Gość Kwiatek #1001 Napisano 28 Kwietnia 2020 Ok Forum już działa, mam nadzieję, że wszyscy zdrowi? To ja wrzucam swoje zdjęcia i jedziemy dalej z tym zarażonym zegarkiem Miało być nawiązanie do miasta, ale zegarka z Błonia już nie mam, więc zostaje panorama I pozostałe: Wielkanocne musiało być i obowiązkowo COVID ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #1002 Napisano 29 Kwietnia 2020 W takim razie moja kolejWysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #1003 Napisano 29 Kwietnia 2020 Casio w podróży, pierwsze zdjęcia się już pojawiły, więc wrzucam pierwszego kolaża. Na razie wszystkie zdjęcia, ale zapewne będzie trzeba ustalić jakieś zasady, co do doboru fotografii, bo będzie ich finalnie zapewne zbyt wiele, aby wszystkie zamieścić w zbiorczym zestawieniu. Moja propozycja jest taka, aby każdy wrzucał zdjęcie, które chce, aby znalazło się w zestawieniu, jako pierwsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #1004 Napisano 29 Kwietnia 2020 U mnie zostaje z butlą i kamizelką.Tapnięte - Notem 10+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1005 Napisano 30 Kwietnia 2020 W takim razie ja poproszę w maseczce A tak w ogóle to gdzie teraz jest zegarek? Już Uć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #1006 Napisano 30 Kwietnia 2020 Jest u mnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1007 Napisano 30 Kwietnia 2020 Czyli Uć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1008 Napisano 7 Maja 2020 Coś się dzieje chopaky? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #1009 Napisano 7 Maja 2020 Po weekendzie wyślę w dalszą podróż Kolega Masu niech szykuję dane do wysyłki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9806 #1010 Napisano 7 Maja 2020 Dane poszły na pw. Ile mogę potrzymać zegarek? Pytam bo do 17.05 jestem na swojej rodzinnej opolszczyźnie, a potem wracam na Kaszuby gdzie aktualnie żyje, tak więc dwa różne krańce Polski mógłbym pokazać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1011 Napisano 7 Maja 2020 Do 17 to spoko możesz potrzymać Dawajcie znać do jakich miast jedzie zegarek, policzymy ile zrobił kilometrów po Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9806 #1012 Napisano 7 Maja 2020 No to w takim razie zegarek trafi do dwóch ciekawych lokacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #1013 Napisano 12 Maja 2020 1. Zmiennik - 1313 zgłoś się ... "Radio Taxi, proszę czekać..." - zaczekamy,coś być musi, coś być musi,do cholery, za zakrętem. 2. Gramy sobie 3. Subscribe me 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #1014 Napisano 12 Maja 2020 Nieźle to idzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #1015 Napisano 16 Maja 2020 A o rekordzie pamiętacie? ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #1016 Napisano 16 Maja 2020 Coooo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #1017 Napisano 16 Maja 2020 Przeczytaj wątek od początku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #1018 Napisano 16 Maja 2020 Panie, to jest tydzień czytania Aaaaa stoper ??! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1019 Napisano 19 Maja 2020 Chodzi o to kto zatrzyma stoper jak najbliżej 00:00:00 Zapomniałem o tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9806 #1020 Napisano 19 Maja 2020 Melduję się na Kaszubach. W niedziele tanie Casio zjechało ze mną 700km po Polsce i w tym tygodniu obcykam go w mojej aktualnej okolicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #1021 Napisano 23 Maja 2020 Kolarski apdejt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9806 #1022 Napisano 23 Maja 2020 No dobra panie i panowie, moja kolej. Na razie część pierwszą (Opolszczyzna, mój dom rodzinny), a w ten weekend będzie sesja na Kaszubach (gdzie wróciłem do siebie po krótkim urlopie). Tanie Casio ewidentnie lubi przyrodę, stwierdzam to po tym, że pewnego dnia wypięło mi się z nadgarstka i wylądowało artystycznie w...żywopłocie Wtedy też postanowiłem, że zabiorę je ze sobą w teren i pokaże trochę przyrody. Musicie wiedzieć, że mój powiat w 99% składa się z najżyźniejszych czarnoziem (które w całej Polsce stanowią jedynie 1%). Stąd moja okolica to jedne wielkie POLA uprawne. Każde drzewo wydaje się rolnikom stratą miejsca stąd krajobraz płaskowyżu głubczyckiego to ogromne połacie pszenicy i innych upraw Skąd w takim razie drzewa na poniższym zdjęciu? Ano stąd, że to już granica kraju. Tak, rzeka jest naturalną granicą między Czechami, a Polską, a pepiki podchodzą nieco inaczej do gospodarowania tam ziemią i przynajmniej tam można spędzić czas w lesie, zamiast w rzepaku Jak tak sobie chodziłem i cykałem swój nadgarstek to pies przypomniał mi, że to z nim miałem iść na spacer i nie zgadza się na rolę numer dwa Zrobiłem zatem jeszcze jedną fotkę na słupku granicznym co by nie było żem bajkopisarz i poleciałem z piesiorem w długi spacer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 21257 #1023 Napisano 23 Maja 2020 2 minuty temu, Masu napisał: Zrobiłem zatem jeszcze jedną fotkę na słupku granicznym Mam nadzieję , że po właściwej stronie żeby nasz bohater nie musiał przechodzić dwutygodniowej kwarantanny ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9806 #1024 Napisano 23 Maja 2020 3 minuty temu, GTB napisał: Mam nadzieję , że po właściwej stronie żeby nasz bohater nie musiał przechodzić dwutygodniowej kwarantanny ? Oczywista sprawa - choć Casio ewidentnie ciągnęło do sąsiadów. Zgaduję, że widok czeskiej knajpki za rzeką miał w tym coś do powiedzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #1025 Napisano 23 Maja 2020 No to kolejny update 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach