radekvintage 341 #851 Napisano 2 Listopada 2016 Dziękuje wszystkim za fachowa pomoc. Ktoś powiedział, ze "szkoła jest za darmo a nauka kosztuje":)) wydawalo mi się ze kupując w Amsterdamie mogę zaufać ze to co tam sprzedają trzyma się kupy. Widać z tego powinni tam zatrudnić na 1/2 etatu do konsultacji kolegów z forum. Jeszcze raz szczerze dzięki za informacje nawet taka dość bolesna:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #852 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuje wszystkim za fachowa pomoc. Ktoś powiedział, ze "szkoła jest za darmo a nauka kosztuje":)) wydawalo mi się ze kupując w Amsterdamie mogę zaufać ze to co tam sprzedają trzyma się kupy. Widać z tego powinni tam zatrudnić na 1/2 etatu do konsultacji kolegów z forum. Jeszcze raz szczerze dzięki za informacje nawet taka dość bolesna:)Nie bój sie oni wiedzą co robią! I szukają jeleni co kupią ich modyfikowane zegarki!Taka praca! Każdy chce żyć! A jak to czasem mówią na biednych nie trafia! Tylko na mało sie znających! EdtA tym bardziej w Amsterdamie po wizycie w kawiarni! Edytowane 2 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #853 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Nie zawsze kupione za pieniądze musi być 100% legit.,Dzięki mnie. mój pryncypał dostal całkowicie za darmo od zupełnie obcej osoby takie dwa zegarki., Edit/Złote indeksy w stalowym SM bumper nie dyskwalifikują zegarka ., Były takie zestawienia w oryginale., Edytowane 2 Listopada 2016 przez mayor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #854 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) A wskazówki w takim wypadku nie powinny być złote?! Edt. W tym wypadku nic nie dyskwalifikuje tej omeg nadal jest produktem firmy szwajcarskiej o nazwie Omega z dobrym mechanizmem, spełniająca swoją role gdyż pokazuje która jest godzina! ;)I ładnie się prezentuje dla przeciętnego oka Kowalskiego.Tyle ze została poddana modyfikacja! i tyle. Edytowane 2 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #855 Napisano 2 Listopada 2016 Co do wskazówek nie mam pojęcia .,Wiem tyle,że podmienionymi wskazówkami nie da się całkowicie sp.......ć zegarka , żeby nie odbiegać od tematu.,Wczoraj taki relikt z czasów "Cold War".,Zdjęcie zrobione w miejscu ,gdzie kiedyś była bateria rakiet Nike z atomowymi głowicami W31 ,. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #856 Napisano 2 Listopada 2016 No to jak 'ciekawe miejsca', to kabina pilotów byłego samolotu prezydenckiego... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #857 Napisano 3 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #858 Napisano 3 Listopada 2016 Sea Hawk GP 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #859 Napisano 3 Listopada 2016 Ktoś się chyba natrudził przy polerowaniu wahnika. Możesz pokazać oznakowanie werku? Czy to modyfikacja F1560 czy Felsa była modyfikacją HM1560? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #860 Napisano 3 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #861 Napisano 3 Listopada 2016 Nie za bardzo widać co jest przed 1560? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #862 Napisano 3 Listopada 2016 "F". Lepszego zdjecia nie mam. Dla porównania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #863 Napisano 3 Listopada 2016 Felsa Bidynator 1560.,Obydwa zegarki Piaget i Breitling są FAKE ., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #864 Napisano 3 Listopada 2016 Felsa Bidynator 1560.,Obydwa zegarki Piaget i Breitling są FAKE ., Wnioskujesz na podstawie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #865 Napisano 3 Listopada 2016 W zegarku Piaget jest użyty mechanizm wyjęty z jakiegoś zegarka grupy Buren SA trudno powiedziec jakiej marki,gdyż mr.fakemaker starannie zeszlifował te wiadomości z Wachnika,a następnie przyozdobił zaorane pole napisem Piaget., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #866 Napisano 3 Listopada 2016 W zegarku Piaget jest użyty mechanizm wyjęty z jakiegoś zegarka grupy Buren SA trudno powiedziec jakiej marki,gdyż mr.fakemaker starannie zeszlifował te wiadomości z Wachnika,a następnie przyozdobił zaorane pole napisem Piaget., A Breitling? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #867 Napisano 3 Listopada 2016 @radekvintage ty już lepiej nie chodż po tych sklepikach z Vinage zegarkami po tym Amsterdamie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #868 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Moze się mylę, sle Piaget montował własne mechanizmy.. Ten wyglada mi na malowankę przerobioną z zegarka jakich mnostwo bylo w latach 50-60.. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #869 Napisano 3 Listopada 2016 @Yoda nie każdy Piaget miał tak "bogaty" mechanizm jak twój! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #870 Napisano 3 Listopada 2016 A Breitling?Breitling także FAKE., W Amsterdamie są ciekawsze miejsca niż butiki z zegarkami., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #871 Napisano 3 Listopada 2016 @radekvintage zaraz się okaże, że wtopiłeś parędziesiąt tyśi w swoja kolekcje 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #872 Napisano 3 Listopada 2016 @radekvintage zaraz się okaże, że wtopiłeś parędziesiąt tyśi w swoja kolekcje Nie. To jestkolekcja po dziadku znaleziona przez przypadek na strychu u wujka ktory na stale mieszka w Stanach ))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #873 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Breitling Felsa 690 ( taki jak Twój) Edytowane 3 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #874 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Nie. To jestkolekcja po dziadku znaleziona przez przypadek na strychu u wujka ktory na stale mieszka w Stanach ))) Aha no to chyba że.... Dziadka zrobili albo dziadek robił Edytowane 3 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #875 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) ..( Felsa cal. 1560 posiadala 17, 21, 25, i 30 kamieni) Edytowane 3 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach