisano 4 Stycznia 2016 Dziękuję za kolejne fajne foty, którą autor (Tommly) wybiera do kolaża? pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #844 Napisano 4 Stycznia 2016 Myślę, że zdjęcie nr 4 - WROCLOVEDzisiaj kalkulator wyruszył w powolną drogę do Łodzi do kolegi "xeno" 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #845 Napisano 4 Stycznia 2016 19 fotek, koniec coraz bliżej, nie mogę się już doczekać. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #846 Napisano 4 Stycznia 2016 Myślę, że zdjęcie nr 4 - WROCLOVEDzisiaj kalkulator wyruszył w powolną drogę do Łodzi do kolegi "xeno" No i będzie kilka dni ciszy, za którą biorę odpowiedzialność na siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #847 Napisano 4 Stycznia 2016 Ok, Xeno, nie ma sprawy. Myśl już nad jakąś panoramą, żeby się zmieścić na dole. Jesteś ostatni w kolejce? Czy jest ktoś jeszcze? pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #848 Napisano 4 Stycznia 2016 Ok, Xeno, nie ma sprawy. Myśl już nad jakąś panoramą, żeby się zmieścić na dole. Jesteś ostatni w kolejce? Czy jest ktoś jeszcze? pozdrawiam, PiowaPostaram się, żeby było ciekawie i w panoramie. Jestem ostatni i po sesji odsyłam zegar Tobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dunaj 0 #849 Napisano 6 Stycznia 2016 Kurczę...ani na mazurach, ani Koziołków zegarek nie zobaczył... Kto wie...może w następnej kolejce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #850 Napisano 7 Stycznia 2016 Właśnie dzwonił kurier. Nie zastał mnie, nie zastał sąsiadów - będzie do odbioru na poczcie. We wtorek lub najpóźniej środę wysyłam kalkulator do piowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach