piowa 266 #876 Napisano 14 Stycznia 2016 Kalkulator wylądował. Dzięki Xeno za miły gadżet z Łodzi. Zmieściliśmy się w niecałe 4 miesiące. Brawo, my.8-) Czekam na wytyczne od Pani Kierownik (FankaDaktriana) i wystawiam na licytację. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #877 Napisano 14 Stycznia 2016 Ale maluszek ! Dzięki wszystkim za świetną zabawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #878 Napisano 14 Stycznia 2016 Czekam na wytyczne od Pani Kierownik (FankaDaktriana) i wystawiam na licytację. pozdrawiam, PiowaPanowie, Kalkulator zasługuje na wypoczynek po takiej podróży:) przerwa w licytacjach do Wielkanocy, więc będzie akurat czas na regenerację, a dla Piowy na wybór zdjęć do aukcji i zrobienie opisu http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/102593-Licytacja-dla-FilipkaLicytacja dla Filipka - ZAPRASZAM!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #879 Napisano 14 Stycznia 2016 Kalkulator wylądował. Dzięki Xeno za miły gadżet z Łodzi. ... To ja dziękuję za inicjatywę i świetną zabawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #880 Napisano 14 Stycznia 2016 Jeśli to nie tajemnica to można wiedzieć co to za gadżet? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #881 Napisano 14 Stycznia 2016 Magnesik na lodówkę z łódzką filmówką. Dorzucę do kalkulatora podczas licytacji, bo mam zabudowaną lodówkę. 8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #882 Napisano 14 Stycznia 2016 Nowy nabywca będzie miał pamiątkę z wizyty kalkulatora w Łodzi. chyba, że wylicytuję ja,.. to wróci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #883 Napisano 14 Stycznia 2016 To lux 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #884 Napisano 14 Stycznia 2016 Magnesik na lodówkę z łódzką filmówką. Dorzucę do kalkulatora podczas licytacji, bo mam zabudowaną lodówkę. 8-) pozdrawiam, PiowaJa też więc przyczepiam do okapu 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versus 4 #885 Napisano 15 Stycznia 2016 W sumie każdy mógł jakaś pocztówke ze swojego miasta dorzucac do paczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #886 Napisano 16 Stycznia 2016 A to jeszcze robią pocztówki? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versus 4 #887 Napisano 16 Stycznia 2016 CHYBA jeszcze gdzieś można dostać, chociaż cholera wie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #888 Napisano 24 Stycznia 2016 Alive and kickin' pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #889 Napisano 15 Lutego 2016 Co dalej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #890 Napisano 16 Lutego 2016 Przerwa do Wielkanocy - patrz post numer 878 pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #891 Napisano 2 Kwietnia 2016 Zapraszam do licytacji http://zegarkiclub.pl/forum/topic/132743-razem-spe%C5%82niamy-marzenia/ KONIECZNIE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #892 Napisano 25 Lutego 2020 Cześć wszystkim,odkopuje ten wątek bo chyba będzie najłatwiej nawiązać o co chodzi.Mam ten zegarek z tej dokładnie akcji i z racji tego, że pozbywam się wszystkiego co zegarkowe chciałbym oddać ten zegarek na jakiś szczytny cel, jakąś licytację na naszym Forum.Może zrobimy jeszcze jedną podróż po Polsce? Tylu ile będzie chętnych tak długo będzie zegarek wędrował, a na koniec oddam go na licytację... Czy to głupi pomysł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #893 Napisano 25 Lutego 2020 Dla mnie ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #894 Napisano 25 Lutego 2020 Zegarek z historią. Zapisujemy się? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #895 Napisano 25 Lutego 2020 Wpisujemy się tutaj chyba co? Zapisy trwają do 06.03.1. _Kwiatek_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10225 #896 Napisano 25 Lutego 2020 W sumie mógłbym się dopisać do listy, ale lepiej, jako jeden z ostatnich, to mógłbym jakiś filmik spreparować odnośnie historii tego zegarka. Jak myślicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #897 Napisano 25 Lutego 2020 Jak coś to mogę go do Ciebie wysłać jeszcze raz na koniec na recenzję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #898 Napisano 25 Lutego 2020 Dołączam do listy jeśli jest miejsce. Tapnięte - Notem 10+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 23383 #899 Napisano 25 Lutego 2020 1. _Kwiatek2. tajson13. karloss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10225 #900 Napisano 25 Lutego 2020 Jak coś to mogę go do Ciebie wysłać jeszcze raz na koniec na recenzję.Tak, jak najbardziej - to dobra myśl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach