SLAWEK 01 68713 #6726 Napisano wczoraj o 12:08 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25333 #6727 Napisano 21 godzin temu 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6015 #6728 Napisano 18 godzin temu 3 godziny temu, oszolom napisał(-a): Cóż to jest i gdzie zostało wyprodukowane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25333 #6729 Napisano 18 godzin temu Teraz, Edmund Exley napisał(-a): Cóż to jest i gdzie zostało wyprodukowane? Pasówka na kieszonkowej damce... Werk - sądząc po nastawie wskazówek przyciskiem - pewnie z XIX wieku, może początek XX. A kto to poskładał i dał tę rzemieśliniczą tarczę, to nie mam pojęcia. Szukałem, ale nie znalazłem. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6015 #6730 Napisano 17 godzin temu Nawet data się zsynchronizowała dzisiaj: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68713 #6731 Napisano 7 godzin temu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68713 #6732 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Nawet data się zsynchronizowała dzisiaj: U mnie pamiątka po dziadku 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6015 #6733 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): U mnie pamiątka po dziadku Czy to może nagroda za 25 lat pracy w górnictwie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68713 #6734 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Edmund Exley napisał(-a): Czy to może nagroda za 25 lat pracy w górnictwie? Oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62530 #6735 Napisano 1 godzinę temu 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 225 #6736 Napisano 1 godzinę temu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3052 #6737 Napisano 1 godzinę temu 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25333 #6738 Napisano 51 minut temu 3 godziny temu, SLAWEK 01 napisał(-a): U mnie pamiątka po dziadku też mam Glashutte po dziadku. Ale tego takiego ufo. W złoceniu. I nie jest nagrodowy - dziadek był tzw. prywaciarzem :P. Nieczęsto noszę, bo mi się nie podoba, a przecież nie sprzedam (choć akurat z tym dziadkiem zżyty nie byłem). Po drugim mam atlantica i pobiedę - i tę ostatnią, to pamiętam, że nosił. Taki mój zegarek na specjalne okazje z niej jest. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach