PiterM 779 #1 Napisano 20 Marca 2007 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadekQ 0 #2 Napisano 21 Marca 2007 uwazaj zeby nie zwiał Ci na wagary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #3 Napisano 21 Marca 2007 "Wiosna, wiosna, wiosna ah to ty!" 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snake 0 #4 Napisano 21 Marca 2007 Co to za wiosna jak za oknem deszcz, a wczoraj był nawet śnieg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #5 Napisano 21 Marca 2007 Fajne foto!! Tylko jaka wiosna :? u mnie w Cieszynie pada od dwoch dni snieg... zima sie zaczyna... pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #6 Napisano 21 Marca 2007 Piter nie drażnij. :twisted: Piękny... zazdroszczę Ci GO. :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #7 Napisano 21 Marca 2007 Tylko uwaga :!: Nie wchodzić z nim do wody, bo Giertych zabronił topienia Marzanny :!: 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #8 Napisano 21 Marca 2007 Tylko uwaga :!: Nie wchodzić z nim do wody, bo Giertych zabronił topienia Marzanny :!: ...bo jak wieść gminna niesie gdzieś przygotowano Marzannę z podobizną Giertycha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #9 Napisano 21 Marca 2007 te tulipany przywodzą mi na myśl Dzień Kobiet A fotka świetna 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #10 Napisano 21 Marca 2007 te tulipany przywodzą mi na myśl Dzień Kobiet A fotka świetnaMłody jesteś, dla mnie dzień kobiet i goździki to żelazny zestaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach